- 23 Mayıs 2010
- 542
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar, ben de geldim aranıza :)
lütfen bilen biri bana cevaplayabilir mi acaba;
şimdi ben farlutal kullanmaya başlayacağım yarın. 6 gün boyunca kullanacağım, peki ilaç bittikten ne zaman süre sonra tekrardan başlamam gerekecek?
farlutal adet olmayınca alınan bir ilaç. doktorun önerisiyle kullanılıyor. sizin adetiniz hep gecikiyor mu?
evet canım iki ada bir oluyordum. şimdi neredeyse 3 ay oldu ve hala kanama olmadı. doktora gittim bugün ve pko teşhisini koydu. bu ilacı kullandıktan sonra gidip yenisini almayacağım değil mi hemen? bekleyeceğim sadece.
merhaba cnm bende en son ilacı kullandıktan sonra adet oldum en son 9martta oldum hala olmadım bekliyorum bu arada aslan pençesi içtim bi sitede okumuştum hormon düzenliyor diye fakat hala olmadım dün test yaptım negatif çıktı farlutalıda tekrar kullanmak istemiyorum yumurtlama dönemi içinde bi ark söylemişti eğer kasıklarında falan bi ağrı varsa biraz fazla bu yumurtlama döneminde olduğunu gösteriyormuş öyle demişti bizde bebek düşünüyoruz Rabbim yardımcımız olsun
aynı ilacı ben de kullandım ama kızlar size diyim çok yan etkisini gördüm. kanamamı arttırdı, 3 ay üst üste aşırı ağrı çektim. tavsiye etmem yani
Arkadaşlar bana da yardım edin lütfen.30 nisan da konizasyon olmuştum yani rahimağzım alınmıştı.hala regl olmadım.doktor farlutal vermişti.ilaç biteli 6 gün oldu ama ben hala regl olamadım.bu arada hamile kalmışta olabilirim yani ilaç bittikten sonraki günler içinde ki umarım öyledir.yalnız kafamı karıştıran eğer hamile kalırsam regl olmadığım için günümün geçip geçmediği ile ilgili bir bilgim olamayacak.siz ce bunu ne zaman ve nasıl anlarım.farlutal kullandığım halde regl olamamış olmam tuhaf değil mi
kan testi yaptırırsan belli olur hamile kalıp kalmadıgın