- 20 Ekim 2009
- 7.427
- 11.070
- 498
- Konu Sahibi yildizlibulut
-
magnezyum takviyesi alinHanımlar her ay bu adet sancıları beni mahvetti. Bugün birinci günümdeyim bayılmama ramak kaldı. Kasıklarımdan bacaklarıma kadar aşırı aşırı bir sancı var. Sıcak su torbası koyuyorum hiçbir işe yaramıyor. Gerçekten yerimde duramıyorum dişlerimi sıkıyorum. Doktora gittiğimde ultrasonda bakıp her şeyin normal ve çok iyi olduğunu, evlenince biraz daha ağrıların azalacağını ve ağrı kesici kullanmamamı söyledi. Ama katlanılacak gibi değil bu sancılar.. Siz bu adet sancısını nasıl geçiriyorsunuz? Vallahi çok duacınız olurum
Soğan kürünün cok faydasi oldugunu duymustum. Icerken midenizi bulandirmadi mi? Benim midede ulser var. Sogan kürü uygularsam ölürüm heraldeSoğan kürünü denemenizi öneririm ben de geç adet görürdüm ve bel ağrısı, şişkinlik şikayetim çok olurdu adet öncesinde, duygusal problemler de var tabi, adet gününüzden 15 gün önce başlayıp her sabah ve akşam bir kuru soğanı dörde bölüp haşlayın ve suyunu için inşallah şifa olur. Ben çocuğum olmadan önce yapmıştım çok faydasını gördüm ama 2. kürü de yaptım, bir ay yetmeyebiliyor 2. ve 3. ay yapmak isterseniz bu sefer 10 günlük kürler ve adet tarihinden 10 gün önce başlıyorsunuz. Sağlıklı kadınların da yapması mümkün ama şikayeti olanlar için çok faydalı. Zaten soğanın rahim şeklinde olması da bir işaret bence.
Acikcasi oldu olmadi denemez sancilarim ama hoc bor zmn sizinki kadar olmadi. Allah yardimciniz olsun. Sicak dus alin uzun uzun suyun altinda kalinHanımlar her ay bu adet sancıları beni mahvetti. Bugün birinci günümdeyim bayılmama ramak kaldı. Kasıklarımdan bacaklarıma kadar aşırı aşırı bir sancı var. Sıcak su torbası koyuyorum hiçbir işe yaramıyor. Gerçekten yerimde duramıyorum dişlerimi sıkıyorum. Doktora gittiğimde ultrasonda bakıp her şeyin normal ve çok iyi olduğunu, evlenince biraz daha ağrıların azalacağını ve ağrı kesici kullanmamamı söyledi. Ama katlanılacak gibi değil bu sancılar.. Siz bu adet sancısını nasıl geçiriyorsunuz? Vallahi çok duacınız olurum
Patladigini nasil anladinizevet benimki adetin ilk günü patladı bir gün.
sakın atlama doktora git ve alınması gerekiyorsa aldır.
ben çok acı çektim patladığında sanırım doğum sancısı kadar bir acıydı çok fenaydı.
hafife alma. danış iyi bir doktora.
Sicak suyun icine biraz bal koy karistir ic sicak sicak bak neler oluyorHanımlar her ay bu adet sancıları beni mahvetti. Bugün birinci günümdeyim bayılmama ramak kaldı. Kasıklarımdan bacaklarıma kadar aşırı aşırı bir sancı var. Sıcak su torbası koyuyorum hiçbir işe yaramıyor. Gerçekten yerimde duramıyorum dişlerimi sıkıyorum. Doktora gittiğimde ultrasonda bakıp her şeyin normal ve çok iyi olduğunu, evlenince biraz daha ağrıların azalacağını ve ağrı kesici kullanmamamı söyledi. Ama katlanılacak gibi değil bu sancılar.. Siz bu adet sancısını nasıl geçiriyorsunuz? Vallahi çok duacınız olurum
Bekarligim boyunca her ay agri kesici kullandim en etkilisi majezik kesinlikle.Evlendikten sonra agrilari azaldi doğumdan sonra hic kalmadi diyebilirimHanımlar her ay bu adet sancıları beni mahvetti. Bugün birinci günümdeyim bayılmama ramak kaldı. Kasıklarımdan bacaklarıma kadar aşırı aşırı bir sancı var. Sıcak su torbası koyuyorum hiçbir işe yaramıyor. Gerçekten yerimde duramıyorum dişlerimi sıkıyorum. Doktora gittiğimde ultrasonda bakıp her şeyin normal ve çok iyi olduğunu, evlenince biraz daha ağrıların azalacağını ve ağrı kesici kullanmamamı söyledi. Ama katlanılacak gibi değil bu sancılar.. Siz bu adet sancısını nasıl geçiriyorsunuz? Vallahi çok duacınız olurum
Kuru soğan ben de fazla yiyemem hemen yanar midem ama soğan suyu çok hafif ve inanamadım içince hafif şekerli bir tadı var, kokusu biraz ağır o sebeple çok nefes almadan içiyordum aç karnına olunca bir de ılıkken içiyordum, soğuk olduğunda midemi daha çok rahatsız ediyordu, İştahımı kesiyordu bu da iyi birşeydi benim için çünkü adet öncesi çikolata falan isterdi canım normalde, öyle aşırı bir bulantı olmadı, çok faydasını gördüm normalde asla düzenli birşey yapamam ama şikayetlerimden dolayı bir de Saraçoğlu hocaya güvenimden dolayı bırakmadım 2. ayda yaptım. Bu konuda sıkıntısı olan herkese öneriyorum, yan etkisi olmadı ben çok araştırmıştım yapmadan önce, ciddi yan etkisi oldu diyen de görmedim, bu yolla çocuk sahibi olan pek çok hanımı okudum.Soğan kürünün cok faydasi oldugunu duymustum. Icerken midenizi bulandirmadi mi? Benim midede ulser var. Sogan kürü uygularsam ölürüm heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?