Adet söktürücü-Farlutal Kullananlar?

zehra bencede gebelik testi yaptır ama ilaç bittikten sonraki 10gün içinde oluyosun

teşekkür ederim canım elbette öyle ama insanın bazen o kadar beklyecek sabrı olmuyor ne yazık ki..helede bu kadar çok bebek isterken

seni anlayabiliyorum aynı durumdayız

2 ay oldu benimde olmadım ilaçda kullanmadım bıktım ilaç kullanmaktan artık oluruna bıraktım

nihayet adet oldum geç oldu ama oldu nihayet
şimdi sırada çalışmalar var...hepimiz alalım bebişleri dolsun kucaklar.gerçi benim 7 yaşında bir oğlum var bana fırsat vermicek ama olsun razıyım herşeye benn

ben halen bekliyorum 28 mayısta dr gittim yine başka bi dr.ama bu 3.dr neyse rahim kalınlaşmış adet olucaksın dedi ama halen yok bişey dr aynı zamanda çok az kahverengi akıntım olduğunu söyledi ama son 2 gündür o da yok tertemiz bişey yok adet de yok

kızlar bişey sorcam ben adetimi normal oluyorum 3-5 gün gecikmelide oluyor.11 haziranda tatile gidecem ve olmam lazım 2 gün geçti ne yapmalıyım çok acil hemen adet söken bi ilaç yada bitki varsa yazarsanız sevinirim pleasee...

Kızlar bende bu ay farlutal kullandım 40.gün başladım 56.gün adet olmuştum yani 2 hafta geçti adet oldum sonundada kistim çıktı yani geçte olabiliyor bilginiz olsun

slm kızlar bugün ben de adet oldum nihayet kahverengi başladı ama galiba bu kadar aradan sonra normaldir

kızlar benim farlutalimde dün bitti ayrıca 2 gündür civanpercemli cay içiyorum 1 hafta falan sonra mı geldi genellikle sizin adetiniz

offfff ya offfffffffffff((( benim 14 gün gecikti.. karnım göğüslerim o kdr şişti ki hamile gibiyim:S 4-5 gündür civanperçemi içiorum.. 3 gündür de farlutal alıorum.. hala bişi yok.. bu nedir böyle anlamadım.. farlutalı bitmeden adet olan var mı? bi de bu civanperçemi gerçekten işe yarıyor mu??

bu aralar bende hasta olamıyorum çoğu arkadaşımda öyle büyük ihtimal mevsim değişikliğinden adet söktürücü kullanmak çok değiştirmiyo bence sadece oldugunda daha rahat oluosun yani bende öle oluo benımde 35 gun oldu hala olamadım pooooff

bu civanperçeminin hazırlanışı nasıl? kaç dakika demleniyor, kaynar suya mı atılıyor, günde kaç bardak ve ne zaman içiliyor? bugün 17. gün hala tık yok bende

bu civanperçeminin hazırlanışı nasıl? kaç dakika demleniyor, kaynar suya mı atılıyor, günde kaç bardak ve ne zaman içiliyor? bugün 17. gün hala tık yok bende

canım kaynamıs suya atıp bes on dakika bekletiyosun süzüp içiyosun ben sabahları aç karnına bi bardak içtim içmeye basladıkdan 5 gün sonra gelmeye basladıı 15.gün gecikmişdi benimkidee

soğan kabuğu kaynatıp içtim bende forumda okumuştum işe yarar mı ki deneyen var mı

hangisi kolay gelirse ama ben çiğ yiyerek faydasını gördüm hiç kaynatmadım. ekmek arası yapıp yedim böyle zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…