slm arkadaşlar ben de 53 gündür olamıyorum dr bana da farlutal verdi benim birde prolaktin normal değerlerin 2 katı kadar yüksek çıktı((
stres dedi dr. nisan aynda t. bebek denemiştim tutmadı(
yani bende strese devam ediyorum:)):18:
umarım düzelir..
herkese geçmiş olsunnn...:80:
Adet oldummmmmmmmmmmmmm bennnnnnnnnDDD buna bu kdr sevinceim hiç aklıma gelmezdi:)) Allahım sana şükürler olsun.. Darısı olamayanların başına inş.. Duacınızımmm...
mucuk muck cokk sevındım tatlım gozunaydın...benm bu adetım cok sancılı gecıkmıs olmamdan olabılırmı ınanılmaz bı agrı var...
ben farlutal kullanmıştım bi kere.. çok iyi geldi o hap bana bi daha hiç adet gecikmem olmadı.. ama gene de adetiniz düzenli olsun istiyorsanız 1 yıl doğum kontrol hapı kullanmakta yarar var.. zaten 1 yıl doğum kontrol hapı kullanan kadınlarda yumurtalık ve rahim kanseri görülme olasılığı yüzde 80 azalıyor
arkadaşlar nisan 27de adetim bitti 29unda norlevo kullandım ve 6 mayısta regl oldum. fakat 6 mayıstan beri hala regl olamıyorum. kişisel test yaptım negatif çıktı. ağrıdan yerimde duramıyorum nerdeyse, sinir stresde cabası... neden gelemedi sizce ya da ne yapmalı? bu ağrı beni öldürecek.
adet düzenim çok iyidir fakat son 2 ay çok az damla damla oldum ama tam gününde başlamıştı.hatta ihtimal olmamasına rağmen gebelik testi bile yaptım geçen ay.hayatımda bir kere geciktim onda da hamileydim zaten.bu ay 12-13ü gibi olmam gerekiyordu.içmediğim bitki soğan suyu asğirin kalmadı ama tık yok.20sinde birkaç yıldır çeşitli problemlerden dolayı gidemediğim tatile çıkacağız Allah nasip ederse.doktora gitmekten korkuyorum kötü bir problem çıkacak diye..hamile olma ihtimalim yok.son 2 ay böyle az olunca çok itinalı davrandım bu ay.napacam bilmiyorum.tek istediğim kötü bir hastalık falan çıkmaması.bir anda neden bozulur yoksa.bana dua edin çok korkuyorum.başına böyle bişey gelen var mı daha önce
bence ihmal etmden bi doktora git sonuçta geç kalmamış olursun inşallah bişey çıkmaz cnm