- 17 Temmuz 2024
- 254
- 114
- 34
-
- Konu Sahibi Zulfiyar gibi
Kan değerlerim normal demirim vs ama aşırı ağrım oluyor bazı dönemler maalesef.Kızlar yıllardır inanılmaz adet sancıları ile uğraşıyordum, ayak kasılmaları mide bulantısı..adetim bitene kadar hergün 2 ilaç içerdim bazen ilaç bile fayda etmez hastanelik olurdum nöbet gibi geçiyordu bende..
Bu ay bilgim olmadan evde keçi boynuzu özü vardı sabahları aç karnına tadını beğendiğim için 1,2 kaşık yiyordum.. yıllar sonra ilk defa ilaçsız adet dönemi geçiriyorum maşallah.. kadın doğuma ne zaman gitsem doğum yaparsan düzelir diyorlardır normal diyorlardı..
4,5 ay önce rutin kontrol için hastanede kan tahlili verdiğimde demir eksikliğim olduğunu öğrendiğim eğer sizinde böyle bir durumunuz var ise bir ay deneyin benim mucizem oldu Rabbime şükür.
Hayır canım pekmez değil, öz alın lütfen soğuk pres ve tahlil verin d vitamini ve demir kan eksikliğiniz var ise deneyin 15 gün inşallah size de faydası olurNereden aldınız acaba pekmez olan değil dimi
D vitamininiz nasıl acaba o da vücutta ağrı yapıyorKan değerlerim normal demirim vs ama aşırı ağrım oluyor bazı dönemler maalesef.
İnşallah canım ama soğuk pres öz kullan lütfen pekmez değil, birde tahlillerine de baktır muhakkak d vitamini demir kan gibiBen aynı senin gibi adet oluyorum olup diriliyorum resmen her ayyy hastanelik ölüyorum iğne vurulmadan geçmiyor deniyim bari bu ay inşallah faydasını görürüm
Ben bulunduğum yerden aldım ve İnternette yoktu o marka canımNereden aldınız acaba pekmez olan değil dimi
D vit de düşük ama sınırda yani okadar etkiler mi kiD vitamininiz nasıl acaba o da vücutta ağrı yapıyor
Ben doğum yaptım 3.5 hafta önce demirimde düşük diye 1 haftadır keçiboynuzu pekmezi yiyordum sabahları. Tüm tuşlara basmışım. Eğer yine ağrım olursa kalbim kırılır :)Kızlar yıllardır inanılmaz adet sancıları ile uğraşıyordum, ayak kasılmaları mide bulantısı..adetim bitene kadar hergün 2 ilaç içerdim bazen ilaç bile fayda etmez hastanelik olurdum nöbet gibi geçiyordu bende..
Bu ay bilgim olmadan evde keçi boynuzu özü vardı sabahları aç karnına tadını beğendiğim için 1,2 kaşık yiyordum.. yıllar sonra ilk defa ilaçsız adet dönemi geçiriyorum maşallah.. kadın doğuma ne zaman gitsem doğum yaparsan düzelir diyorlardır normal diyorlardı..
4,5 ay önce rutin kontrol için hastanede kan tahlili verdiğimde demir eksikliğim olduğunu öğrendiğim eğer sizinde böyle bir durumunuz var ise bir ay deneyin benim mucizem oldu Rabbime şükür.
Bilmiyorum yanlıi bilgi vermek istemem.. ama ben halsizliğim ve ağrılarım var vücutta dediğimde doktor d vitamin içinde tahlil alalım demişti ve bu yüzden olduğunu söylemiştiD vit de düşük ama sınırda yani okadar etkiler mi ki
Ay inşallah olmaz :)) sağlıkla büyütün inşallah bebeğiniziiiiBen doğum yaptım 3.5 hafta önce demirimde düşük diye 1 haftadır keçiboynuzu pekmezi yiyordum sabahları. Tüm tuşlara basmışım. Eğer yine ağrım olursa kalbim kırılır :)
Alalh razı olsun cennette şimdiAy inşallah olmaz :)) sağlıkla büyütün inşallah bebeğiniziiii
Rabbim cennetinde kavuştursun inşallah sizleriAlalh razı olsun cennette şimdi