- 27 Haziran 2010
- 6.650
- 13.496
- 448
- Konu Sahibi yildizlibulut
-
benim gecti ne alaka anlamadim ama ben evlenmeden önce yerlerde sürünür kusardim dayanılmaz bir ağrı vardı evlendim gecti .Evlenince agrisi kesilen var mi cidden acaba. Benim bir fark olmadi hala sanci cekiyorum ama her ay dayanilmaz olmuyor bazi aylar çok kotu oluyor ama ben yinede agri kesici almiyorum. Yuruyuş iyi geliyor. O an agridan yuruyesi gelmiyor insanin ama zorlayinca yurumek bir sonra iyi geliyor bana.
22 senedir gecıremedımHanımlar her ay bu adet sancıları beni mahvetti. Bugün birinci günümdeyim bayılmama ramak kaldı. Kasıklarımdan bacaklarıma kadar aşırı aşırı bir sancı var. Sıcak su torbası koyuyorum hiçbir işe yaramıyor. Gerçekten yerimde duramıyorum dişlerimi sıkıyorum. Doktora gittiğimde ultrasonda bakıp her şeyin normal ve çok iyi olduğunu, evlenince biraz daha ağrıların azalacağını ve ağrı kesici kullanmamamı söyledi. Ama katlanılacak gibi değil bu sancılar.. Siz bu adet sancısını nasıl geçiriyorsunuz? Vallahi çok duacınız olurum
ismini yaz sen belki duymadığımız bişeydir. reklam yapğmıyosun bişey olmazben bekarken çok kullandım ağrı kesici hatta biri çok etkili oluyordu isim vermim şimdi
hayatımda öyle bişey duymadım.
https://www.doktorsitesi.com/question/adet-sancisinda-ilac-kullanimi/1734309
yani peynir ekmek gibi yutulmadığı sürece neden zararı olsun yahu ağrı kesici bunun için var zaten.
ilaç içince adeti kesilenler olabiliyor duymadınız mı?
sizde olmuyor olabilir ama her bünye bir değil.
zararlı değil zararı adeti kesebilecek olması. kimisinde kesiyor işte.evet bir değil ama adet olurken ağrı kesici kullanmak kesinkes zararlı da değildir. öyle olsa doktorlar önermez.
zararlı değil zararı adeti kesebilecek olması. kimisinde kesiyor işte.
ben dr gitmştim
kist var dedi ama adette patlar falan
kötü bişeymi bu
Ben hamile kaldıktan sonra jinekologa gittim, yani pko hamilelik esnasında belli oluyor mu muayenede bana hiçbirşey söylemedi jinekolog, belirtileri çok benzer aslında şikayetlerimle, belki de vardır ama sormadım hiç. Şuanda ikinci bebeğime hamileyim. İlk gebeliğimden önce adet göremediğim zamanlarda da bu soğan kürü ve şekerli gıdaları kesmek çok faydalı oldu, doğumdan sonra zaten mecburen sağlıklı beslenmeye geçtik. Hipokrat besinler ilacınız, ilacınız besinleriniz olsun diyor, çok haklı bence.pko şikayetiniz var mıydı?
adeti düzenli birinde bile pko olmakta.troid hormonu tsh t3 t4 ile birlikte anti tg ve anti tpo yada baktırın.gizli şekere ve depresyona da sebep oluyor her adet sanki psikolojik buhran gibi geçiyor.ağrı kesicilerde tuz biber ekiyor depresyona.ben adet oldum çoğunlukla düzenli sayılırdı.rahim filmim temiz muayeneler düzgün.sadece bir iki dr yumurtaların polikistik dedi.opu da da 22 yumurta toplandı.18 i döllendi.bu yumurtalardan ortalama yarısı 22-23 gerisi 23ten ufak bir sürü yumurta.klomen kist yapmazdı ama onla kist yaptırmayıda başardım tebrik ediyorum kendimi.çörek otu yağı ile birlikte 22 mmye ulaşıp 26 mm lik kist oldu.doktorum kistin patlaması için transferi ertelemek yerine estrofem kullanmaya devam ettirip transferi gerçekleştirdi.(estrofemde östrojen hormonu artı eritti mi noldu bilmiyorum)Allaha şükür minik kızım içimde büyümekte.2 embriyodan onun yiyecek ekmeği varmış bu dünyada.Ben hamile kaldıktan sonra jinekologa gittim, yani pko hamilelik esnasında belli oluyor mu muayenede bana hiçbirşey söylemedi jinekolog, belirtileri çok benzer aslında şikayetlerimle, belki de vardır ama sormadım hiç. Şuanda ikinci bebeğime hamileyim. İlk gebeliğimden önce adet göremediğim zamanlarda da bu soğan kürü ve şekerli gıdaları kesmek çok faydalı oldu, doğumdan sonra zaten mecburen sağlıklı beslenmeye geçtik. Hipokrat besinler ilacınız, ilacınız besinleriniz olsun diyor, çok haklı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?