- Konu Sahibi BSariPapatya
kendimi bildim bileli dehşet adet ağrısı sancısı çekerdim ve kusardım.annem doktora götürmüştü rahmim ters demişlerdi.ağrıdan kafamı hangi duvara vursam diye duvar beğenemezdim o derece çıldırtırdı.bi ağrılarım geçse de uyusam derdim , iki büklüm olurdum ,ağlamaktan gözlerim şişerdi.sürekli eczaneye iğne vurmaya giderdim.eczacıya da sorardım ne zama ngeçecek bu ağrılar diye evlenince geçer derdi.evlendim ne zaman geçer derdim çocuk doğurunca derdi.evlendikten sonrada revire giderdim.artık beni bilirlerdi.ağrı kesici iğne demeden odaya alırlardı ve ben 5 gün çekerdim yatardım sürekli hayatım felç olurdu.tıpta çaresi olsa hemen yaptırmaya hazırdım.denemediğim hiçbirşey kalmamıştı.
taa kiii ne zaman doğurdum o zaman bu sancılardan kurtuldum :) adete yakın ayağını sıcak tut ve fazla su tüketme.ben ne zaman aksini yapsam o ay daha şiddetli geçerdi iğne yaptırdıktan sonra o sancının verdiği yorgunluktan uyurdum.
şimdi kızımda bu sancıyı çeker mi diye düşünüp acıyorum kuzuma :):)
taa kiii ne zaman doğurdum o zaman bu sancılardan kurtuldum :) adete yakın ayağını sıcak tut ve fazla su tüketme.ben ne zaman aksini yapsam o ay daha şiddetli geçerdi iğne yaptırdıktan sonra o sancının verdiği yorgunluktan uyurdum.
şimdi kızımda bu sancıyı çeker mi diye düşünüp acıyorum kuzuma :):)