tarlusal kullandım 2 gün o ldu biteli içimde birşeyler oynuyor sanki ama :121:
hala adet olamadım
ya bişi sorucam uzun zamandır gebelik için uğraşıyorum onbeş gün gecikti adetim heycan heycan ama malesef sonuç negatif.. tarlusal verdi bugün 4. gün ama hala adet olmadım sizde nasıl oldu acaba
Ben daha adet olmadım olmayı çok istiyorum gerçekten iyi bir şeymi 6. sınıfa gidiyorum annem le ablam 7 de olmuş
canım ilaç bittikten 10 gün sonraya kadar adet olursunuz ben 9. gün falan oluyorum merak etmeyin
arkadaşlar adet söktürücü kullanan varmı.tavsiye edebileceğiniz bir marka -yada kullan kullanma diyebilirmisiniz.
ben 7ci gün olmştum canım acele etme
ahhh ben neler çekiyordum bu adet düzensizliğinden ama cok şükür kurtuldum öncelerii
dok.
gittim hiç bir sorun bulamadı guclubacismile
farlutual verdi bunu iç ongün içinde olucaksın dedi
neyse senede bir ay içerek her ay aynı tarihte oldum 2 senedir :kedi:
sadece senede 1 kez kullandım zemuszemus
doktora duacı oldum.............
ama şimdileri bıraktım sositososito
soğan kürüne başladım adet günümden bir kaçgün önce ve hiç
üşanmaden kürümü yapıp içiyorum
cokta faydasını gördüm kırmızılar hemen geliyorsositososito
tavsiye ederim bu mucizeyi zaten soğan kürü on yıldır cocugu olmayan kadına bile doğurturuyor
mucize ALLAHım dan
Merhaba cnm ...benim de adet duzensizligim var son 6-7 aydirsogan kuru dediginiz ,soyanin kabugu mu oluyor yoksa sogani kesip mi kaynatiliyor cnm :44: :26: bende denemek istiyorum bunu. Yardimci olursaniz sevinirim,Tessekurler
1 aydır adet düzensizliğim vardı İbrahim saraçoğlundan bu kürü duydum karnım resmen davul gibi şişmişti Allah razı olsun bu kürden çok memnun kaldım.2 bardak hazır suyu kaynatıyorsun sonra orta boy sarı soğanın kabuklarını soyup 4 parçaya bölüyorsun kaynamış suya atıp 5 dk kaynatıyorsun ılık bir şekilde yemeklerden 10 dk önce içiyorsun sabah akşam ben denedim 6.günde geldi adetim şükür arkadaşlar gerçekten zor Allah herkese sağlık versinnnnn çooooook memnun kaldım
:) cok tsk ederim cnm.......... yani soganin kabuklari degilmis :26: ben okuyorum ama bi turlu anlamadim, yurt disindan yaziyorum TRcem pek iyi degil de :26: ha bide bi sorum daha olcak cnm -adetin bitince kac gun sonra icmek lazim? (en son 1aralikta adet oldm)