- 30 Nisan 2015
- 98
- 11
- 28
-
- Konu Sahibi bir hayaldi
Tskler fenicm inslh hafiflerPapatya ve rezene çayı,sıcak su torbası,bol çikolata mens.üçlemempapatyayı ve rezeneyi dene bir istersen krampları hafifletiyor.
Canim doktrm cok agir bi agri kesici dedi kullanmami onermediBenimde regl gulerim berbat geciyor.. Ama majezik 200mg hap var eczaneden alabilirsin.. Adet agrisi icin.. Bunu kullandigimdan beri sükür agrim gidiyor yoksa dayanilcak gibi degil...
Kzlar ben adet gunlerimi cok zor geciriyorum cok sancili oluyo mide bulantisi vs bekarm jinekolog agittim bi kac defa biseym yokmus ama neden sanci oluyo bnim durumum da olanlsr varmi bi onerisi olan
Kzlar ben adet gunlerimi cok zor geciriyorum cok sancili oluyo mide bulantisi vs bekarm jinekolog agittim bi kac defa biseym yokmus ama neden sanci oluyo bnim durumum da olanlsr varmi bi onerisi olan[/QUOTE
Benim sancılı adetim 3 gün sürüyor ilk gün muhakkak iğne vurdurmak zorundayım yoksa dayanamıyorum ertesi 2 günde ağrı kesici ya da çekiyorum ağrıyı midemi rahatsız ettiği için. Bu ağrı yüzünden bayildigim i biliyorum. Temiz diyor doktorlar da bana kist yok diyor. Bazı vücutlar yaparmis dedi
Majezik bazılarına hiç yaramaz mideye çok dokunan bi ilaç beni mahvetmiişti dr mide kanaması bile yspabilir demiştiCanim doktrm cok agir bi agri kesici dedi kullanmami onermedi