- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi yildizlibulut
-
Patladigini nasil anladiniz
cok gecmis olsun cnm evlenmeden once bendede vardi haa evlendikten sonra gectimi hayir dahada artti acillere kaldirildim dusun acidan esim geldi isyerinden kac kere goturdu serumlar igneler hastanelerde yattimHanımlar her ay bu adet sancıları beni mahvetti. Bugün birinci günümdeyim bayılmama ramak kaldı. Kasıklarımdan bacaklarıma kadar aşırı aşırı bir sancı var. Sıcak su torbası koyuyorum hiçbir işe yaramıyor. Gerçekten yerimde duramıyorum dişlerimi sıkıyorum. Doktora gittiğimde ultrasonda bakıp her şeyin normal ve çok iyi olduğunu, evlenince biraz daha ağrıların azalacağını ve ağrı kesici kullanmamamı söyledi. Ama katlanılacak gibi değil bu sancılar.. Siz bu adet sancısını nasıl geçiriyorsunuz? Vallahi çok duacınız olurum
evlenincede ayni hatta dahada artmisti benim cocuk dogurunca geciyo diyolar oda yalan bence hala var sanci asiri degil ama oluyo yinede ilac ictigin olur bazen sancidanEvlenince agrisi kesilen var mi cidden acaba. Benim bir fark olmadi hala sanci cekiyorum ama her ay dayanilmaz olmuyor bazi aylar çok kotu oluyor ama ben yinede agri kesici almiyorum. Yuruyuş iyi geliyor. O an agridan yuruyesi gelmiyor insanin ama zorlayinca yurumek bir sonra iyi geliyor bana.
ismini yaz sen belki duymadığımız bişeydir. reklam yapğmıyosun bişey olmaz
valla ben bi 13 14 yildir adet oluyorum arkadasim bir sefer dahi agrisiz olmadim yerlerde surunuyorum acile gidiyorum igne vuruluyorum evliyim hicte bile degismedi simdi de cocuk yapinca gecer diyorlar. her ay igne vurulmaktan en sonunda 5cm kistim oldu. artk dahada cok agriyo. gercekten Allah gunah yazmasn hayattan bezdiriyo bu durum beni de. bu arada majezik asla almani tavsiye etmem canim sinir uclarini direkt tahrip ediyor ondan agri kesiliyor ama tekrar o sinirler tamir edilmiyor kisirliga sebep olabilir sakin ola kullanma bnceHanımlar her ay bu adet sancıları beni mahvetti. Bugün birinci günümdeyim bayılmama ramak kaldı. Kasıklarımdan bacaklarıma kadar aşırı aşırı bir sancı var. Sıcak su torbası koyuyorum hiçbir işe yaramıyor. Gerçekten yerimde duramıyorum dişlerimi sıkıyorum. Doktora gittiğimde ultrasonda bakıp her şeyin normal ve çok iyi olduğunu, evlenince biraz daha ağrıların azalacağını ve ağrı kesici kullanmamamı söyledi. Ama katlanılacak gibi değil bu sancılar.. Siz bu adet sancısını nasıl geçiriyorsunuz? Vallahi çok duacınız olurum
Bende yıllardır aynı şeyi çekiyorum panik atak başladı sancıdan panik atak geçiriyorum üstelik çok fazla bacağım ağrıyor ayağa kalkabilsem iğne vurunmaya gideceğim ağrımı kesen bi ağrı kesici de bulamadım düzenli yürüyüş yüzme gibi sporları da yaptım değişim yok muayene olduğumda gayet sağlıklıyım. Sağlık ocağından aldığım d.kontrol hapından sonra oh be dedim. 2.ayı kullandıktan sonra ne ağrı ne bir adet öncesi belirti bu zamana kadar boşa çekmişimHanımlar her ay bu adet sancıları beni mahvetti. Bugün birinci günümdeyim bayılmama ramak kaldı. Kasıklarımdan bacaklarıma kadar aşırı aşırı bir sancı var. Sıcak su torbası koyuyorum hiçbir işe yaramıyor. Gerçekten yerimde duramıyorum dişlerimi sıkıyorum. Doktora gittiğimde ultrasonda bakıp her şeyin normal ve çok iyi olduğunu, evlenince biraz daha ağrıların azalacağını ve ağrı kesici kullanmamamı söyledi. Ama katlanılacak gibi değil bu sancılar.. Siz bu adet sancısını nasıl geçiriyorsunuz? Vallahi çok duacınız olurum
Evlenince geçer yalanından sonra tek denemediğim yöntem bu çocuk düşünmüyorum ama umarım benim de Doğum yapınca geçer ilaç kullanmak zorunda kalmamDoğum yapana kadar adet sancılarım şiddetli olurdu. 2 gün mutlaka majezik alırdım. Normal doğum yaptım. O günden beri ağrım olmuyor. Sanırım doğum esnasında rahim yolu genişlediği için ağrım olmuyor. Şu an eskisinden dar ama fiili olarak, enteresan işler.
her yerde adı farklıdır ama bizde meryemhort denilen bir ot vardır azıcık içtiğinde şu ile iyileşmeye vesile olurdu doğumdan önce ben yatak döşek hayat onu içersem iyi gelirdiHanımlar her ay bu adet sancıları beni mahvetti. Bugün birinci günümdeyim bayılmama ramak kaldı. Kasıklarımdan bacaklarıma kadar aşırı aşırı bir sancı var. Sıcak su torbası koyuyorum hiçbir işe yaramıyor. Gerçekten yerimde duramıyorum dişlerimi sıkıyorum. Doktora gittiğimde ultrasonda bakıp her şeyin normal ve çok iyi olduğunu, evlenince biraz daha ağrıların azalacağını ve ağrı kesici kullanmamamı söyledi. Ama katlanılacak gibi değil bu sancılar.. Siz bu adet sancısını nasıl geçiriyorsunuz? Vallahi çok duacınız olurum
maalesef evlenince ağrılar devam ediyor. ama gerçekten doğumdan sonra bur kere oldum ama hissetmedim bileEvlenince geçer yalanından sonra tek denemediğim yöntem bu çocuk düşünmüyorum ama umarım benim de Doğum yapınca geçer ilaç kullanmak zorunda kalmam
Ağrı kesici kullanınca kanamanın azalacağını diğer aya bu sebeple daha çok ağrı çekeceğimi söyledi. Bilemedim ki.. Evde majezik var, dediğiniz gibi yapacağım. Çünkü diğer yöntemler asla işe yaramıyor...Çok teşekkür ederim yorumunuz için
Adi neydi acaba??Bende yıllardır aynı şeyi çekiyorum panik atak başladı sancıdan panik atak geçiriyorum üstelik çok fazla bacağım ağrıyor ayağa kalkabilsem iğne vurunmaya gideceğim ağrımı kesen bi ağrı kesici de bulamadım düzenli yürüyüş yüzme gibi sporları da yaptım değişim yok muayene olduğumda gayet sağlıklıyım. Sağlık ocağından aldığım d.kontrol hapından sonra oh be dedim. 2.ayı kullandıktan sonra ne ağrı ne bir adet öncesi belirti bu zamana kadar boşa çekmişim
Bende regl döneminde berbattim ölüyorum her ay agridan amaa cok şükür keşfettiğim iki tane ilaç sayesinde geçtiKızlar şu an adet sancısı belimin iki yanı bacaklarımdan baldırlarıma yayılan bir sancı beni mahvediyor ya eşim de evde değil yerimden kalkamıyorum oooy oy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?