- 27 Haziran 2015
- 27
- 7
- 32
tarlusal kullandım adet olmadım cycle... kullandım olmadım trisequens kullandım hala olmadım menopoz olsam bile bu kadar ilaca adet olmam gerekiyordu karnımda büyüyor anlamadım gitti
Doktora gitmekten korkmayın. Bekarım diyince zaten alttan muane etmeyecektir, direkt bakire olarak düşünecektir. Tahmini bi adet söktürücü verip, ardından bi doğum kontrol hapına başlatacaktır. Ama en iyisi bi doktora görünmek tabiki.Merhaba ben 26 yasinda bekarim 3.5 aydir adet olamadim adet sokturucu ilac icswm olur muyum? Doktora gitmekten korkuyorum bu hapi doktora gitmedende icebilirmiyim
KorkuyorumDoktora gitmekten korkmayın. Bekarım diyince zaten alttan muane etmeyecektir, direkt bakire olarak düşünecektir. Tahmini bi adet söktürücü verip, ardından bi doğum kontrol hapına başlatacaktır. Ama en iyisi bi doktora görünmek tabiki.
Sizin adetleriniz ilacla mi oluyor yoksa gecikmelimi benimde aynı sorunum varda acaba 6 ay kullansam adetlerim düzene girer mi.Al canım sabah akşam bi bardak iç ama bunu 6 ay yap adetine bi hafta kala başla sonra düzene giriyor ben 6 ay yapmadım 3 ay yaptım ama bi kaç sonra yine geç gelmişti o yüzden sen 6 ay dene derim
. Ben tarlusal kullaniyorum canimarkadaşlar adet söktürücü kullanan varmı.tavsiye edebileceğiniz bir marka -yada kullan kullanma diyebilirmisiniz.
Kaç yasindasin neden böyle oldu acaba kullandigin ilaçlardan dolayi olabilirHerhangi bir kist sorunum olmamasına rağmen adetim düzensiz. Bu ay çok stresliydim, çok hastalıkla boğuşup soğuk algınlığı ilaçlarıyla aşk yaşadım ama yine gecikince doktora gitmeye karar verdim ve farlutal verdi. Hem alttan muayene oldum hem de ultrasonla bakıldı bir sıkıntı yok. İlacın 2. günü henüz bir hareket yok. Maksimum kaç gün sonra adet olurum acaba :/
Kaç yasindasin neden böyle oldu acaba kullandigin ilaçlardan dolayi olabilir