Adet söktürücü-Farlutal Kullananlar?

peki ne zaman kullanmalıyım.. suan adetim 10 gün gecikmiş durumda hala beklemedeyim:KK43: ne zaman kullanmalıyım

Bende doktora gittim doktor yazdı farlutalı günde 2 kere içtim adetim gecikti test yaptım negatif çıktı sonra içmeye başladım 6 günde bitti ilaç bttikten 4 5 gün sonrada adet oldum canım istersen 5 gün daha bekle test yap sonra iç tatlım

farlutal kullandıktan sonraki ay hamile kalan var mı? yani gebeliğe hazırlayıcı etkisi var mı acaba? her şeyden ümit eder hale geldim:KK43:((

Bende doktora gittim doktor yazdı farlutalı günde 2 kere içtim adetim gecikti test yaptım negatif çıktı sonra içmeye başladım 6 günde bitti ilaç bttikten 4 5 gün sonrada adet oldum canım istersen 5 gün daha bekle test yap sonra iç tatlım

söylediğiniz gibi yapcam 5 gün daha beklim teşekkür ederim

24 martta farlutal aldım günde 2 tane 6 gün kullandım
bittikten 3 gün sonra kırmzıılar geldi
olduğu zaman sinir olurdum ama olmaması çok daha kötüymüş rahatladım
ha bi de ama ilaç bittikten sonra civanperçemi adaçayıkekik günde birer bardak onlardan içtim

kızlar ılac bıtıkten 3. gunu aDET OLDUM KIRMIZILARI GORDUME COOK SEVINDIM
AMA BILMEM FAYDASI OLDUMU SOGAN KABUGUDA KAYNATIM İÇTİM :KK76::KK76:

mrh arkadaşlar,
sat 24 subattı martın 19ile 20nde hafif kanamam oldu we halada yok doktorum adet söktürücü werdi farlutal bugun 5.günüm bigun sonra bitecek ama benim gecikmemin tam 20.günü ki bu ay yumurtamda catlamıştı doktor bi haftaya gelir adetin demişti 3 hafta oldu hala yok bu bahsedilen bitkileri nasıl yapıyorsunuz aç tok farkediyor mu ???lütfen yardımcı olun stresten patlıcam artık .....!!!!

arkadaşlar sizce farlutal i günde 2 doz alıp 6 günde mi bitireyim yoksa hergün 1 tane alıp 12 gün mü içmeliyim siz normalde nasıl kullanıyordunuz?
bir kutu mu yoksa daha fazla kutu mu tüketiyordunuz

doktorun sana nasıl kullanmanı söyledi? eger kendi kendine aldıysan gunde 2 defa kullanmanı oneririm
arkadaşlar sizce farlutal i günde 2 doz alıp 6 günde mi bitireyim yoksa hergün 1 tane alıp 12 gün mü içmeliyim siz normalde nasıl kullanıyordunuz?

canım doktorun söylediği gibi kullan.ama ben kullanmıştım 6 günde bitirmiştim.tek kutu yeterli gelmişti..........prespektüsünü okursan iyi olur.........

Kızlar ilaç biteli beş gün oldu hala tık yok.Herkes günde bir veya iki tane kullanmış .Ben günde üç tane kullandım tabi doktorumun söylemesi üzerine...Doktorumu arayıp aramama konusunda çelişki yaşıyorum.Ama ilacın bitiminden 9-10 gün sonra adet olanlarda olmuş:KK43: offfff ne zor şeymiş bu ya...Ocak ayına kadar düzenim hiç şaşmazdı ne zaman laparoskopi ve histeroskopi oldum herşey alt üst oldu.Ben kafama takıp düşündükçe sanki inadına tersine gidiyor herşey...Böyle devam ederse kafayı yiyicem:KK43:((Ben doktoruma sormayı unutmuşum ;ilacın bitiminden sonra ne kadar süre beklememiz gerekiyor.Acaba beklemeyi bırakıp muayeneye mi gitsem???:KK50:

Kızlar ilaç biteli beş gün oldu hala tık yok.Herkes günde bir veya iki tane kullanmış .Ben günde üç tane kullandım tabi doktorumun söylemesi üzerine...Doktorumu arayıp aramama konusunda çelişki yaşıyorum.Ama ilacın bitiminden 9-10 gün sonra adet olanlarda olmuş:KK43: offfff ne zor şeymiş bu ya...Ocak ayına kadar düzenim hiç şaşmazdı ne zaman laparoskopi ve histeroskopi oldum herşey alt üst oldu.Ben kafama takıp düşündükçe sanki inadına tersine gidiyor herşey...Böyle devam ederse kafayı yiyicem:KK43:((Ben doktoruma sormayı unutmuşum ;ilacın bitiminden sonra ne kadar süre beklememiz gerekiyor.Acaba beklemeyi bırakıp muayeneye mi gitsem???:KK50:

bence dr'a git. ben de ilaç bittikten 3 gün sonra oldum. ama olmasaydı da gitmeyi düşünüyordum. beklemek ne zor iş:KK43:( dediğin gibi 10 sonra olan da varmış. herkeste farklı oluyor demekki. ama içini rahatlatmak için bence git bi muayene ol istersen

bu arada ben günde 2 tane kullandım, 6 günde bitti. sen 3 tane kullanmışsın. belki bu durumla ilgili bişey olabilir

Farlutal biteli tam bir hafta olmuştu doktorumu randevu için arayacaktım ki nihayet adet oldum.Ama öyle böyle değil ayağa kalkacak halim yok;kaltığım an içimden birşeyler kopuyor sanki.Sanırım bu seferki çok zor geçecek.Ama o kadar beklemeye karşılık ne kadar yoğun ve ağrılı olsada çekmeye razıyım.Olmaması daha büyük sıkıntıymış.Darısı olmak için bekleyen arkadaşların başına:KK34:

kızlar çatlatma iğnesi ( pregnly 10000) kolay bulunabiliyor mu? birkaç yere sordum yok dediler. bide fiyatı nedir?

arkadaşlar bende adet düzensizliği sorunu var. bu sitede okumuştum. civan perçemi içilmesi gerektiği ile ilgili. gerçekten işe yarıyor. içtim ve ertesi güne geldi. bu bitkiyi araştırdım. kadın hastalıklarına bire bir. kokusu çok güzel ama tadı berbat. size tavsiyem önce soğutun sonra hepsini birden için yoksa mideniz bulabilir. bir de hamile kalanalar için yazıyorum bu bitkiyi kaynatıp içmeyin çocuğu düşürebilirmiş. adet söktürücü olarak bir çözüm arıyorsanız civan perçemi bire bir. farlutal da kullanıdım ama o bu ilaç da adet düzensizliği için yeterli ancak vücüdun düzenini bozuyor. uzun vadede bu bitiki kaynatıp içilmesi durumda gerçekten çok etkiliymiş. düzen sokuymuş. rahim iltihapı kis gibi hastalıkların tedavisi için kullanılıymuş. bitkisel ilaç satan yerlerde ve aktarlarda bulabilirsiniz. 1,50 tl kadar çok cüzi bir fiyatı var. zaten o size 1 aydan fazla yeter. deneyin mutlaka...

bişi sorcam bn size.. peki bu civan perçemini günde kac defa ve hangi aralıklarla içtiniz?? (cevaplarsanız çok memnun olurum)

söylediğiniz gibi yaptm farlutal içmeye 5 gün daha bekledim test yaptm negatif cıkınca kullandım.. ilaç bittikten sonra 5. gün adet gördm cok sancılı geçiyor ama razıyım.. yalnız birşeyi merak ediyorum önümüzdeki ayda aynı sorunu yasarmıyım bundan cok korkuyorum.. bide yumurtlama dönemini nasıl anlarız böyleyken yani bebek istiyoruz da yardımcı olursanız cok sevinirim..tesekkürler

söylediğiniz gibi yaptm farlutal içmeye 5 gün daha bekledim test yaptm negatif cıkınca kullandım.. ilaç bittikten sonra 5. gün adet gördm cok sancılı geçiyor ama razıyım.. yalnız birşeyi merak ediyorum önümüzdeki ayda aynı sorunu yasarmıyım bundan cok korkuyorum.. bide yumurtlama dönemini nasıl anlarız böyleyken yani bebek istiyoruz da yardımcı olursanız cok sevinirim..tesekkürler

merhaba cnm bende en son ilacı kullandıktan sonra adet oldum en son 9martta oldum hala olmadım bekliyorum bu arada aslan pençesi içtim bi sitede okumuştum hormon düzenliyor diye fakat hala olmadım dün test yaptım negatif çıktı farlutalıda tekrar kullanmak istemiyorum yumurtlama dönemi içinde bi ark söylemişti eğer kasıklarında falan bi ağrı varsa biraz fazla bu yumurtlama döneminde olduğunu gösteriyormuş öyle demişti bizde bebek düşünüyoruz Rabbim yardımcımız olsun

X