- 27 Ocak 2016
- 1.181
- 1.844
- 133
- 31
- Konu Sahibi yildizlibulut
-
Ağrı kesici kullanınca kanamanın azalacağını diğer aya bu sebeple daha çok ağrı çekeceğimi söyledi. Bilemedim ki.. Evde majezik var, dediğiniz gibi yapacağım. Çünkü diğer yöntemler asla işe yaramıyor...Çok teşekkür ederim yorumunuz için
Benim de çok ağrım oluyordu. İlk iki gün majezikle yaşıyordum. Normal doğum yaptım, o günden beri hiç ağrım olmuyor. kendi geliyor, kendi gidiyor ben de izliyorum öyle:)Hanımlar her ay bu adet sancıları beni mahvetti. Bugün birinci günümdeyim bayılmama ramak kaldı. Kasıklarımdan bacaklarıma kadar aşırı aşırı bir sancı var. Sıcak su torbası koyuyorum hiçbir işe yaramıyor. Gerçekten yerimde duramıyorum dişlerimi sıkıyorum. Doktora gittiğimde ultrasonda bakıp her şeyin normal ve çok iyi olduğunu, evlenince biraz daha ağrıların azalacağını ve ağrı kesici kullanmamamı söyledi. Ama katlanılacak gibi değil bu sancılar.. Siz bu adet sancısını nasıl geçiriyorsunuz? Vallahi çok duacınız olurum
aynen evleninceyle ne alakası var ya hayret bişey :) ahahahaha :)
inanmayın kızlar buna.
eğer kistin varsa o ağrı yapıyordur dua edin ki patlamasın.
ya da rahim duvarı yapışık olabiliyor, kanal dar olabiliyor, yumurtalıklar yapışık olabiliyor..
ağrının bir çok sebebi var.
Evlenmekle, kızlıkla düzenli seks hayatıyla alakası yok!
Ha kızlık zarının da ağrı yaptığı vakalar var ama çok nadir.
Belki evlenince ağrının azalmasını düşünmelerinin fiziksel aktivitelerin daha da artmasına bağlı olduğundandır.
O yüzden adet döneminde asla oturup yatmamalı aktif olunmalıdır zaten.
Bende çok sancı çekerdim evlenince değilde Doğumdan sonra geçti benim.ben bekarken aşırı ağrım olurdu.majezik kullanırdım.Evlilikle ne ilgisi var hiç anlamadım. Ne evlenince ne Doğumdan sonra bişey değişmedi bende.
Adet sancısı için ilaç vardı onu kullanın yada bitkisel ağrı kesici için adaçayı iyi geliyordu galiba yanlış hatırlıyor olabilirim.
3 normal Doğumdan sonra artık sonuncuda hafifledi. Oda Doğumdan sonra değil kist ve yumurtanın çatlamamalı sonucu tedavi oluşumda şurda 6 aydır yok yani.Bende çok sancı çekerdim evlenince değilde Doğumdan sonra geçti benim.ben bekarken aşırı ağrım olurdu.majezik kullanırdım.
ben dr gitmştimsıcak su torbasını ayağına koy sakın karnına koyma.
umarım kistin yoktur ve patlamıyordur.
adet sancısının ilacı hareket etmek.
kendini hareket etmeye zorlamalısın ki kan akışın birikmesin aksın.
spor alışkanlığı edin hiç değilse gün içinde aktif ol ve adet döneminde de bunu sürdür.
Hanımlar her ay bu adet sancıları beni mahvetti. Bugün birinci günümdeyim bayılmama ramak kaldı. Kasıklarımdan bacaklarıma kadar aşırı aşırı bir sancı var. Sıcak su torbası koyuyorum hiçbir işe yaramıyor. Gerçekten yerimde duramıyorum dişlerimi sıkıyorum. Doktora gittiğimde ultrasonda bakıp her şeyin normal ve çok iyi olduğunu, evlenince biraz daha ağrıların azalacağını ve ağrı kesici kullanmamamı söyledi. Ama katlanılacak gibi değil bu sancılar.. Siz bu adet sancısını nasıl geçiriyorsunuz? Vallahi çok duacınız olurum
konuda kendimi gördüm.Hanımlar her ay bu adet sancıları beni mahvetti. Bugün birinci günümdeyim bayılmama ramak kaldı. Kasıklarımdan bacaklarıma kadar aşırı aşırı bir sancı var. Sıcak su torbası koyuyorum hiçbir işe yaramıyor. Gerçekten yerimde duramıyorum dişlerimi sıkıyorum. Doktora gittiğimde ultrasonda bakıp her şeyin normal ve çok iyi olduğunu, evlenince biraz daha ağrıların azalacağını ve ağrı kesici kullanmamamı söyledi. Ama katlanılacak gibi değil bu sancılar.. Siz bu adet sancısını nasıl geçiriyorsunuz? Vallahi çok duacınız olurum
pko şikayetiniz var mıydı?Soğan kürünü denemenizi öneririm ben de geç adet görürdüm ve bel ağrısı, şişkinlik şikayetim çok olurdu adet öncesinde, duygusal problemler de var tabi, adet gününüzden 15 gün önce başlayıp her sabah ve akşam bir kuru soğanı dörde bölüp haşlayın ve suyunu için inşallah şifa olur. Ben çocuğum olmadan önce yapmıştım çok faydasını gördüm ama 2. kürü de yaptım, bir ay yetmeyebiliyor 2. ve 3. ay yapmak isterseniz bu sefer 10 günlük kürler ve adet tarihinden 10 gün önce başlıyorsunuz. Sağlıklı kadınların da yapması mümkün ama şikayeti olanlar için çok faydalı. Zaten soğanın rahim şeklinde olması da bir işaret bence.
Ne demek o yahu. Ben ağrı kesici kullanıyorum ertesi ayda her zamanki gibi geliyor. Regl olmadan bir hafta önce kahve çikolatayı kesin ada çayı tüketen ağrıları azaltıyor kesinlikle. Bir de hafif bir ağrı kesici kullanabilirsinizAğrı kesici kullanınca kanamanın azalacağını diğer aya bu sebeple daha çok ağrı çekeceğimi söyledi. Bilemedim ki.. Evde majezik var, dediğiniz gibi yapacağım. Çünkü diğer yöntemler asla işe yaramıyor...Çok teşekkür ederim yorumunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?