Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde adet düzensizliğim vardı 2 ay olmadım doktorum farlutal verdi 10 gün içinde olursun dedi dediği gb 7.gün oldum adtinin ilk gününden sayıp 16. günü ikinci kutuyu içmemi söyledi dediği gb yaptım ve 14. gün hala adet olmamaıştım ve hemen bir test yaptım sonuç pozitif çıktı ertesi gün doktora bebeğin kesesi görünüyor :) beta hcg testindede pozitif çıktı. hamileyim... allah isteyen herkese tattırsın bu duyguyu...
Çok teşekkür ederim hokkabazcım
ben de bugün başlıcam civanperçemine. inşallah bir an önce rahatlarım
arkadaşlar bede adet düzenszliğinden şikayat eden biriydim zaman geldiki ben 2 ay adet olmadım ve bunun için burda çok iyi bir jinekolok la görüştüm tahlil muayene derken hiç bir sorunum çıkmadı bana fartutal önerdi kullandım ama yine olmadım ve bi aktarcı arkadaşıma sordum civanperçemi diye bi tabe ot var aynı adaçayı gibi yapıyosun ve 2 gün düzenli içtim inanın hemen geldi bence deneyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hokkabaz canım, benimki bugün başladııı sositososito gerçekten civan perçemi sayesinde mi oldu tesadüfen mi bilmiyorum ama içim rahatladı çook mutluyum :)
sadece bu otu kaynatıp mı içtiniz??? içine başka birşey katılıyor mu acaba..benimde adetlerim çok düzensizde :S
hokkabaz canım, benimki bugün başladııı sositososito gerçekten civan perçemi sayesinde mi oldu tesadüfen mi bilmiyorum ama içim rahatladı çook mutluyum :)