Adet söktürücü-Farlutal Kullananlar?

ölüyorum ben karın ağrısından( göğüslerim de bi o kdr dokunamıyorum.. farlutal dün bitti.. bu ilaç mı yapıo bu kdr karın ağrısını ağrı kesiici de kesmiyor ağrısını.. bi de merak ettiğim adetin gelceği varsa da bu farlutal daha ileri bi tarihe mi atıyor? çünkü ilaç bittikten sonra 10 gün içinde demiş herkes.. bu ilacı kullanmasaydım belki de adet olcaktım ama şimdi ilaç daha ileri bi tarihe attı öyle mi?? çok anlamsız.. beni aydınlatır mısınız lütfen..

zaten şu an 18 günlük bi gecikme var bu ilaç daha da ileri bi tarihe attırdı o zaman öyle mi?

benımde adetım 10 gun gecıktı doktor farlutal verdı bıttı hala gelmedı kımısının 2 gun kullanmıs gelmıs benım ılac bıtelı 3 gun oluo 7 gun ıcınde glır dedı dunden ıtibaren cıvanpercemıne ve corek otu yagına basladım bugunde sogan suyu ve maydonozu denıcem kafayı yemek uzereyım karnımda bı sıslık mıdemde yanma bıtırdı bu benı:S

cnm o karın şişkinliği beni de bitirdi... aynaya bakıodum resmen hamilesin kızım sen diodum.. allahtan dünden beri şişkinlik yok bende.. ama nerdeyse 20 gün oldu bnm gecikeli.. şu an göğüslerim hassas sadece.. bi de özellikle geceleri kıvrandıran bi karın ağrısı.. Allah yardımcımız olsun ne kdr önemli bişimiş buu

aynen canım ya doktor ultrosonda baktı gebelık yok demesıne ragmen hamıleyım gıbı gelıo karın sıslıgı cok berbat bısey cok baska bıseymıs bu stres pazartesıyı beklıyorum bakalım pazartesıye kadar gelmezse gıdıcem gerı doktora Allah kımseye yasatmasın bole bısey

farlutal bittikten sonra mı 10 gün beklencek?yani son haptan itibaren mi? birde birşey soracağım doktor bize adetin 3. günü kan tahlili yapılcak,ya pazar gününe denk gelirse pazartesi ise 4. güne geliyor başınıza böyle bir şey geleniniz var mı bu durumda ne yapmak gerekiyor.

evt bebeğim bitim gününden itibaren saymaya başlıcaksın 10 gün.. diğer sorduğun için inan bilgim yok( doktorunu ara bi istersen.. geçmiş olsun..

aynı durum bendede var canım adetımın ıkıncı gunune cagırdı bana farlutaldan sonra 7 gun beklemek gerekıo dedı gelsede gelmesede pazartesı 7. gun doluo gıdıcem yapmadıgım sey kalmadı cunku:S

cnm içme çay falan ben neler neler yaptım olmadı sadece şiştim gününü bekledi ve oldu benim de 2 ay gecikmişti bu çaylar östrojen içeriyor unutma bunu hap da alma zaten almışsın bekle gelicektir.bekle sadece stres yapma ben 30 gün intnette sabahtan akşama kadar inceledim olmadı deva bulamadım 2 gün artık kafama takmıycam dedim ve geldi hem de nasıl geldi:) yani sıkma canını bekle

sonunda adet oldum sevınsem mı uzulsemmı bılemedım sogan maydonoz suyu bı kere ıcmem yeterlı oldu tadı berbat ama tavsıye ederım kızlar...

Arkadaslar lutfen bana yardimci olun.. Yurtdisinda yasiyorum, 5 aydir adet olmuyorum.. doktora gittim hic bir sorun yok diyor kafayi yicem ben bu farlutal hapini aldim... turkiyeden teyzem bana 4 paket gonderdi.. ve adet gorene kadar kulanmami soyledi.. her 8 saate bir hap alicakmisim. Ama burda okuduguma gore bazi arkadaslar 7 gun diyor, bazilari 5 gun.. sonra birakip beklemek gerekiyormus.. baziarida Farlutal kanamayi durdurmak icin diyor.. simdi iyice endiselendim.. son 3 gundur aliyorum.. Bana nasil kulandiginizi, ve gunde kac defa kulandiginizi soylermisiniz.. burda norvecte bu hap bulunmadigi icin doktorda yardimci olamaz... cok kotu durumdayim..

Son düzenleme:

canım bana doktor 5 gun kullanmamı soledı ıcınde 12 tane var zaten sabah aksam kullanmamı soledı 7 gun ıcındede gelecegını soledı ama ben tek farlutalla yetınmedım denemedım sey kalmadı cıvanpercemı demledım ıctım gunde 3 bardak,sabah aksam corek otu yagı ıctım bı tatlı kasıgı bunlarda fayda etmedı bazısında faydalı oluo en sonra maydonoz ve sogan suyunu denedım dun aksam bugun adet oldum suan cok fazla kanamam ve agrım var hatta:S sende bı dene ıstersen ıns bı an once olursun canm

hadi gözünaydın bebeğim olmuşsun işte ya ne güzel.. kanasın bırak:)) ben hala bekliorum( inanılmaz karın ağrılarım var özellikle geceleri( bi de dün gece sistit başlangıcı oldum idrarımı yapamadım( hemen eczaneye gittim antibiyotik verdi.. şimdi daha iyi ama karın ağrım bitirdi beni( oturdum hüngür hüngür ağladım gece bi ara her şey beni mi buluo die..
ben artık adet olmak istiorum.. psikolojim bozuldu artık(

benımde 42 gun gectı hala hasta olamadım ha oldum ha olucam hissediom ama beklemedeyim havalardan herhalde

bekleme cnm bekledikçe gelmio hissedio sanki.. sana diorum ama benim de aklım hep orda yaklaşık 3 haftadır ha geldi ha gelicek modundayım.. gelen bişi yok.. Allah yardımcımız olsun.. inş.. böyle dewam etmez.. ben ilk defa yaşıorum böle bişiyi(

oy kıyamam canım benım su sogan maydonoz suyunu bı dene o sanırım ıyı geldı bana gercı adetım cok az hele bugun lekelenme gıbı ama agrım cok fazla azda olsa gelmesı ıcımı rahatladı gercı gebeyım dıye cok sevınmıstım ama doktor gebelık yok degınce adet gecıkmesı acayıp stres oldu bende..ıns senınde bı an once gelır ya uzme canını kafaya taktıkcada gelmez dıyorlar kadın olmak ne zor mus evlenmeden once adet gunlerımden nefret ederdım bu kadar onemlı bısı olacagını tahmın etmıyordum

saol cnm inşallah olurum bende en kısa zamanda.. mucu mucu

slm arkadaşlar ben de 53 gündür olamıyorum dr bana da farlutal verdi benim birde prolaktin normal değerlerin 2 katı kadar yüksek çıktı((
stres dedi dr. nisan aynda t. bebek denemiştim tutmadı(
yani bende strese devam ediyorum:)):18:
umarım düzelir..
herkese geçmiş olsunnn...:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…