- Konu Sahibi BSariPapatya
-
iyi aksamlar kizlar bundan bir kaç ay once adet sancisi diye bir konu açilmisti guzel tavsiyeler vardi not alamamistim simdide bulamiyorumçok siddetli adet agrilarim oluyor 3 gun boyunce agri kesici aliyorum bazen fayda etmiyor ise yeni basladim olacagimi hissediyorum tavsiye edebilceginiz bitki çaylari veya baska seyler varmi agri kesici ismi vermeyin kizlar yurtdisinda yasiyorum bulamayabilirm Allah simdiden razi olsun cevap verenlere
sanırım aradığınız konu..
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/122407-adet-sanc305s305.html
ayağınızı sıcak tutun mutlaka..geçmiş olsun...cümlemizden Allah razı olsun...
doktora gittinmi çikolata kisti olmasın
valla yaşım 34 hala ağrılı adet olurum kistim de yok ağrıyı hissetmeye başladığımda ilaç alırım parol ve üstümü örterim terlerim sıcaklık çok iiyi geliyor karnına sıcak su torbası koy bi de nane kekik cayı iç çok iyi geliyor
Bir hafta önceden başlayarak günde iki defa papatya çayı içmenin faydası oluyor .Eğer o gün içmeye başlarsan faydası olmaz ama.Bir de mideni ,karnını ,ayaklarını kısacası kendini üşütmemeye çalış .Çünkü o üşütmeden iyileşsen bile beden bu üşütmeyi hafızaya alıyor ,10 , 20,30 gün sonra da olsa adet günü hesap sormaya geliyor :)
gittim hiç birseyim yokdogum kontrol hapi almayi dusunuyorum oda çare olurmu bilmiyorum birde gerek yokken kullanmakta pek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?