Adet söktürücü-Farlutal Kullananlar?

merhaba arkadaşlar bende pko var ve hapsız adet olamıyorum farlutalle oluyodum ama malesef depolarda bulunmuyo bu ara dr umu aradım duphashon die bi ilaç verdi günde 3kez 5gün kullan dedi ama herkes günde 2kez 10gün kullanmış içinde 20adet var acaba benmi yanlış anladım varmı hiç kullanan

bende duphaston kullandım ama hatırlamıyorum dozunu...farlutal de kullandım..lohusa iken kanamam durmadı diye duphastonla kesip bi 10 gün sonra tekrar başlamıştı..sonra gene düzene girmedi 3 aylık iğneden dolayı..o zamanda farlutal kullandım...10.gün kanama başladı..şimdi yazz 24+4 kullanıyorum..ama ondan da memnun değilim..lekelenme ve çok az adet oluyorum..hamilelikten önce oysaki ne kadar düzenliydi..21 günde olurdum normal reglimi...

canım bende adet düzensizliği var fatural bende kullandım 10 gün sonra falan hastalanıyosun daha etkili bi ilacınız varsa bana da yazın

selam kızlar ben siteye yeni üye oldum.benim şikayetim adet düzensizliği..3 yıl önce adet düzensizliği için doktora gittim ve bana diane35 verdi bir yıl kullanıp bıraktıgımda adetlerim sadece 4-5 ay düzene girdi daha sonra tekrar düzensizleşti.iki hafta önce tekrar doktora gittim ve sol overde 9 cm büyüklüğünde kist belirlediler CA 'lar normal cıktı ama doktor kistin patlama tehlikesi olabileceğinden ameliyat olmam gerektiğini söyledi.en son 7 eylülde regl oldum doktor bunu içinde farlutal verdi belki adetle birlikte atabilrsin dedi kullandm bitireli 2 gün oluyor ama hala adet olamadım.eğer kisti adetle birlikte kisti atamazsam ameliyat için gün vercekler :KK43: benim gibi böyle bi sorun yasayan varmı aranızda.ameliyat olursam yumurtalığımı alırlarmı?sol yumurtalığım olmadan hamile kalabilirmiyim ?bana yardım ediin.. :KK43:

farlutal artık üretilmiyomuş doktor bana Lutenyl diye bi ilaç verdi kızlar haberiniz olsun

bende bu ay farlutal kullanarak adet oldumm ; )) eczaneden temin edebilirsiniz ...

bende farlutali bulamadım geçen ay..koca şehirde yok yaaa..dr reçeteye farlutal yazmıştı ecz lerde bulamayınca dr a gidip tekrar reçete yazdırmak zorunda kaldım..eşdeğeri başka bi ilacı yazdı..farlutal üretilmiyomuş..ecz lerde olanlar da piyasada elde kalanlar..heryerde yok yanii..

meraba..ben de farlutal kullanmaya başladım..yaklaşık 3 aydır bi gecikme yaşıyorum..ki bundan öncleri de düzensizliğim olurdu ama bu kadar uzun sürmemi,şti en fazla 2 aydı.ilaç bugun bitti..beklemedeyim inş olurum en kısa zamanda.sormak istediğim şey,sabah idrarımın çamur gibi geldiğine şahit oldum iki kere..bunun acıklaması nedir..korktum açıkçası:s

iyi akşamlar hanımlar
bende farlutal kullanıyorum sanırım bünyem alıştı içmessem 2 3 ay adet olmuyorum zaten evlenmeden öncede düzensizdi
hap bittikten ortalama 5 6 gün sonra adet oluyorsun ancak söküyor ve kistleride yok edebiliyor
yanlız üretilmiyormuş demek eee peki şimdi ne kullanıcam yerine eş değer hangi ilaçlar var biliyormusunuz

yok öyle bir şüphem..başka bi sebebi olur mu peki bu durumun?bi hamilelik belirtisi mi sadece?ilaç kullandm..ilacın yan etkisi olabilir mi?

idrar yolları iltihabında vb idrarda renk değişimi oluyo..hatta bende sistit vardı..bi gece acile gitmek zorunda kaldım..idrar testi veriyosun ya onda bile idrarın rengi diye bi bölüm var..böbrek hastalarında vb de idrar renginde sorun oluyo..bide yumurta rahim vb iltihap yara olabilir..bence dr a görünün..üroloji yada kadın doğuma..

slm arkadaşlar bende 2 aydar adet düzensizlği yaşıyorum dra gittim herşey normal duphanton die bir ilaç verdi kullanan bilen vaermı 6 gündü kullanıyorum bakim nolcak

ben farlutalı içtim 4 gün oldu biteli hala adet olamadım.normal mi?doktor farlutali yazmadan önce kandan gebelik testi istemişti negatif çıkmıştı hamile değilimdir değil mi?

bende farlutal kullaınyprum suan doktorum 10 11 gün içinde olursunn dedii o yüzden merak etmee bekle olursunn heralde,, bide ilk hamileliğimde benimde negatiff çıktıı tabii bendee rahattımm hamilee diilim diye sonra bi gittiim doktora 6 haftalık gebelikkk yanii sözün özüü çokta güvenme testleree en kesinn yol kan tahlilii,,bidee arkadaşlar dün doktordan geldim birbuçuk aydır regl olmuyorum diye tahlillerim yapıldı herşeyy temizz hormonların vs dedii,HL yada LH ydii tam hatırlayamadım ikisinden biriydii yüksekmiş biraz farlutal verdii yine regl nin2. günü gel yine tahlil yapalım dedii birs araştırdım amaa korktumda nedir bilenn varmıı acabaa,,araştırmalarım bu hormonun eksik yada fazla olması halinde yumurtaı geliştirip çatlamasını yapamıyomuş ve sonuçç regll olunmamasıı mışşş,,bilgilendiriirseniiss çokk sewiniriimm

ben farlutalı içtim 4 gün oldu biteli hala adet olamadım.normal mi?doktor farlutali yazmadan önce kandan gebelik testi istemişti negatif çıkmıştı hamile değilimdir değil mi?

bana da yazdı doktor ve içtim dşk tehlikesi yaşadım kanda negatif çıkmıştı oysa hamıleymişim....

arkadaşlar bende 2 gün önce gittim doktora adet düzensizliğim vardı doktor bana farlutal verdi bu iç hemen olusun dedi sonra adetin birinci günü gel dedi hormon dengene bakalım dedi aklıma takıldı kime 2. diyor kime 3. günü benı niye 1. günü çağırdı

bende iki aydır olmuyorum öyle şiştim ki anlatamam bugün civan percemi aldım bakalım faydası olucakmı

X