Adet sancısı gibi ağrısı olup hamile kalanlar

Ceycey61

Ben en çok anne olmayı sevdim ❤️️
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
605
212
83
Kızlar merhaba
Adetim 2 gün gecikti adet döngüm 26 adet olacakmısım gibi kasıklarıma doğru vuran agrım var fakat hala olmadım. Adetim sasmaz en fazla olacagım günün gecesi olur . Islaklık hissediyorum kanamam basladı diye lavaboya gidiyorum bakıyorum ki akıntım olmus genelde adet günlermde akıntım olmaz . Dengem sastı . Daha önce böyle adet agrısı gibi cekip hamile oldugunu ögrenen varmı . Bendeki belirtiler sabah cok sıkısık kalkıyorum idrarım cok parlak sarı bir kac gündür mide bulantım var göğüslerimin ucları sanki koyulastı ve cok şiştiler hassaslar bunlar adet belirtilernide gösteriyor ama anlamadım bir türlü ://

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öncelikle şunu sorayım canım normalde adet gününden önce mi göğüslerin ağrıyordu ?

Hem öncesinde hem adet oldugun süre icerisnde cok hassas oluyorlar evet

Mrb benim de iki gün gecikti ama sancı yada akıntı yok. Bi de göğüslerim hassaslaştı, ucu belirginleşti. Eğer yarın da olmazsam, pazartesi test yaptırcam. İnşallah hamileyizdir

Aynen bende geceyi ve yarını atlatmayı bekliyorum hayırlısı olsun hakkımzda :)

Bi sancı geliyor bi gidiyor adet olacagım günün öncesi ve sonraki oldugum gün hep agrır gecmezdi ama gel gitler yanıltıyor benide

Hamilelikte ha adet oldum ha olcam dersin hatta pedle dolasirsin ama adet olmazsin. Adet gunlerinde belirtilet aynidir.

Şuan bende durum bu 2 gündür ha oldum ha olucam aha geldi diyorum ama akıntıdan baska bisey yok haftasonunu kırmısızıs atlatrsam pazartesi kan testi

Benim geçen ayda böyle oldu adetime 10 gün vardı aynı belirtiler hamileyim süphesiyle kan testi verdim 2,39 cıktı oranım hüsrana ugradımm ve sonuc 3 gün erken adet oldum bu ayda 2 gün gecince acaba diyorum ins rabbim sevindirir

Ya aslında benim de böyle çok çok az bi karın ağrım oluyo arada ama öyle adet olduğumdaki kadar şiddetli değil..

Hem öncesinde hem adet oldugun süre icerisnde cok hassas oluyorlar evet

Ama şimdi adet günün geçti öyle ağrılar başladı :) canım seni heyecanlandırmak istemem ama bende aynısını yaşamıştım :) hemen yarın bi teSt al yap :)

Heycanlanmak istemiyorum ama icim icimi yiyor bel agrılarım basladı oldum zannediyorum sürekli yarınıda olmadan atlatırsam yapacagım test canım :)

Sizde nasıl oldu :)

Regl oldummm

Canim suan anlattigin olaylar bende var regl iki gun geçti ve hamileyimhala hafif kasik agrim oluo regl olacakmisim gibi ama bebis o hemen kan tahlili vermelisin gogus kiyulugu kasiklarda sanci parlak sari idrar hafifde bel agrisi koku hassasiyeti bendekiler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama ben kırmızıları gördüm suan yani test yapmamı gerektiren birmsey kalmadı

Dikat et ama pembeni kirmizi mi azligi çokluğu bunlara dikat et

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son zamanlarda hava şartlarından yediğimiz içtiğimiz şeylerden veya bünyenin kendinde yarattığı bişeydir o kanama dediğin.. Bak kendimden örnek vericem sana.. Adet günüm geçince göğüslerimde ağrı başladı sonra adet oldum sandım 2.günümde normalde dolu dolu gelen regl bu sefer çok çok az geldi ve ertesi gün bitmişti bunlara dikkat et.. Eğer normalden değişik şeyler seziyorsan anında bi kan testi yaptır

Agrısı cok kendisi az bakalım ne kadar sürecek

Benim de 2 gündür karnım ağrıyor önce peceteue pembe bisi bulaştı sonra da kırmızı az kan bulaşti kremsi gibi çarşamba adet olmamış lazım normalde Ana çözemedim kırmızı olması ümidimi kırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…