Adet söktürücü-Farlutal Kullananlar?

Kist için hap kullanıyorum,hala adet olmadım.bunu kullansam ?

tarlusal kullandım adet olmadım cycle... kullandım olmadım trisequens kullandım hala olmadım menopoz olsam bile bu kadar ilaca adet olmam gerekiyordu karnımda büyüyor anlamadım gitti

bu arada idrar testinde silik ikinci çizgi var son adetten 2.5 ay sonra ultrasonda bi şey yok dendi
bende oluruna bıraktım

ay
tarlusal kullandım adet olmadım cycle... kullandım olmadım trisequens kullandım hala olmadım menopoz olsam bile bu kadar ilaca adet olmam gerekiyordu karnımda büyüyor anlamadım gitti

bende bu dediğn ilaçları kullandım 2 yıldır doktora gidiyorum iç mediğim ilaç kalmadı ayrıc içmediğim otta kalmadı bi çare bulamıyolar ayın 25 günü leke geliyo adet falan yok karnım devamlı şişiyo stres,sinirde cabası kendi yüzümü tırnaklarımla parçalamak geliyor içimdenmenapoz olmak istiyorum gerçekten

Arkadaşlar benim başımdan 1 kürtaj geçti ve 3.ayimdan sonra adetlerim de azalma meydana geldi 1 yil oldu hala duzelmedi yumurtaligimda kistler oldu ve prolaktinim en son 30.01 çıkmıştı her ay aynı gün regl oluyorum ama ciddi anlamda reglim azaldı bana bu konuda yardımcı olurmusunuz

Merhaba ben 26 yasinda bekarim 3.5 aydir adet olamadim adet sokturucu ilac icswm olur muyum? Doktora gitmekten korkuyorum bu hapi doktora gitmedende icebilirmiyim

Merhaba ben 26 yasinda bekarim 3.5 aydir adet olamadim adet sokturucu ilac icswm olur muyum? Doktora gitmekten korkuyorum bu hapi doktora gitmedende icebilirmiyim
Doktora gitmekten korkmayın. Bekarım diyince zaten alttan muane etmeyecektir, direkt bakire olarak düşünecektir. Tahmini bi adet söktürücü verip, ardından bi doğum kontrol hapına başlatacaktır. Ama en iyisi bi doktora görünmek tabiki.

Korkuyorum

korkulacak bir şey yok , belki de kist oluşmuştur, kendi kendine ilaç içmeye karar vermemelisin , sonuçta içtiğin ilaç hormon içeriyor. doktor kontrolünde olmadan hormon alman doğru değil.
muayenenın korkutucu bir tarafı yok , ultrasonla karından görüntüleme yapılıyor , 5-10 dakikalık bir muayene

GEBEL,K TEST, YAPTIRDIM FAKAT ADET DONEMİME 2 GÜN KALA. CE 10 GUN DAHA GECTİ TEKRAR YAPTIRMALIMI ACABA ? İHTİMAL VARMIDIR SİZCE ? YOKSA İLAC ALMALI MIYIM GELMESİ İÇİN

Al canım sabah akşam bi bardak iç ama bunu 6 ay yap adetine bi hafta kala başla sonra düzene giriyor ben 6 ay yapmadım 3 ay yaptım ama bi kaç sonra yine geç gelmişti o yüzden sen 6 ay dene derim
Sizin adetleriniz ilacla mi oluyor yoksa gecikmelimi benimde aynı sorunum varda acaba 6 ay kullansam adetlerim düzene girer mi.

bir internet sitesindeki tavsiyelere dayanarak aldığım 2 tür adet söktürücü ilaç oldu onlardan biri farlutal diğeri de civanperçemi tablet otuydu. Farlutal'dan performans aldım diyebilirim. Beni gerçekten rahatlattı.

Herhangi bir kist sorunum olmamasına rağmen adetim düzensiz. Bu ay çok stresliydim, çok hastalıkla boğuşup soğuk algınlığı ilaçlarıyla aşk yaşadım ama yine gecikince doktora gitmeye karar verdim ve farlutal verdi. Hem alttan muayene oldum hem de ultrasonla bakıldı bir sıkıntı yok. İlacın 2. günü henüz bir hareket yok. Maksimum kaç gün sonra adet olurum acaba :/

Kaç yasindasin neden böyle oldu acaba kullandigin ilaçlardan dolayi olabilir

Kaç yasindasin neden böyle oldu acaba kullandigin ilaçlardan dolayi olabilir

28 yaşındayım. İlla 3 5 gün ileri geri geliyor her ay. Günü gününe gelse şaşıyorum. Bu ay da 4 gün geciktiğinde gittim kontrol olsun diye. İnşallah adet olacağım ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…