• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sancısı çekiyorum ama olmuyorum

Eklentiler

• 88FA4056-2556-41BA-BAF8-274282BD40AE.jpeg
    88FA4056-2556-41BA-BAF8-274282BD40AE.jpeg
    35,6 KB · Görüntüleme: 192
  • 818EE78E-AF9B-45F8-9AA0-EBD37E1C3AB1.jpeg
    818EE78E-AF9B-45F8-9AA0-EBD37E1C3AB1.jpeg
    35,6 KB · Görüntüleme: 145
Ama hala adet olacakmış gibi adet ağrıları çekiyorum yarın kısmetse bende dokturuma gidicem hayırlısı ALLAHTAN ❤️

kızlar benim de adetim 2 gün geçti ama peçeteyle silince pembe açık kahve lekeler oluyor bazen oluyor bazen olmuyor daha çok akşamları oluyor ve çok adet sancım var ben sökülemiyorum diye düşünmüştüm ama inşallah ben de görürüm çift çizgi az daha bekleyip test yapıcam

kızlar benim de adetim 2 gün geçti ama peçeteyle silince pembe açık kahve lekeler oluyor bazen oluyor bazen olmuyor daha çok akşamları oluyor ve çok adet sancım var ben sökülemiyorum diye düşünmüştüm ama inşallah ben de görürüm çift çizgi az daha bekleyip test yapıcam
Yerleşme kanamaları olabilir bir kaç gün daha bekleyip test yap bencede inşallah hayırlı haberler alırsınn 🤗🤗

Merhabaa. Yaklaşık bir senelik evliyim Geçen ayın 19unda adet oldum bu ay 5 gün gecikti ve iki haftadır adet olacakmışım gibi ağrı sancı çekiyorum ha oldum olacam diye bekliyorum ama tık yok. Bir bilgisi ya da benzer durum yaşamış olan var mı 😶
Merhaba brde senin gibiydim 5 gün geçti tam bugün devamına baktım bir haftadır adet sancısı çekiyorum olmadı bende az önce normal test aldım bir tane silik çıktı ama az belirgin bugün sabah kan vermiştim yarın sabah tam net belli olcak inşallah olmuştur yaa ama çok ağrım var kasıkta normal mi

Back