Adet söktürücü-Farlutal Kullananlar?

Ben daha adet olmadım olmayı çok istiyorum gerçekten iyi bir şeymi 6. sınıfa gidiyorum annem le ablam 7 de olmuş

tarlusal kullandım 2 gün o ldu biteli içimde birşeyler oynuyor sanki ama :121:
hala adet olamadım

ya bişi sorucam uzun zamandır gebelik için uğraşıyorum onbeş gün gecikti adetim heycan heycan ama malesef sonuç negatif.. tarlusal verdi bugün 4. gün ama hala adet olmadım sizde nasıl oldu acaba

canım ilaç bittikten 10 gün sonraya kadar adet olursunuz ben 9. gün falan oluyorum merak etmeyin

canım ilaç bittikten 10 gün sonraya kadar adet olursunuz ben 9. gün falan oluyorum merak etmeyin

saol tatlım ama çıldırıcam gelmedi hala gelsede bitse tekrar bebiş çalışmalarıda başlasa..Allahım kimsenin ( isteyen)göbüşünü kalbini boş bırakmasın..

arkadaşlar ara kanama şeklinde adet olmaktayım hormon testi yaptırmam doktorum tarafından söylendi ancak adetimin 3. gününü tahmin edemiyorum bitkisel kür uyguladığım zaman örneğin civanperçemi içtiğimde düzenli kanamam oluyor ancak bu kürün hormon testimin sonucunu etkilemesinden endişeliyim sizce bu yöntemi uygulayıp adetimin 3. günü hormon testlerimi yaptırsam sonuçları etkilermiyim teşekkürler

ben ilk adetimi 16 yaşımda oldum sonrasında hiç adet olmadım alt kontrol hariç(bekardım) her test yapıldı sonçolarak beynim oraya sinyal vermiyomuş dr lar bişi dedi adını da aman zor işte.sonrasında cyclo-progynova ilacını kullandım ve adet oldum ve hala onla adet oluyorum.yıllardır onu kullanıyorum.1 buçuk yıldır evliyim sağolsun burdaki doktorlar da hiç alttan muayene etmediler.kızlar ne olur bana yardım edin güçlü bi adet sökücü önerin bana gebelik yok hiç korunmadım ama bebek te olmuyo
bana yarıdm edermisiniz en tavsiyeye çok ihtiyacım var lütfen (

ben ilk adetimi 16 yaşımda oldum sonrasında hiç adet olmadım alt kontrol hariç(bekardım) her test yapıldı sonçolarak beynim oraya sinyal vermiyomuş dr lar bişi dedi adını da aman zor işte.sonrasında cyclo-progynova ilacını kullandım ve adet oldum ve hala onla adet oluyorum.yıllardır onu kullanıyorum.1 buçuk yıldır evliyim sağolsun burdaki doktorlar da hiç alttan muayene etmediler tahlillere göre östrojen seviyem çok düşükmüş ama gene ilça milaç hiç bişey vermediler.kızlar ne olur bana yardım edin güçlü bi adet sökücü önerin bana gebelik yok hiç korunmadım ama bebek te olmuyo
bana yardım edermisiniz tavsiyeye çok ihtiyacım var lütfen (

Merhaba cnm ...benim de adet duzensizligim var son 6-7 aydir sogan kuru dediginiz ,soyanin kabugu mu oluyor yoksa sogani kesip mi kaynatiliyor cnm :44: :26: bende denemek istiyorum bunu. Yardimci olursaniz sevinirim,Tessekurler

Merhaba cnm ...benim de adet duzensizligim var son 6-7 aydir sogan kuru dediginiz ,soyanin kabugu mu oluyor yoksa sogani kesip mi kaynatiliyor cnm :44: :26: bende denemek istiyorum bunu. Yardimci olursaniz sevinirim,Tessekurler

1 aydır adet düzensizliğim vardı İbrahim saraçoğlundan bu kürü duydum karnım resmen davul gibi şişmişti Allah razı olsun bu kürden çok memnun kaldım.2 bardak hazır suyu kaynatıyorsun sonra orta boy sarı soğanın kabuklarını soyup 4 parçaya bölüyorsun kaynamış suya atıp 5 dk kaynatıyorsun ılık bir şekilde yemeklerden 10 dk önce içiyorsun sabah akşam ben denedim 6.günde geldi adetim şükür arkadaşlar gerçekten zor Allah herkese sağlık versinnnnn çooooook memnun kaldım

:) cok tsk ederim cnm .......... yani soganin kabuklari degilmis :26: ben okuyorum ama bi turlu anlamadim, yurt disindan yaziyorum TRcem pek iyi degil de :26: ha bide bi sorum daha olcak cnm -adetin bitince kac gun sonra icmek lazim? (en son 1aralikta adet oldm)

adet olacağım tarihi 43 gün geçmişti o yüzden ben tarih beklemeden hemen içmeye başladım ama 1 aralık da olmuş isen adetine 10 gün kala içiyorsun taze olarak tüketiyorsun geçmiş olsunnnn

arkadaşlar merhaba 3 ay önce nişanlım ile ilişkiye girdik bende normalde zaten adet düzensizlıği vardı ilk ay normal adet oldum farlutal kullanarak ama ikinci ay biraz fazla dozda kullandım ve adetim çok az az ve kısa sürdü iki kez 1 hafta aralık ile test yaptım ama sonuç negatif çıktı yardımcı olabilirmisiniz lütfen hamile olma olasılıgım var mı belirtilere bakıyorum sadece midemde bir ekşime var başka hiçbir belirti yok tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim tsk ederim şimdiden

ben de gecikme yaşayınca doktorum bu ilacı verdi.bugün bitti ilaç.43.gündeyim.daha adet olmadım.pkoluyum

Tum testler oldu ama hala son derce gecikme yasiorm kilo vermem gerekli ve hareket stress dedi doktor yaklasik 4-5yildir ayni sorun devam farlutal yinede yaradi isime

Kızlar adet söktürücü kullanırken adet olunca ilaç kesilecekmi devammı edilecek...

doktorun neyi önerdiyse onu kullan.bana dupbaston veriyor memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…