- 13 Ağustos 2013
- 730
- 99
- 53
- Konu Sahibi kurabiyeler
arkadaslar hiç ağrım olmazdı kıvranıyorum 1 saattr hap içtim geçmedi sıcak su torbası koydum daha da çok ağrıyo ne yapmalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dışarı çık yürü biraz, çikolata ye .
Bana iyi geliyor çikolata .
Geçmiş olsun canım .
yürüyüş yap
sıcak duş
ayagına kalın çorap patik git
karnına polar atkı tarzı bişeyler sar
çok sağolun çikolata yedim zaten ama biraz evvel çıkardım hem midem bulanıyor hem karnım ağrıyor
arkadaslar hiç ağrım olmazdı kıvranıyorum 1 saattr hap içtim geçmedi sıcak su torbası koydum daha da çok ağrıyo ne yapmalıyım
Şuan aynı duyguları paylaşıyoruz arkadaşım
Çok ağrım var,ağrımı unutmak için kk da konu okuyup duruyorum
canım arkadaşlar tavsiye vermiş zaten ama bence hiç ağrın olmazken bu şekilde olmaya başladıysa bi doktora görün seni telaşlandırmak istemem ama bende senin gibiydim doktora gittim aynı şikayetlerle adet dönemi aşırı sancı kusma mide bulantısı sonucu kist çıktı İNŞALLAH hiçbişey yoktur ama yinede bi doktora gitmende fayda var
cevap yazan arkadaşlarıım çok sağolun hepiniz biraz daha iyiyim :))