• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet sancısı

Battaniye ve sıcak su torbası en yakın dostum olur bu günlerde:)

Bir iki gün önceden adaçayı içerim günde iki fincan. İlk gün ayaklarıma mutlaka patik giyerim ve sırtıma da kalın şeyler. Benim midemi çok etkiliyor aşırı sancı oluyor afedersiniz gaz ama wc ye çıkamıyorum. Bağırsaklarıma kramplar giriyor.

Artık şu yöntemi uyguluyorum yine kk da bir arkaşın önerdiği kimyonlu naneli çay demleyip içiyorum gece yatmadan once. Çorap ve hırka giyip sıcak su torbamı da alıp uyuyorum. Sabah uyanınca ağrıdan eser olmuyor.

ahh tatlım ahh o adet sancısı ne zordur ben bilirim. seni korkutmak istemem ama böle mide bulantısı falanda çekiyorsan böbrek sancıısı olmasın... adet sancısıyla karıştırmaya müsaittir çünkü ama normal adet sancısından çok daha sancılıdır.... eğer sadece adet sancısıysıda bana en ıyı gelen şey sıcak duş oluyorr:D allah yardımcın olsunn....

Cevap veren bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim.İlk gün olduğu için bu kadar ağrım vardı herhalde 2-3 saat çok fena ağrıdı şimdi hafif ağrı var. 19 yaşındayım önceden hiç ağrımazdı karnım başka bişey için doktora gittiğimde kistim oldugunu öğrendim gecen yıl. Yani hiç ağrımıyorsada sorunmuş :D

Bana baya üşütmüşsün gibi geldi malüm havalar soğudu.Sen gir duşa ılık su ile duş al inanılmaz rahatlatır emin ol ama sakın karnına koyma su lastiğini çok tehlikeli.Duştan sonra ayağına sıcak su lastiği koy birde sıcak çikolata yap bak nasıl iyi geliyor anında düzelirsin birde majezik iç anında etki yapıyor kasları gevşettiği için adet sancılarına bire bir.

Aynen benimde cok agrir ne yapsamda gecmez ozellikle gecen ay cok kotu oldum.
Duşa girdim midem bulanmaya basim donmeye basladi
bi yandan da usume geliyo yuzum sapsari oldu hemen ciktim acile giderken agrim kesildi :52:
Igne yaptilar o gun bi daha agrim olmadi
Kesinliikle disari cikmak lazim insan unutuveriyo :52:

Back