Adet sancısı olanlar için bilgiiiii

Zulfiyar gibi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2024
252
114
34
Kızlar yıllardır inanılmaz adet sancıları ile uğraşıyordum, ayak kasılmaları mide bulantısı..adetim bitene kadar hergün 2 ilaç içerdim bazen ilaç bile fayda etmez hastanelik olurdum nöbet gibi geçiyordu bende..
Bu ay bilgim olmadan evde keçi boynuzu özü vardı sabahları aç karnına tadını beğendiğim için 1,2 kaşık yiyordum.. yıllar sonra ilk defa ilaçsız adet dönemi geçiriyorum maşallah.. kadın doğuma ne zaman gitsem doğum yaparsan düzelir diyorlardır normal diyorlardı..
4,5 ay önce rutin kontrol için hastanede kan tahlili verdiğimde demir eksikliğim olduğunu öğrendiğim eğer sizinde böyle bir durumunuz var ise bir ay deneyin benim mucizem oldu Rabbime şükür.

Eklentiler

• 1000146221.jpg
    1000146221.jpg
    99,5 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar yıllardır inanılmaz adet sancıları ile uğraşıyordum, ayak kasılmaları mide bulantısı..adetim bitene kadar hergün 2 ilaç içerdim bazen ilaç bile fayda etmez hastanelik olurdum nöbet gibi geçiyordu bende..
Bu ay bilgim olmadan evde keçi boynuzu özü vardı sabahları aç karnına tadını beğendiğim için 1,2 kaşık yiyordum.. yıllar sonra ilk defa ilaçsız adet dönemi geçiriyorum maşallah.. kadın doğuma ne zaman gitsem doğum yaparsan düzelir diyorlardır normal diyorlardı..
4,5 ay önce rutin kontrol için hastanede kan tahlili verdiğimde demir eksikliğim olduğunu öğrendiğim eğer sizinde böyle bir durumunuz var ise bir ay deneyin benim mucizem oldu Rabbime şükür.
Kan değerlerim normal demirim vs ama aşırı ağrım oluyor bazı dönemler maalesef.

Ben aynı senin gibi adet oluyorum olup diriliyorum resmen her ayyy hastanelik ölüyorum iğne vurulmadan geçmiyor deniyim bari bu ay inşallah faydasını görürüm

Ben aynı senin gibi adet oluyorum olup diriliyorum resmen her ayyy hastanelik ölüyorum iğne vurulmadan geçmiyor deniyim bari bu ay inşallah faydasını görürüm
İnşallah canım ama soğuk pres öz kullan lütfen pekmez değil, birde tahlillerine de baktır muhakkak d vitamini demir kan gibi

Ben doğum yaptım 3.5 hafta önce demirimde düşük diye 1 haftadır keçiboynuzu pekmezi yiyordum sabahları. Tüm tuşlara basmışım. Eğer yine ağrım olursa kalbim kırılır :)

D vit de düşük ama sınırda yani okadar etkiler mi ki
Bilmiyorum yanlıi bilgi vermek istemem.. ama ben halsizliğim ve ağrılarım var vücutta dediğimde doktor d vitamin içinde tahlil alalım demişti ve bu yüzden olduğunu söylemişti :KK43:
Herhangi bir sıkıntınız yoksa tavsiyedir deneyebilirsiniz inşallah faydalı olurr🩷

X