Adet sancısımı, hamilelikmi?

Kızlar akşam çok açık pembe çok az akıntı geldi hasta olcm heralde dedim normalde öyle olurya ama bu sefer olmadı sürekli gidip bakıyorum hiç bişey yok sabah testi yapcm hala umut varmı

Kızlar maalesef değilim ya oldu biraz önce oof of çok üzüldüm her ay aynı şey oluruna bırakcm umutlanmycm artık çok tesekkür ederim hepinize ilginiz için

14 ay bekledim ve ciddi anlamda amaan olmuyo iste ugrasmicam dedim artik ymurtlama tarihleri ve testleriyle. En az ve duzensiz birliktelikli jic beklemedigim bi ayda oldu bebisimiz.
Grcekten bu kadar takarken olmuuyo ustune dustukce.
Belirtilere gelince bi hafta oncesinden inanilmaz bir gaz ve uyku hali.
Gogus uclarinda kararmaydi. Sonra bi baktim kahve akingi geldi dedim belirtiler psikolojikmis demekki ama akintinin devamo gelmedi. Adetim bir gin gecti test yaptim ve cift cizgiydi. Tamamen hissiyat ile. Sonraki guun kan testi yaptirdim 100 kusur cikmisti.
Insallah allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin. Sizinde olur en hayirli zamanda.

Merhaba, bende de adet olmaya başladığımdan beri pco var. 28 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hiç düzenli adet olmadım diyebilirim. Uzun süre doğum kontrol hapı ile düzene sokmaya çalıştım. Evlenmeden önce çok kanama yaptığı için bırakmak zorunda kaldım. 6 aydır bebek istiyoruz. Ama adetlerim düzenli olmadığı için yumurtlama günümü takip edemiyorum. Geçtiğimiz Ocak ayında doktora gittim. Duphaston kullanmamı önerdi. Adetini düzene sokmak lazım önce dedi ve Folbiol folik asit verdi. Çok büyük ihtimalle Agustos ayına kadar hamile kalırsın dedi. Ben Duphaston 1 kutu kullandım. 3 gün sonra adetim gelmişti. Birkaç ay ara verdim kendi akışına bırakmak için. Baktım gelmiyor, gebelik testi yapıp tekrar başladım. 2 aydır kasık ağrılarım var. Hap biteli 7 gün oldu ve adetim hala gelmedi. Gebelik testi yaptım evde ama nagatif çıktı. Dün de pembe bir akıntı geldi. Adet olacağımı düşünürken şimdi akıntım normale döndü. Sizce sorun nedir, böyle birşey başınıza geldi mi daha önce ?

Ben de ilk hamileligimde hic ummadığım anda öğrenmiştim tatildeydim yeni evleydim iki aylik filan türkiyeye esimin memleketine izine gitmiştik eşimle birlikte yatalim diye yatağı birleştirirken birden bi adet sancisi girdi adet oluyorum kesin dedim sonra agri kendini unutturdu olmadim ama felaket akıntı vardi bi sabah uyandim ne olduğunu bilemediğim bi ağrı karnımda dayanilacak gibi değildi esim aldi devlete götürdü apandisit olabilir dediler igne yapalim agri hafiflesin en azindan yurt dışına doktorunuza görününe kadar tutar dedi doktor esim kabul etmedi hayir hamile olabilir dedi hemşire kanda gebelik çıkmadı dedi neyse izin bitti geldik ve ben hala adet olmadim gun hesabı da tutmazdim nezaman kac güne adet oluyorum onuda bilmiyorum millet bana test yap keisn var biseyler dediginde sancim ha oldum olacam diyordum esimle sonra ki gun gittik test almaya eczaneci soruyor kac gun gecti diyor bilmiyorum ki diyorum :) haberim bile yok hic bir seyden hassas test verdi sabah ilk iadrarinla yap tam sonuc icin dedi aldigim aksami yine sanci girdi yüzüm dustu testi boşuna aldm kesin olacak bu sefer deidm bisey akti wcye gittom akinti var yine ertesi gun sabahi sabah ettim ve mutlu haber hamileydim hemen hastaneye kostum burda hemen kabul etmiyorlar zar zor aldılar tam 8 saat bekledikten sonra ultrasona giridm ve evet 6 haftalık demisti coook sukur simdi yedi yasinda kizim ben adet sancisi disinda hic bir sey yaşamadım kendimde tek hatırladığım belirti buydu bide akıntı sorunu vardı simdi de ikincyi istiyoruz 3-4 sene oldu olmuyor malesef ama pes etmek yok insallah Allah herkeisn gönlüne gore versin rabbim hic olmayanlara anneliği tattrisin inşallah

Bende de oyleydi canim adet gunu sancim vardi surekli tuvalete gidiyordum ha oldum ha oluyorum diye ama olmadim.Allah gonlune gore versin.
Bire bir ayni sanciyi mı yaşadın adet sancısı benimde adetim bu günle 5 gün gecikti sanhtan beri sancim var oldum keism diyorm bisey yk ama bende sanci baya baya var

İnşallah tüp e gerek kalmaz canım yapisiklik khallolduysa :) üzülme hallolmayacak dert değil bi kaç aya yazarsin burdan güzel haberler
İnşallah canım inşallah çokta umutlanmak istemiyorum sanırım, o zaman daha çok üzülüo insan, ama kendimede engel olamıyorum sürekli bişeyler okuyorum netten olurmu olmazmı?! Çok zormuş gerçekten Allah isteyen herkese nasip etsin inş

Canım ınan bana menepoz telaşın yoksa gerisi halloluyor in anki biraz çaba biraz zaman azda sabır . Allah kimseyi erken menepoz la imtihan etmesin gerisi hallolur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…