Adet sancısı, bayılmak üzereyim

Bir bardak sıcak suya limon sıkın ve ekşiliğini alması için çok az şeker atın. İçin. İnşallah 20 dakika içinde ağrıyı kesecek.

Kanamanın azalmasında sakınca yok, kan azalır ama dışarı atılması gereken hücreler atılmaya devam eder. Gelecek ay daha sancılı regl görmene de sebep olmaz. Nasıl doktor bunlar yahu

Sancın dayanılmayacak gibiyse civardaki sağlık ocağına gidip ağrı kesici+kas gevşetici iğne yaptır. Yarım saate ağrı falan kalmaz. Bu arada mevsim itibari ile ayaklarını ve karın bölgeni sıcak tutman lazım.

Benim de çok ağrım oluyordu. İlk iki gün majezikle yaşıyordum. Normal doğum yaptım, o günden beri hiç ağrım olmuyor. kendi geliyor, kendi gidiyor ben de izliyorum öyle:)

Aynen öyle, düzenli spor yapınca da sancı durumu ortadan kalkıyor veya çook hafif oluyor.

Bende çok sancı çekerdim evlenince değilde Doğumdan sonra geçti benim.ben bekarken aşırı ağrım olurdu.majezik kullanırdım.

Hastayım şu ilaç kullanma diyenlere .
Adi üstünde ağrı kesici .
Neren agriyosa orayı dindiriyor işte .
Avuç avuç kimse yutmaz zaten
Özellikle regl sancıları için kullanılan ilaçlar var ama
Ben o mavi minik hap i tek geçerim
Geçmiş olsun ..

Bende çok sancı çekerdim evlenince değilde Doğumdan sonra geçti benim.ben bekarken aşırı ağrım olurdu.majezik kullanırdım.
3 normal Doğumdan sonra artık sonuncuda hafifledi. Oda Doğumdan sonra değil kist ve yumurtanın çatlamamalı sonucu tedavi oluşumda şurda 6 aydır yok yani.
Sancının yanında sanki kalçam düşecek gibi ağrırdı öyle böyle değil.

Ama tabi böyle bayılacak gibi değildi benimki. İlaçsız nasıl dayanabilirki yani insan 2-3 gün her ay yatak döşek yatılmaz ki.

ben dr gitmştim
kist var dedi ama adette patlar falan
kötü bişeymi bu

ben bekarken aynı durumu sıklıkla yasardım, agrıkesıcıyı hıc gocunmadan atardım :)
zencefılde ıyı gelıyodu sankı oyle bıseylerde denemıstım.

Bende cok sanci cekerdim bekarken evlendim karin agrisi yok ama keske olsaydi.basim bacaklarim dişim her yerim agriyor ve asiri bi mide bulantisi oluyor mahvoluyorum.evlilikle alakasi yok yani.

Benim evlendikten sonra agrılarım hiç azalmadı aynen devam ediyor hatta benim sadece ilk gün değil dört gün agrım oluyor
Cocuk olduktan sonra gecer diyorlar bilmiyorum artık henuz nasip olmadı o da..

Yıllarca ağrı kesiciyle geçirdim adet sancılarımı. Hatta acilde iğne yaptırdığımda çok oldu. Evlenince geçmedi ama sezeryanla yapmama rağmen doğumlarımı yıllardır hiç ağrım olmuyor. İlk 3 gün iki tane apranax yada majezik içiyordum.

iğneden başka bişey işe yaramıyo ağrı çok sancılı olunca. bu ağrılar o kadar lanet bişeyki istersen hapı kutusuyla iç, yinede geçmiyo kendi canı ne zaman isterse o zaman geçiyo. aktif ol yürüyüş yap diyenler var. belden aşağısı felç gibi, bacaklar tutmuyo nasıl aktif olunur 5 yıllık evliyim 1 yıldır eskiye göre çok çok azaldı ağrılar, yine hapsız duramıyorum ama en azında yatağa bağlı yaşamıyorum. evlilikle ilgisi varmı tesadüfmü bilemiyorum. son adetim yine çok ağrılıydı ama eskiyi düşününce bu hiç bişey

konuda kendimi gördüm.
şu tüp bebeğe kadar .
apranax fort, majezik, buscopan, buscopan plus, sıcak su torbası,arasında geçen adet zamanı yıllar içinde her ay 1 yada iki kere buscopan plus iğnesi olmak ile sabitlendi bunu ilerisi ne olabilir diye düşünüyordum.bakalım doğum yapınca ne olacağını göreceğim.

Soğan kürünü denemenizi öneririm ben de geç adet görürdüm ve bel ağrısı, şişkinlik şikayetim çok olurdu adet öncesinde, duygusal problemler de var tabi, adet gününüzden 15 gün önce başlayıp her sabah ve akşam bir kuru soğanı dörde bölüp haşlayın ve suyunu için inşallah şifa olur. Ben çocuğum olmadan önce yapmıştım çok faydasını gördüm ama 2. kürü de yaptım, bir ay yetmeyebiliyor 2. ve 3. ay yapmak isterseniz bu sefer 10 günlük kürler ve adet tarihinden 10 gün önce başlıyorsunuz. Sağlıklı kadınların da yapması mümkün ama şikayeti olanlar için çok faydalı. Zaten soğanın rahim şeklinde olması da bir işaret bence.

pko şikayetiniz var mıydı?

Ne demek o yahu. Ben ağrı kesici kullanıyorum ertesi ayda her zamanki gibi geliyor. Regl olmadan bir hafta önce kahve çikolatayı kesin ada çayı tüketen ağrıları azaltıyor kesinlikle. Bir de hafif bir ağrı kesici kullanabilirsiniz

Benim evlenince azalmadi agrilarim.
oyle bir efsane varmis ama benim agrimda azalma olmadi.
Sicak su torbasi ASLA koyma karnina.Iltihap varsa yayilmasina sebep oluyormuş.
Yuru demisler ama ben yattigim yerden kalkamiyorum valla adetken yerimden dogrulamiyorum.
Papatya cayi,nane limon icebilirsin.Adetin bitince de civanpercemi cayi ic mutlaka.Agriyi cok cok azaltiyor,farkedeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…