- 24 Mayıs 2019
- 13
- 9
- 26
-
- Konu Sahibi KubraHancer
Geçen hafta idrardan yaptım ama negatif daha günüm geçmemişti o zamanMerhaba canım test yaptın mı?
Merhaba canım testi tekrarladın mı?Arkadaşımın hamileliğini öğrenme süreci senin anlattıkların gibi aynı regl döneminden bir hafta önce ağrıları başlamıştı iki hafta boyunca regl ağrısı çekip gecikince öğrenmiştiGeçen hafta idrardan yaptım ama negatif daha günüm geçmemişti o zaman
Hayır tekrarlamadım adet olursam diye bekledim hep şimdi yine iki gün bekleyim olmazsa doktora gideyim dedim ama bilmiyorumMerhaba canım testi tekrarladın mı?Arkadaşımın hamileliğini öğrenme süreci senin anlattıkların gibi aynı regl döneminden bir hafta önce ağrıları başlamıştı iki hafta boyunca regl ağrısı çekip gecikince öğrenmişti
kan testi yaptır beli olurMerhabaa. Yaklaşık bir senelik evliyim Geçen ayın 19unda adet oldum bu ay 5 gün gecikti ve iki haftadır adet olacakmışım gibi ağrı sancı çekiyorum ha oldum olacam diye bekliyorum ama tık yok. Bir bilgisi ya da benzer durum yaşamış olan var mı
Kuzum tekrarlasaydın keşke 5 gün gecikmiş baya iyi bir süre göstermesi için yarında gelmezse önce bir idrar yap bence sonra doktora gidersin yine de sen bilirsin amaHayır tekrarlamadım adet olursam diye bekledim hep şimdi yine iki gün bekleyim olmazsa doktora gideyim dedim ama bilmiyorum
Çok heyecanlıııKuzum tekrarlasaydın keşke 5 gün gecikmiş baya iyi bir süre göstermesi için yarında gelmezse önce bir idrar yap bence sonra doktora gidersin yine de sen bilirsin ama☺
Ayy yap vallahi bende heyecanlandım şimdi hayırlı haberlerini bekliyorumm kuzuumÇok heyecanlıııtest yapayım o zaman tekrar
İnşallaahhAyy yap vallahi bende heyecanlandım şimdi hayırlı haberlerini bekliyorumm kuzuum
ıdrar testı yaparsan sonuc alabılırsın hamileliklerde olabıluor boyle durumlar ama en saglıklı sonuc test sonrasıdırMerhabaa. Yaklaşık bir senelik evliyim Geçen ayın 19unda adet oldum bu ay 5 gün gecikti ve iki haftadır adet olacakmışım gibi ağrı sancı çekiyorum ha oldum olacam diye bekliyorum ama tık yok. Bir bilgisi ya da benzer durum yaşamış olan var mı
İnşallah test yapayım da bi. Ama şu da var aklımdan çıkmış benim adetim düzensiz yani gecikme mi oldu yoksa normal seyrinde mi bilemiyorum tam günü gününe olmuyorum o yüzden bekleyeyim dedim ama iki hafta oldu ağrı sancı varıdrar testı yaparsan sonuc alabılırsın hamileliklerde olabıluor boyle durumlar ama en saglıklı sonuc test sonrasıdır
Canim aynisi bende de var 19 nisan adet oldum hala olmadim gecen hafta olacagim tarihlarde sanci cektim simdi gelen giden yokMerhabaa. Yaklaşık bir senelik evliyim Geçen ayın 19unda adet oldum bu ay 5 gün gecikti ve iki haftadır adet olacakmışım gibi ağrı sancı çekiyorum ha oldum olacam diye bekliyorum ama tık yok. Bir bilgisi ya da benzer durum yaşamış olan var mı
Anladım hayırlısı hamişseniz haberlerinizi bekliyoruz Rabbim gönlünüze göre versinİnşallah test yapayım da bi. Ama şu da var aklımdan çıkmış benim adetim düzensiz yani gecikme mi oldu yoksa normal seyrinde mi bilemiyorum tam günü gününe olmuyorum o yüzden bekleyeyim dedim ama iki hafta oldu ağrı sancı var
AmiinAnladım hayırlısı hamişseniz haberlerinizi bekliyoruz Rabbim gönlünüze göre versin
İnşallah hayırlı haberler alırızCanim aynisi bende de var 19 nisan adet oldum hala olmadim gecen hafta olacagim tarihlarde sanci cektim simdi gelen giden yok
Şimdi test yaptım çift çizgiiii inanamıyoruuummm
Amiiin Allah razı olsun inşallaahhh ☺Hayırlı olsun canim benim rabbim saglik la hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.. bende bu ay bekliyorum insALLAH isteyen herkese nasip olur...
Şimdi test yaptım çift çizgiiii inanamıyoruuummm
canım bende Nisa’n 22 adet oldum normal dede 20 21 Mayıs olmam gerekiyordu olmadım geçengün test yaptım ve çift çizgiıdrar testı yaparsan sonuc alabılırsın hamileliklerde olabıluor boyle durumlar ama en saglıklı sonuc test sonrasıdır