• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet sancısı

kurabiyeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
730
99
53
arkadaslar hiç ağrım olmazdı kıvranıyorum 1 saattr hap içtim geçmedi sıcak su torbası koydum daha da çok ağrıyo ne yapmalıyım

yürüyüş yap
sıcak duş
ayagına kalın çorap patik git
karnına polar atkı tarzı bişeyler sar

Dışarı çık yürü biraz, çikolata ye .
Bana iyi geliyor çikolata .
Geçmiş olsun canım .

Hurma yiyebilirsin.
Kas gevşetici alabilirsin.
Üşüttüysen ağrılı geçer.
Olmazsa bie acile gidip iğne yaptırırsın şıp diye keser.

arkadaslar hiç ağrım olmazdı kıvranıyorum 1 saattr hap içtim geçmedi sıcak su torbası koydum daha da çok ağrıyo ne yapmalıyım

Şuan aynı duyguları paylaşıyoruz arkadaşım:50:
Çok ağrım var,ağrımı unutmak için kk da konu okuyup duruyorum:50:

canım arkadaşlar tavsiye vermiş zaten ama bence hiç ağrın olmazken bu şekilde olmaya başladıysa bi doktora görün seni telaşlandırmak istemem ama bende senin gibiydim doktora gittim aynı şikayetlerle adet dönemi aşırı sancı kusma mide bulantısı sonucu kist çıktı İNŞALLAH hiçbişey yoktur ama yinede bi doktora gitmende fayda var

canım arkadaşlar tavsiye vermiş zaten ama bence hiç ağrın olmazken bu şekilde olmaya başladıysa bi doktora görün seni telaşlandırmak istemem ama bende senin gibiydim doktora gittim aynı şikayetlerle adet dönemi aşırı sancı kusma mide bulantısı sonucu kist çıktı İNŞALLAH hiçbişey yoktur ama yinede bi doktora gitmende fayda var

önceden kistim vardı zaten ama gecmişti giderim yarın ağrım çok olursa çok sağolun

Arkadaşım miyom yada kist olmasın anneminde adetleri arada sırada sancılı olur her zaman değil ara sıra resmen sancıdan kıvranır doktoru miyom ve kistten oldugunu söyledi.Sancı anında annem ılık suya çok az bir miktar bal koyar onu içer tabi fazla bal koyamıyor şeker oldugu için bir çay kaşıgından az koymuştu istersen bunuda deneyebilirsin ama mutlaka bir doktora git.

bana iyi gelen tek sey (ilik degil)sicak su dolu legene ya da kuvete oturmakti.

gecmis olsun arkadasim. Bu adet sancilari benim hayatimi karartti desem yeridir. 18 yasinda cok gec adet oldum. İlk 3 4 sene her ay adetimde kafami duvardan duvara vuracak acillere gidecek kadar agrilarim olurdu. Hele usutursem ustune damdan toprak dokme.deyimi benim icin gercek.olurdu. Sorunu 3 yildir dogum kontrol hapi icerek hallettim inan bir ay ara versem.perisanligim ayni.
Su saatte agrilarin ya gecmis ya cok azalmistir. Genelde 2 3 saat civari surer. Kis ayindayiz kesinlikle ozellikle ayaklarini sogutan koru. Sicak su torbasi bende daha fazla agri yapardi karnina.degil ayaginin altina koy. Karnina sakin.koyma. Terligini normal zamanda bile eksik etme inan ben.yazin bile.terlik corap eksik etmem o.kadar cektim ki. En iyisi yatip 2 saatin gecmesini bekleyeceksin. Gercekci olmak.gerekirse agri esnasinda denemedigim kalmadi sonunda yatip dinlendim. İlik caylar icebilirsin ama.agrindan gectikten sonra o gun istirahat et hic birsey yapma. Ayrica mazajik adet sancimlarimda en iyi dostumdur. Gecmis olsun

Senin yine iyi bn 13 yaşımdan beri bunjnla yaşıorm neler yapıorm ama ilk 2 gün geçince geçio yani zaman herseyin ilacı:51:

Sicak su torbasini ayaklarina koyarsan daha iyi goreceksin faydasini. Adet olmadan bikac gun once cay kahve ve tuzu azalt. Bol bol su ic ve MUZ ye. Doktor ddemişti ve faydasını gördüm. Ama adet olmadan once yap bunlari agrilara iyi geliyor. Ben faydasını gordum

Back