slm bizdeki adet düzensizliği yumurtalarımızdan kaynaklanıyor. ilaç kullandığımızda düzeliyor ilaçı bıraktığımızda tekrar düzensizleşiyor. vücut kendisi üretiyormuş. bu yüzden ilaç kullnmada sakınca bence yok ama doktoruna yinede bir danış cnm çünkü bu ilaçların hepsi hormonla iligili.
Slm arkadaşlar,
En son mens tarihim 13 mayıs ve halen regl olamadım,2-3 gün geciktiğinde test yaptım ama negatif çıktı.. Şu an neredeyse 15gün oldu halen gecikme var,Rusyadayım dr a da gidemiyorum sizce farlutal alıp kullanmalı mıyım ya da biraz daha bekleyeyim mii???? off karar veremedim,hamilelik durumu varsa zarar da verebilir diymii??
kızlar bi yardım edin yaaben tarlusal kullanıyorum bugün 4. gün.sabah akşam içiyorum.ama çok şiddetli baş ağrım var hapa başladığımdan beri.sizlerde de böyle bir etkisi oldu mu?:26:
bende yeni bitirdim ilacı şimdi regl olmayı bekliyorum kaç gün içinde olunuyor bileniniz varmı acaba ?
valla kutu bittikten sonra 10 gün içinde oluyormuş.sen kaç kutu kullandın.bana doktor 2 kutu verdi sabah akşam 2şer tane içiyorum.
Iyıde bu bı doktorumu zaten bır kutu kullan benceeeee zaten ılac bıttıkten. Uç dört gün sonra hasta oluweıyorsun ıkıncı kutunu önümüzdeki ay kullanderımvalla kutu bittikten sonra 10 gün içinde oluyormuş.sen kaç kutu kullandın.bana doktor 2 kutu verdi sabah akşam 2şer tane içiyorum.
mehaba;
bende en son 25 ağustosta adet oldum, geçen hafta doktora gittim, muayene etti, kan testi aldı, herhangi bir problem çıkmadı.. farlutal verdi ve kutu bitince, 5 gün içinde adet olmazsan tekrar gel dedi. olursam da 1. ya da 2. günü hormon testi için de gidicem ama hala olmadım 3 gün geçtive artık gerilmeye başladım.. işallah biran önce bir sonuca kavuşuruz...
Iyıde bu bı doktorumu zaten bır kutu kullan benceeeee zaten ılac bıttıkten. Uç dört gün sonra hasta oluweıyorsun ıkıncı kutunu önümüzdeki ay kullanderım
Ben bu ay başladım içmeye sabah akşam 1er tane canım ilk kutum bitti şimdi olmayı bekliyorum tarlusal düzenliyo değilmi senin doktorundamı öyle dedi canım
Yaa ben 8 ağustostan beri âdet olamıyorum.polikistik over olabileceğimi söyledi.adet olunca tahlillerim yapılacak.yalnız bana reçeteye sabah-akşam 10 gün kullan yazmış. Napiyim ben yaa bilemedim.sen oldun mu?