- 27 Ağustos 2008
- 112
- 0
- 37
- Konu Sahibi 1_sen
bana hıcbısey etkı etmıyor..her ay ıgne oluyorum 10 dkkda sancım kesılıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yalnız bende acaip halsizlik oluyo, öyle böyle deil, kolumu kaldırcak gücüm olmuyo, uzanınca ağrılarım çok artıyo, uyuyunca ağrısı geçen insanlara çok özeniyorum, hele ilk gece kaskatı oluyorum, bel ağrıları, karın ağrısı bide, son bikaç aydır ağrı kesici alıyorum, farklı markalar içiyorum ilaca bağışıklık kazanmiyim diye ama bi faydası olur mu böle yapmak bi fikrim yok, bazen hiç ağrım olmuyo ama o zamanlarda da halsizlik çok fazla oluyo, demir eksikliğinden dolayı 4 kutu ilaç içtim ama şu halsizlikten kurtulamadım...
papatya çayını tek geçerim... bir keresinde, tam kış başlangıcında, üşütmüştüm...
aman tanrım nasıl bir ağrı... ki normalde benim ağrım olmaz, olsa da çok az olur...
3 kupa papatya çayı içtim, 2 saat içinde hiçbir şey kalmadı... evimde hep bulunur papatya çayı...
adet dönemi başladığı gün içerim bir bardak...
merhaba.benimde hormonlarımda düzensizlik olduğundan problem oluyor.ilaç içmemek için Hayıt isimli otu aldım.onun hormonları düzenleyici etkisi var.troid sorununuz varsa belki iyi gelir.
gercı bu cevabı doğal yontemler baslıgına yazmam ne kadar dogru bılemem ama :) bi hap var
"m a j e z i k 100 mg " eczane recetesız verıyo adetımın ılk gununde hafıf agrı baslayınca hemen alıyorum yarım saat ıcersınde ne agrı kalıyo ne de baska bısey. ilacın ıcındekı kagıtta adet sancılarında da kullanılır dıye yazıodu bana yan bı etkı yapmadı ustelık.
bi senedir kullanıyorum.
ama herkesde aynı etkıyı gösterırmı bılemem