Adet sancılarını hafifletmek için doğal yöntemler

bana hıcbısey etkı etmıyor..her ay ıgne oluyorum 10 dkkda sancım kesılıyo

Sarı kantaron ve civanperçemini karıştırıp kaynamış suda bekletip adetin başlamasından 4-5 gün önce içmek çok fayda ediyor. Civanperçeminin etkisi zaten yabancı kaynaklarda da çok övülmüş, ingilizce olarak arayabilirsiniz internette. Kanamayı kolaylaştırıcı özelliği var , o yüzden hamilelere önerilmez mesela. Sarı kantaron da yine antidepresan ve kas gevşetici özelliği nedeniyle çok etkili bir bitki. Ben denedim, faydasını gördüm.

bana da arveles dıye bır agrı kesıcı dısında etkı etmıyor dıger ılaclar

civanperçemi extractını kullanabilirsin ayrıca bu bitki seni miyom kist ve iltihaplararından da korur..

Şifa sultan diye bi markanın avakado yapraklı bitki çayı var, içinde kiraz sapı, papatya vb şeyler var, o rahatlatıyo biraz ama bu markayı istanbuldan başka bi yerde bulamadım...

yalnız bende acaip halsizlik oluyo, öyle böyle deil, kolumu kaldırcak gücüm olmuyo, uzanınca ağrılarım çok artıyo, uyuyunca ağrısı geçen insanlara çok özeniyorum, hele ilk gece kaskatı oluyorum, bel ağrıları, karın ağrısı bide, son bikaç aydır ağrı kesici alıyorum, farklı markalar içiyorum ilaca bağışıklık kazanmiyim diye ama bi faydası olur mu böle yapmak bi fikrim yok, bazen hiç ağrım olmuyo ama o zamanlarda da halsizlik çok fazla oluyo, demir eksikliğinden dolayı 4 kutu ilaç içtim ama şu halsizlikten kurtulamadım...

yalnız bende acaip halsizlik oluyo, öyle böyle deil, kolumu kaldırcak gücüm olmuyo, uzanınca ağrılarım çok artıyo, uyuyunca ağrısı geçen insanlara çok özeniyorum, hele ilk gece kaskatı oluyorum, bel ağrıları, karın ağrısı bide, son bikaç aydır ağrı kesici alıyorum, farklı markalar içiyorum ilaca bağışıklık kazanmiyim diye ama bi faydası olur mu böle yapmak bi fikrim yok, bazen hiç ağrım olmuyo ama o zamanlarda da halsizlik çok fazla oluyo, demir eksikliğinden dolayı 4 kutu ilaç içtim ama şu halsizlikten kurtulamadım...

Canım normalde az su içen birisiysen adet günlerinde vücudun su tutmasının da etksiyle susuz kalıyor olabilirsin. Ben de genelde halsiz hisseden bir insandım. Demir hapları kullanmaya devam ederken bi taraftan da bol su içmeye dikkat ettiğim günler kendimi daha canlı hissediyorum sanki.

papatya çayını tek geçerim... bir keresinde, tam kış başlangıcında, üşütmüştüm...
aman tanrım nasıl bir ağrı... ki normalde benim ağrım olmaz, olsa da çok az olur...
3 kupa papatya çayı içtim, 2 saat içinde hiçbir şey kalmadı... evimde hep bulunur papatya çayı...
adet dönemi başladığı gün içerim bir bardak...

papatya çayını tek geçerim... bir keresinde, tam kış başlangıcında, üşütmüştüm...
aman tanrım nasıl bir ağrı... ki normalde benim ağrım olmaz, olsa da çok az olur...
3 kupa papatya çayı içtim, 2 saat içinde hiçbir şey kalmadı... evimde hep bulunur papatya çayı...
adet dönemi başladığı gün içerim bir bardak...

Papatya da etki ediyordur tabii bazı bünyelere de, seninki genelde hafif ağrıdığına göre, çok ağrıdığı zamanlar bizimkinin hafif ağrıması gibidir muhtemelen :KK1: Papatya böyle daha narin ve bebeksi geliyo bana, beni civanperçemi kantaron bileşkesinden başkası kesmez . aklinialirimsmile

gercı bu cevabı doğal yontemler baslıgına yazmam ne kadar dogru bılemem ama :) bi hap var
"m a j e z i k 100 mg " eczane recetesız verıyo adetımın ılk gununde hafıf agrı baslayınca hemen alıyorum yarım saat ıcersınde ne agrı kalıyo ne de baska bısey. ilacın ıcındekı kagıtta adet sancılarında da kullanılır dıye yazıodu bana yan bı etkı yapmadı ustelık. :nazar:
bi senedir kullanıyorum.
ama herkesde aynı etkıyı gösterırmı bılemem

sarı kantaron otu birebir,2-3 dk kaynatıp içilecek adet öncesinde ve sırasında..

peki adet öncesi bel ağrısı mide bulantısı titreme olunca ne yapabiliriz..

kardeşim papatya çayını denemiş gerçekten geçiriyouş ağrıyı ama adetten 3 gün önceden içmeye başlıyos

arkadaşlar regl dönemi artık kabus olmaktan çıkacak ve ağrısız sancısız bir periyod geçireceksiniz.Sağlıklı ve helal onaylı bir ürün kullanıyorum ...

merhaba.benimde hormonlarımda düzensizlik olduğundan problem oluyor.ilaç içmemek için Hayıt isimli otu aldım.onun hormonları düzenleyici etkisi var.troid sorununuz varsa belki iyi gelir.

Ben hem tiroid hastasıyım hem de adetlerim sancılı geçiyor. Hayıt mı iyi geliyormuş canım?

gercı bu cevabı doğal yontemler baslıgına yazmam ne kadar dogru bılemem ama :) bi hap var
"m a j e z i k 100 mg " eczane recetesız verıyo adetımın ılk gununde hafıf agrı baslayınca hemen alıyorum yarım saat ıcersınde ne agrı kalıyo ne de baska bısey. ilacın ıcındekı kagıtta adet sancılarında da kullanılır dıye yazıodu bana yan bı etkı yapmadı ustelık. :nazar:
bi senedir kullanıyorum.
ama herkesde aynı etkıyı gösterırmı bılemem

Arkadaşlar bu ilacı tek geçerim fakatttt bir süre sonra midede tahriş yapıyor aman dikkat.endoskopi oldum dr.hemen majezik mi kullandın diye sordu ...bence en son çareniz olsun bu ilaç.midede tahriş şöyle belli oldu bende gece uykumda garip ve hafif bir mide bulantısı ve çıkarmak için kalkıncada hiçbirşey çıkmıyor bol tükürük sadece ağız sulanıyor.sabah kalkıncada hazımsı gazlı bir mide.

hayıt tohumu ıcın adet sancılarınız 0 a ınsın hatta hasta mısınız degılmısınız sız bıle anlayamazsınız :KK52: ben her gun mutlaka ıcerım arkadaslar cok da faydasını gordum

ibrahim saracoglunun sayfasına mutlaka bakın. Allah razı olsun o kadar sıfalı kurlerı var kı… ben sogan kurunu uyguladım cok sukur artık yataklık eden adet sancılarım kalmadı.

Sitesinden aldım burda

Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.

Bende sancımdan oluyorum o donemlerde ve oncesınde cok gergın oluyorum denıycem burdakı deneyımlerı tesekkurler

X