Adet söktürücü-Farlutal Kullananlar?

Geçmiş zamanda almanyada genç kız adet sancısı için bir ilaç kullanmışlar bu kızlar sonra hamile kalınca çocukları sakat olmuş bence kullanmayın , en etkili çözüm bitki çayları , ilaç sakıncalı

Civanpercemi kullanıyoruz canım zaten bakalım sonuç verecek mi inatçı bir bünye var bende bakalim

banada adetim gecikti diye farlutal verdi doktorum, ilaç bittikten 1 hafta sonra hala adet göremedim diye tekrar gittim. bir baktı kist olmuş. sancım var diye aradığımda da adet olacaksındır ondandır diyordu, meğer kist büyüyormuş. sonra ameliyata aldı hemen, ilaç yüzünden içerde iyice kan birikmiş bir de. bütün hormon düzeyimi bozdu benim. sonra toparlanmak için 2 ay çocuk çalışmalarına ara vermek zorunda kaldım.

banada adetim gecikti diye farlutal verdi doktorum, ilaç bittikten 1 hafta sonra hala adet göremedim diye tekrar gittim. bir baktı kist olmuş. sancım var diye aradığımda da adet olacaksındır ondandır diyordu, meğer kist büyüyormuş. sonra ameliyata aldı hemen, ilaç yüzünden içerde iyice kan birikmiş bir de. bütün hormon düzeyimi bozdu benim. sonra toparlanmak için 2 ay çocuk çalışmalarına ara vermek zorunda kaldım.
bende içmiştim ama bi faydasını görememiştim o hapın sonra imdadıma civan perçemi yetişmişti

Hala daha olamadim. Acaba civanpercemini yanlis mi hazirliyorum :KK43: bicak gibi bir agri giriyor sonra gidiyor :KK43:

Hafize bitki çağında haberiniz var mı kızlar? KADİNLARA ozel yazıyor. Aktar verdi. Bakalım o ise yarayacak mi?

Merhabaa :) Ben 16 yasindayim. 2.5 yıl oluyor ilk regl oluşum. O zamandan beri duzensizlik cekiyorum. Duzenli doktora giden biriyim aslinda. Geçen sene şubat ayında 5 aydir olmadiğim için doktora gitmiştim. Kan degerlerimde, yumurtalik ulrtasonlarimda hicbir problem yoktu. Kilo fazlam var. Verirsem duzene girebileceğini soylemisti. Bahsi gecen hapi kullanmami soylemisti. Kullandim. 10 gun sonra oldum. Ama subattan agustosa kadar tekrar olmadim. Agustosta tatil gideceğimiz gun olmustum ve cok uzulmustum gercekten. Sonra ekim-kasim- bu subatta oldum tekrar. Yani 4 aydir yine olamiyorum. Olamayisim kilo vermeme de engel oluyor.Bu temmuzda yine bir tatil vukuatı da yasamak istemiyorum. Ne yapayim simdi? Tekrar bu hapi mi alayim yoksa hangi cayi kullanayim? Yardımcı olun lütfeeen :))

Merhabaa :) Ben 16 yasindayim. 2.5 yıl oluyor ilk regl oluşum. O zamandan beri duzensizlik cekiyorum. Duzenli doktora giden biriyim aslinda. Geçen sene şubat ayında 5 aydir olmadiğim için doktora gitmiştim. Kan degerlerimde, yumurtalik ulrtasonlarimda hicbir problem yoktu. Kilo fazlam var. Verirsem duzene girebileceğini soylemisti. Bahsi gecen hapi kullanmami soylemisti. Kullandim. 10 gun sonra oldum. Ama subattan agustosa kadar tekrar olmadim. Agustosta tatil gideceğimiz gun olmustum ve cok uzulmustum gercekten. Sonra ekim-kasim- bu subatta oldum tekrar. Yani 4 aydir yine olamiyorum. Olamayisim kilo vermeme de engel oluyor.Bu temmuzda yine bir tatil vukuatı da yasamak istemiyorum. Ne yapayim simdi? Tekrar bu hapi mi alayim yoksa hangi cayi kullanayim? Yardımcı olun lütfeeen :))
TABİKİ CİVAN PERÇEMİ TATLIM benim 15 gün gecikiyor bazen hemen bi civan perçemi içmeye başlıyorum sabah akşam 3 gün geçmeden oluyorum ama tadı çok kötü :KK43:

Merhaba, Ben bu yaz temmuzun 20sinde tatile çıkıyorum. Sorunum şu ki ben düzenli bir şekilde her ayın son haftası adet görüyordum ama bu tatil kesinlestikten sonra sanirim psikolojik olarak adetimi tamda tatilimin başladığı gune getirdim :d annem ilac kullanirsin diyor ama ilac filan kullanmak istemiyorum 11gun boyunca ilac yutamam. Zaten hap yutamiyorum o_O. O yuzden daha vakit varken erkene cekme yontemi ariyorum? Yani bitkisel bir seyler dedigim gibi hap yutamiyorum :KK43: ve tatilim de zehir olsun istemiyorum o yuzden adeti sokturen erkene ceken bitkisel bir cozum lazim.
:KK200: simdiden tesekkurler

Kist tedavisi icin 3 ay yasmin kullandm gecen ay bitti ve bu ay hala adet olmadim cok fazla karin ve bel agrim vardi dun doktora gittim hic bi sorun cikmadi kistte yokmus tarlusal verdi sokturmesi icin ama kullanmayi dusunmuyorum bugun civanpercemi alicam ve onu kullanicam insallah ise yarar

İlaç biteli bugün 5 gün oldu.Hala olmadım.:KK43:Doktor 10 gün içinde demişti ama insan olsam da kurtulsam artık diyor.çok sabırsızım sanırım:mad:

Merhabalar arkadaslar adet geciktirici olarak doktor tarlusal.yazmis, sonraki ay adet donemim.tatilimize geliyor birkac gun one alsam daha iyi olacak aslinda ,doktor geciktirmem.icin adetten on.gun once ic.dedi ,cok.erken.degil mi kafam.karisti

Adetten 10 gun once icersen zamaninda 6 gun de ilac biter zaten bi kac gun sonraadet olursun yani yine 10 gune denk gelir. 15 gun kala icebilirsin erkene almak icin

X