Adet söktürücü-Farlutal Kullananlar?

Kızlar ben bu ilacı kullandım. Kullanmaya başlayalı daha 2. günü adet gördüm bendede adet düzensizliği vardı burda çoğu kişi gibi doktor bana "kullandıktan sonra adet göreceksin ve adetinin 3. günü gelip test yapacağız" dedi. Hem adetimin 3. günü pazara denk geliyor ne yazıkki pazartesi gidebilicem hemde adet olduğum için ilacı bırakmamamı gerekiyor açıkcası muallakta kaldım?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bu söylediğiniz ilacı ben bir kaç kez kullandım..

ama bir süre sonra tekrar kullanmanız gerekiyor.

tam bir netice alınmıyor.

ama tanıdığım bir doktor ilaç yerine önce beslenmede değişiklik yapmamı söyledi.

tabi ki bu ilacı kullanmak adet olmanızı sağlıyor.

ama kullandığınız sürece...

dengeli beslenme yüzde 50 oranında düzelme gösteriyor dedi.

ben farkında olmadan beslenmede yanlış şeyler yaptığımı farkettim.

en basitinden aşırı kafein ve şeker tüketimim var.

bunu düzeltmemi istedi...

ve de malesef hareketsiz bir hayatım var.

ve kilo alıp vermeler de hormonları dengesizleştiriyor.

ilaç kullanın ama beslenmede tam sonuç almak için kaçınılmaz..

ne yapacağımı şaşırdım... 50. günümdeyim ve hamile değilim... Test negatif çıkıyor. 41. günde doktora gittim kan testi yapamıyormuş hastane... Öyle bir yerde çalışıyorum ki dün doktora gittiğimde doktor tayini çıkıp gitmiş... oysa geçen hafta haftaya tekrar test yap negatif çıkarsa ilaç veririz dedi... Test yaptım negatif çıktı gittim ama doktoru bulamadım... Acile yönlendirdiler acildeki doktor ne yapsın sorular sordu idrar testi istedi... İdrar testi için labarotuara gittim bide ne göreyim benim evde yaptığım testle bakıyorlar gebeliğe.... Negatif çıkınca farlutal verdi doktor ama ben kullanmak istemiyorum... Hiç birşeyden emin olamıyorum ki... Adet döngüm 28-30 gün 31 i geçtiği görülmüş değil... Ne yapacam ne edecem bilmiyorum... İlacı adet olmak için sürekli kullanmak zorunda kalmaktan korkuyorum... Bebek sahibi olamamktan korkuyorum... Eşimde farklı illerde çalıştığımız ve benim yaşadığım yerin şartları inanılmaz çekin ve kötü olduğu için bebek düşünmek imkansız.. Bu ilacı her ay kullanmam gerekir mi? bİlgisi olan var mı?

Selam farlutal ı bundan önce defalarca kullandım bir pko,lı olarak

ve hala kullanıyorum bugün ikinci günüm ilaca başlayalı.her kullanımda ilça bitiminde regl oluyorum..adet kesintisi olanlara tek güvence bence..bir sıkıntı sorun yaşamadığım tek ilaç diyebilirim

merhaba kızlar bu akşam saat 9 da cumhurbaşkanımız güle twit bombardımanı yapıyoruz. 35 yaşına kadar tek emriyo yasağını ve rapor sisteminin eziyet ve stresini arka arkaya yazacağız. sizlerden de katılan olursa çoook mutlu oluruz. Allah yardımcı olanlardan razı olsunn. ne kadar ses o kadar çok bebek:))şimdiden teşekkürlerrrrr

Aaa o farlutalı ben de kullandım sonra da geçen gün farlutal'ı veterinerim kedime verdi :)))))) Garibime gitti çok :)))

benımde adetım cok duzensızdı gecıktıkce agrılarım felaket artıyodu dayanamıyodum agrılarım cok guclu benım cunku yatak dosek yatıyorum kalkamıyorum ayaga dırek dusuyorum o derece. ılk once bı doktora gıttım agrı oluyo falan dıye anlattım o da bana ultrasona gır bakalım kıst olabılır dedı tamam dedım 1.5 lıtre falan su ıctım bekledım 1 saat falan gırdım ultrasona 4 mmlik bı kıst cıktı ultrasonda doktorda onemlı bısey degıl degıp dogum kontrol hapı yazdı. bende guvenemedım cunku sıgara kullanıyodum o zamanlar gecen senede haberlerde bı kız dogum kontrol hapı kullanıyomus pkosu yuzunden sıgarayla etkı tepkı yapınca kızın vefat ettıgını falan soylemıslerdı bende korktum tabı dogal olarak doktora soyledım o da sıgarayı bırakman gerekıyo falan demıstı. tabı ben yıne kullanmak ıstemedıgım ıcın hapı baska bı doktora gosterdım sonucu o da bu patlamamıs yumurtalık olabılır dogum kontrol hapı kullanma ama bu farlutalı kullan dedı yanında bı hormon ılacı daha verdı ama onun adını hatırlamıyorum. neyse farlutalı kullandım bıttıkten 3. gun sonra geldıı benım. kımısının ıctıgı gun kımısının aksama kadar 10 gune kadar sokme ozellıgı varmıs ama bunu her adetiniz gec kaldıgında ya da tatıle gıtcegınız zaman erken getırtmek amacıyla kullanmayın bence sonucta hormon ılacı ve yumurtalıklarında tembellık olan arkadaslarımıza verıyo doktorlar onu okumustum saglık sıtelerınde ben bunu bı kere kullandıktan sonra baya duzene soktu benımkını ama bence tavsıye uzerıne alma gıbı bısey yapmayın sonucta ılac bunlar tavsıye edılerek degıl doktorun recetesıyle alınan ılaclar bence mutlaka DOKTORUNUZA DANISARAK ALIN ILACLARINIZI.

arkadaşlar merhaba benim ayın 3ünde adet olmam gerekiyordu olmadım 6 gün zor bela bekledim sonra gittim kan testi yaptırdım ultrasonla baktılar sonuç negatif çıktı ve dr. farlutal verdi onu içmemi ve adet olunca 2.yada 3. günü gelip hormon tahlili yaptırmamı söyledi fartulal biteli yarın 10 gün oluo ve ben hala adet olmadım, yarın doktora gidip test yaptırcam tekrar. Bir de okuduklarım kadarıyla farlutalı kullanma esnasında da hamilelik olabiliomuş yani böyle bir durumla karşı karşıya gelip hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar varmı burda acaba??? umarım yarın bu sevinci bende yaşarım bu gece malesef yine uyku yok buna engel olamıyorum Allah yardımcımız olsun, tüm bebiş isteyenlere nasip etsin inşallah...:26::26::26:

inşallah mutlu bir heber almışşındır

doktor bir kaç gün daha beklememi söyledi şu an kan tahlili yapsak yine yanıltabilir bizi dedi haftaya çarşamba tekrar gitcem bakalım artık hayırlısı Allahtan hala daha adet olmadım hiçte belirtim yok hakkımızda hayırlısı olsun...

ben adetimin 15. gnünden itibaren 12 gün boyunca farlutal kullandım, bittikten 2- 3 gün sonra adet olursun demişti doktorum ama 6. gün ve adet olmadım, gögüs üçlarım çok fazla acıyor, şişkinlik ve gaz şikayetim var ve çok iştahlıyım hamile olabilir miyim acaba??? çok istiyorummmm inşallah hamileyimdir. :)
bu gün test yapıcam bakalım hayırlısı

kızlar meraba. ben de farlutal kullandımç adet oldum ,daha sonra doktorum duphaston verdi 3 kutu da ondan kullandım. 1 haftalık falan hamilelik olabilir diye düşünüyorum. bu şekilde duphaston kullanıp hamile kalan var mı arkadşalar???

benim adetimde gecikti kasım ayında.doktora gittim banada tarlusal verdi, olunca 3. günü gel hormon testi yapalım dedi, ilaç bitti 10 gün geçti ben yine olmadım, 11.günü oldum, sonra teste gittim, normal çıktı değerlerim, ultrasonda da bişi çıkmadı, şimdi adet düzenleyici verdi 3 ay kullanıcam bakalım sora bırakıcam.

öncelikle hepimize geçmiş olsun kızlarrrr ...
normalde 1 gün dahi gecikme yaşamayan ben ,bu ay adet olamadım.ha oldum ha olcam diye sancı içinde beklerken hergün az az gelen siyah renkli lekelenmemi görünce korktum,koşa koşa doktora gittim farlutal yazdı bana 6gün kullan 7.gün adet olucaksın adetin bitince de gel ultrason yapalım dedi.ben hapı bitireli 4 gün oldu hala olmadım.ayrıca hergün az az leke geliyor ama bi adet olamadım böyle bir durum yaşayan var mı ? bazı arkadaşlarda da haptan sonra bekleme skıntısı olmuş acaba biraz daha beklesem mi yoksa doktora tekrar mı gitsem ??

5 gündür Tarlusal kullanıyorum ama hala hastalanamadım pek belirtisini de görmüş değilim.Bazı arkadaşlar 2. gün oldum 3.gün oldum falan yazmış ilaç bitiminden sonra mı etkisini gösterir?Bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen endişeliyim çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…