Adet sancısı, bayılmak üzereyim

Benim de aşırı ağrım oluyor. Kist yok, başka bir sıkıntım yok.
Ağrı kesici kullanıyorum.

magnezyum takviyesi alin

Agri kesici kullanirdım eskiden ,evlenince ağrım kalmadı .Kanamayı azaltan agri kesiciler var ama bir sakincasi yok ......

Bugün ben de ilk günümdeydim bayılacak kadar oldum işyerinde hatta gidip gidip istifra ettim. Çok şükür özel sektördeyiz ölsek de çalışmak zorundayız En son aldım majezik yarım saate rahatladım İzin kullanırsak göze batarmışım aman asgari ücretim elimden gitmesin

Adet sancısı için ağrı kesiciden ziyade kas gevşetici çok etkili. Ağrının zaten sebebi vajina kaslarının kasılması yani bu durumda da kas gevşetici çözüm

Evlenince geçer dediğine göre karından ultrasonla bakıldı.

Herşey normal denmesi için vajinal ultrasonla bakılması gerek.

Rahim duvarı kalınsa adet sökülürken zorlanır buyüzden de ağrı olur. Çikolata kisti vs yoksa ağrının sebebi bu .

Canim bnde yerimde duramam acayip agir adet dobemi gecirenlerdenim ama ben hep ilac ictim. Simdilerde buscopan kaslari gevsetsin diye ve arveles iciyorum. Majesik e gore nerdeyse hic kesilme olmadi. Doktorum tavsiye etti ustelik

Her seferinde acillik olurdum yıllarca çektim çekmeyen bilemez.Allah düşmanıma vermesin. Denemediğim ilaç kalmadı yalnızca advil isimli yeşil hap kesiyodu ağrımı. Hap, damla, iğne aklınıza ne gelirse denemiştim. Sıcak su torbası ayaklara konmalı yalnız karın kasık çok tehlikeli. Bu arada hiç inanmazdım ama evlenince geçti.neden geçti nasıl oldu bilmiyorum. Polikistik over için doğum kontrol hapı kullanıyodum o da azaltmıştı biraz ama evlendiğimden beri senede 2 kez falan ağrır ilaçsız atlatabilirim. Yalnız bu bi tavsiye değil doktorlar bunu bana söylediklerinde sinirleniyodum ne yani evleneyim mi şimdi diye. Sadece ağrısı geçen var mı diye soran kardeşlerim için açıklamak istedim:) geçmiş olsun

Kürtaja kadar benimde aşırı ağrılarım oluyordu. Kusma ishalde oluyordum. Ağrı kesici kullandım yıllarca özellikle ağrı çok basmadan alıyordum. Çünkü başlayınca hiç bişey ağrıyı kesmiyor. Bir de pilates yaptığım sıralarda azalmıştı.

Soğan kürünün cok faydasi oldugunu duymustum. Icerken midenizi bulandirmadi mi? Benim midede ulser var. Sogan kürü uygularsam ölürüm heralde

Acikcasi oldu olmadi denemez sancilarim ama hoc bor zmn sizinki kadar olmadi. Allah yardimciniz olsun. Sicak dus alin uzun uzun suyun altinda kalin

bekarken ozelikle 17 18 li yaslarda dayanilmayacak sekilde agirirdi. simdi evliyim hic agirmiyor. cevremde de var bu sekilde.

Buscopan+ majezik kullanın.Buscopan tek başına da yeter,üriner sistem kas gevşeticisi.Adet sancılarını kesiyor.

Benimde çok sancım olur yürüyemem hatta ancak majezik geçiriyor ilk gün biraz kesiyor ama ikinci gün daha yoğun oluyorum ya benim ki dayanılacak gibi değil her ay içerim bi tane bitti mi bitmedi mi kontrol ederim hatta hep

Sicak suyun icine biraz bal koy karistir ic sicak sicak bak neler oluyor

Bende duymuştum evlendikten özellikle doğumdan sonra sancının azalacağını.bende de öyle oldu.hiç sancı çekmiyorum artık.ama bekarken üşüttüğüm zamanlar çok sancım olurdu.ben kekik kaynatırdım.çok işe yarardı bende.bi su bardağı su içine bir tatlı kağığı kekik 2 dk kaynat biraz dinlendikten sonra iç.geçmiş olsun

Bekarligim boyunca her ay agri kesici kullandim en etkilisi majezik kesinlikle.Evlendikten sonra agrilari azaldi doğumdan sonra hic kalmadi diyebilirim

Evlenince de, çocuk doğurunca da GEÇMİYOR.
Benim de şanssızlığım hangi ağrı kesici içsem de adetimi kesiyor. Majezik bile içemiyorum.
Ayaklarını sıcak tut. Ben böyle atlatıyorum.

Soğan kürünün cok faydasi oldugunu duymustum. Icerken midenizi bulandirmadi mi? Benim midede ulser var. Sogan kürü uygularsam ölürüm heralde
Kuru soğan ben de fazla yiyemem hemen yanar midem ama soğan suyu çok hafif ve inanamadım içince hafif şekerli bir tadı var, kokusu biraz ağır o sebeple çok nefes almadan içiyordum aç karnına olunca bir de ılıkken içiyordum, soğuk olduğunda midemi daha çok rahatsız ediyordu, İştahımı kesiyordu bu da iyi birşeydi benim için çünkü adet öncesi çikolata falan isterdi canım normalde, öyle aşırı bir bulantı olmadı, çok faydasını gördüm normalde asla düzenli birşey yapamam ama şikayetlerimden dolayı bir de Saraçoğlu hocaya güvenimden dolayı bırakmadım 2. ayda yaptım. Bu konuda sıkıntısı olan herkese öneriyorum, yan etkisi olmadı ben çok araştırmıştım yapmadan önce, ciddi yan etkisi oldu diyen de görmedim, bu yolla çocuk sahibi olan pek çok hanımı okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…