Adet sancısı gibi ağrısı olup hamile kalanlar

Kızlar sizce de kırmızı renk olması regl başlangıcı mı pembe ya da kahve mi olmasi gerekiyor yerleşme kanaması geçen ay da öyle oldum sonuç hüsran aynısı başına gelen var mı

Merhaba kızlar size bı sorum olacaktı ben 2 senelik evliyim ama korunmayı bırakalı 11 ay oldu ve hala hamile kalmadım hep belirtiler olurdu hastaneye giderdim sonuç negatif ama bu ay göğüs ucunu diklesmis halkası büyümüş ve aşırı istahim açıldı uykudan gözümü açamıyorum migdem yanıyor kasık ağrım var adet olucakmisim gibi ama daha 5 gün var sizce hamile miyim yada benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mi

Merhabalar yeni katildim araniza hanimlar adetim 3 gun gecikti kan testi yaptirdim negatif çikti bugun 4 gunum ama hala rgl olmadım hmilelik olabilirmi gec dollenme diye birsey duydum olaniniz varmi boyle birde afedersiniz idrarim koyu sarı parlak ve adet olacakmisim gibi sancim oluyor ama bisey yok ve belimin sag tarafi agriyor bilgi verirmisiniz lutfen ilk deneyimim birde

Canım benimde 4 gün gecikti ama geç döllrnmeden de olabilir bende beklemedeyim gebelik testi yaptırdık ama negatif bende bekliyorum haftasının kadar adet olmazsam pazartesi mutlaka kan testi yaptırcam ama kasık ağrısı acayip çekiyorum gidip gidip gelen kasık ağrısı ve sancı var ayrıca gebelik için kullanılan ilaçlar da döngüyü şaşırtabilir çok istiyorum bende inşallah hamileyizdir şu an bel ağrım var mesela sizde de oluyor mu

Kizlar merhaba bende bisey sormak istiyorum ben en son 29 mayista adet oldum dongumde cok değişiyorher ay belli olmuyorama normaldeen gec dun olmam gerekiyordu olmadim ama felaket bi sekilde adet sancim var belim agriyor bikaç gundur ilk defa bugunde sancim fena artti goguslerim çekiliyor ama agri gelip gidiyor bende ilk defa denedim bu durumu ve inanilmaz bilgisizim bu konularda sizce hamilelik olabilir mi

Merhaba canim.. ilk defa mi cocuk icin deniyorsun? İnsallah hamilesindir dualarim seninle Ben 2 yildir cocuk icin ugrasiyorum gitmedigim doktor kalmadi.. ne ilaclar ne igneler kullandim. Bu surecte her ay 1 gun gecikince hemen test yapiyordum. Cunku deli gibi cocuk isteyip onun icin ugrqsiyordum. Bir defasinda 4 gun gecikti ve hastaneye gidip kan testi yaptirdim ama sonuc yine husrandi.. bende artik akisina biraktim cocuk olayini kafamdan attim. Seninki gibi belirtilerim oluyordu ve hep umutlaniyirdum.. sonunda doktorum sen kafaya taktikca vucudun hamileymis gibi belirti veriyor demisti... buaradq benim dun regl olmam lazimdi ve olmadim. Ayni seninki gibi adet olacakmisim gibi karnim agriyo goguslerim aciyor ve yaniyor.. ben bunu hava degisimine yordum.. hakkimizda hayirlisi olsun İnsallah guzel haberlerini aliriz

Ankara dan Coşkun Şimşiri tavsiye ederim, hem kadın hastalıklarında hemde Tüp bebek tedavisinde çok başarılı

Amin canim umarim sende bian once hamile kalirsin hic umudunu kaybetme Allah buyuk umarim olur valla benim ilk denemem ve inanilmaz hala agrim var belim felaket ama olmadim dun aksam idrar testi yaptim negatifti bilmiyorum belkide psikolojik kendimi etkiliyorumdur

Hamile kaldiniz mi

Merhaba,
Ben 3 gün boyunca hastalanmayı bekledim. Benim adet dönemim hep ağrılı geçer ve ağrılar 1-2 gün önceden de başlar. Yine öyle olmuştu ama daha hafifti. Olmam gereken gün hastalanmadım ve ertesi sabah ağrıyla uyandım. Kalkıp ped takıp geri yattım ve o gün boyu da hastalanmadım ve ertesi gün test yaptığımda pozitifti ve kanda da çıktı. Göğüslerim birkaç gün öncesinde şişmişti ve öyle de kaldılar. Bir de kasık ağrılarım kasıkta batma hep oldu gaz sancısı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…