Adet sancısı, bayılmak üzereyim

Bence majezik alabilirsin.
Bende bekarken kac kere igne yedim resmen agridan tepinir aglardim:olamaz: yani o agrimin tarifi yoookkkk.
Hatta calistigim yerlerde izin almisligim coktur calisamicak duruma gelirdim.

Evlendikten sonra kasiklarim agriyo,keyifsiz oluyorum evet ama eskisi gibi tepinip hastanelik olmuyorm suan ki agri bana hafif bile geliyo.
Bence evlenince kisiye gore degisiyo demek ki

Ayağınızı üşütmeyin direkt geçer. 1 ay çorap panduf vs giyin gelecek ay nasıl rahat olur göreceksiniz.

Hanımlar her ay bu adet sancıları beni mahvetti. Bugün birinci günümdeyim bayılmama ramak kaldı. Kasıklarımdan bacaklarıma kadar aşırı aşırı bir sancı var. Sıcak su torbası koyuyorum hiçbir işe yaramıyor. Gerçekten yerimde duramıyorum dişlerimi sıkıyorum. Doktora gittiğimde ultrasonda bakıp her şeyin normal ve çok iyi olduğunu, evlenince biraz daha ağrıların azalacağını ve ağrı kesici kullanmamamı söyledi. Ama katlanılacak gibi değil bu sancılar.. Siz bu adet sancısını nasıl geçiriyorsunuz? Vallahi çok duacınız olurum
cok gecmis olsun cnm evlenmeden once bendede vardi haa evlendikten sonra gectimi hayir dahada artti acillere kaldirildim dusun acidan esim geldi isyerinden kac kere goturdu serumlar igneler hastanelerde yattim
En son evliligimin 4 5ayindayken acayip sancilandim snn anlattigin gibi tanidik jinekologa gittm bu sefer bakti muayene etti bu boyle olmamali nornal degil bu sancin dedi tum kan testleri ultrason her turlu muayene yapti bise yok dedi bana bi ilac verdi ponstant forte diye bunu agriyi hissettigin an ic dedi(bn sadece adini yaziyorum danismadan alip kullanma sakin) o ay ilacla iyi gecti hemde adet duzeermis sanci kalmazmis ciddende oyle oldu sancim kesildi duzene girdi
Ardindan hamilelik oldu komple kesildi :D
Dogumdan sonrada hala oluyo hafiften agrilar ama eskis kadar aglatmiyo =)

Evlenince agrisi kesilen var mi cidden acaba. Benim bir fark olmadi hala sanci cekiyorum ama her ay dayanilmaz olmuyor bazi aylar çok kotu oluyor ama ben yinede agri kesici almiyorum. Yuruyuş iyi geliyor. O an agridan yuruyesi gelmiyor insanin ama zorlayinca yurumek bir sonra iyi geliyor bana.
evlenincede ayni hatta dahada artmisti benim cocuk dogurunca geciyo diyolar oda yalan bence hala var sanci asiri degil ama oluyo yinede ilac ictigin olur bazen sancidan
Sanirim bunyeye gore degisiyo evlendiktn sonra dogumdan sonra olayi

Hanımlar her ay bu adet sancıları beni mahvetti. Bugün birinci günümdeyim bayılmama ramak kaldı. Kasıklarımdan bacaklarıma kadar aşırı aşırı bir sancı var. Sıcak su torbası koyuyorum hiçbir işe yaramıyor. Gerçekten yerimde duramıyorum dişlerimi sıkıyorum. Doktora gittiğimde ultrasonda bakıp her şeyin normal ve çok iyi olduğunu, evlenince biraz daha ağrıların azalacağını ve ağrı kesici kullanmamamı söyledi. Ama katlanılacak gibi değil bu sancılar.. Siz bu adet sancısını nasıl geçiriyorsunuz? Vallahi çok duacınız olurum
valla ben bi 13 14 yildir adet oluyorum arkadasim bir sefer dahi agrisiz olmadim yerlerde surunuyorum acile gidiyorum igne vuruluyorum evliyim hicte bile degismedi simdi de cocuk yapinca gecer diyorlar. her ay igne vurulmaktan en sonunda 5cm kistim oldu. artk dahada cok agriyo. gercekten Allah gunah yazmasn hayattan bezdiriyo bu durum beni de. bu arada majezik asla almani tavsiye etmem canim sinir uclarini direkt tahrip ediyor ondan agri kesiliyor ama tekrar o sinirler tamir edilmiyor kisirliga sebep olabilir sakin ola kullanma bnce

Bende yıllardır aynı şeyi çekiyorum panik atak başladı sancıdan panik atak geçiriyorum üstelik çok fazla bacağım ağrıyor ayağa kalkabilsem iğne vurunmaya gideceğim ağrımı kesen bi ağrı kesici de bulamadım düzenli yürüyüş yüzme gibi sporları da yaptım değişim yok muayene olduğumda gayet sağlıklıyım. Sağlık ocağından aldığım d.kontrol hapından sonra oh be dedim. 2.ayı kullandıktan sonra ne ağrı ne bir adet öncesi belirti bu zamana kadar boşa çekmişim

Doğum yapana kadar adet sancılarım şiddetli olurdu. 2 gün mutlaka majezik alırdım. Normal doğum yaptım. O günden beri ağrım olmuyor. Sanırım doğum esnasında rahim yolu genişlediği için ağrım olmuyor. Şu an eskisinden dar ama fiili olarak, enteresan işler.

Doğum yapana kadar adet sancılarım şiddetli olurdu. 2 gün mutlaka majezik alırdım. Normal doğum yaptım. O günden beri ağrım olmuyor. Sanırım doğum esnasında rahim yolu genişlediği için ağrım olmuyor. Şu an eskisinden dar ama fiili olarak, enteresan işler.
Evlenince geçer yalanından sonra tek denemediğim yöntem bu çocuk düşünmüyorum ama umarım benim de Doğum yapınca geçer ilaç kullanmak zorunda kalmam

Benim de her ay aşırı derece de ağrım oluyordu. Almanya da Dolormin var, özellikle adet sancisi icin. Ben Ilk gün 1-2 saat çekiyorum asiri agri. Majezik de çok iyi geliyor. Majezik ve ağrıyan bölgenin üzerine sıcak su torbası koyup 1 saat uzanıyorum ve hic bir seyim kalmiyor...

her yerde adı farklıdır ama bizde meryemhort denilen bir ot vardır azıcık içtiğinde şu ile iyileşmeye vesile olurdu doğumdan önce ben yatak döşek hayat onu içersem iyi gelirdi

Ağrı kesici kullanınca kanamanın azalacağını diğer aya bu sebeple daha çok ağrı çekeceğimi söyledi. Bilemedim ki.. Evde majezik var, dediğiniz gibi yapacağım. Çünkü diğer yöntemler asla işe yaramıyor...Çok teşekkür ederim yorumunuz için

Ben evlenmeden önce ayakta durcak gücü bulamıyodum evlenince düzenli bir ilişki yaşadığın taktirde düzeliyor ama düzelmeyende oluyor. Ağrı kesiciye gelince evet bir çok ağrı kesici kesiyor bir çoğuda çoğaltıyor.bu kanını sulandırması veya pıhtılaşmasınına sebep oluyor.ama bir ilaç biliyorum gene doktorunuzada baş vurun ama cataflam çok iyi bir ilaç adet için.kullanmanızda bir zarar yok ağrı kesici doktorum insandan insana değişiyor dedi.birde ilaçların açıklamalarını okuyun kan sulandırıyor diyenleri içmeyin çok şiddetli kanama yapıyor.

Bende yıllardır aynı şeyi çekiyorum panik atak başladı sancıdan panik atak geçiriyorum üstelik çok fazla bacağım ağrıyor ayağa kalkabilsem iğne vurunmaya gideceğim ağrımı kesen bi ağrı kesici de bulamadım düzenli yürüyüş yüzme gibi sporları da yaptım değişim yok muayene olduğumda gayet sağlıklıyım. Sağlık ocağından aldığım d.kontrol hapından sonra oh be dedim. 2.ayı kullandıktan sonra ne ağrı ne bir adet öncesi belirti bu zamana kadar boşa çekmişim
Adi neydi acaba??

Kızlar şu an adet sancısı belimin iki yanı bacaklarımdan baldırlarıma yayılan bir sancı beni mahvediyor ya eşim de evde değil yerimden kalkamıyorum oooy oy :(

Kızlar şu an adet sancısı belimin iki yanı bacaklarımdan baldırlarıma yayılan bir sancı beni mahvediyor ya eşim de evde değil yerimden kalkamıyorum oooy oy :KK43:
Bende regl döneminde berbattim ölüyorum her ay agridan amaa cok şükür keşfettiğim iki tane ilaç sayesinde geçti

Back