- Konu Sahibi inci61inci
-
bol şekerli sıcak su çok iyi geliyor , benim zor zamanlardaki tek kurtarıcım diyebilirim :)
İlacı bir araştırayım.Belki bende alırım.Ben nurofen ağrı kesici içiyorum yarım saatte geçiyor. 5 saat ağrımıyor. kesinlikle tavsiye ediyorumm..
ahh cnm 34 yaşındayım bekarım aynı senin gibiyimkimi evlenince geçer diyor bana bekaretle alakası var mıdır bilmem, kimi de doğum yapınca :44: ayaklarını sıcak tut adetten önce, ben sanki ayaklarımı üşüttüğüm terliksiz dolaştığım zaman o ay daha bi ağrılı oluyorum gibi geliyor. 3. günü anca toparlanmaya başlıyorum, o kadar ki yoruyor o sancı, her ay böyle inşallah bi çözümü vardır da ben de öğrenmiş olurum sayende
çok teşekkür ederimmerhaba oncelıkle cok gecmıs olsun... yıllardır bu agrıyı ılk gun cekerım ılk gun ızdıham gb ay 30 gun cekıyorsa bana göre 29dur. ne doktorlar kalmadı gttgm ne agrı kesıcı kaldı içmedğim ne ıgne kaldı yaptırmadığım.... çaresını söylüyorum dikkat edin kızlar.... kimyonnn....kimyon....kimyon.....
evet bu mucize bitki...aktardan aldığınız toz (ya da siz evde toz hale getırebılrısınız) adet olmadan 1-2 gun once, cezveye 1 bardak su koyun ve kaynatın kaynayınca ıcıne 3 çay kaşığı kimyon koyun 30 sn felan kaynasın. sonra bardaga süzün ve içine 1 kaşık seker atın ki tadı acı gelmesin,kana hemen karışsın, sıcak sıcak ıcın... bunu adet gununuze kadar ıcın .....agrı baslayacagını hıssettgnzde de ıcın ... adete yaklaşırken her gun 1 tane ıcıorum ben.. adet gunumde agrının cok oldugu zaman 1 tane de agrı kesıcı alın.. ama cok ceşit agrı kesıcı var hepsı adet ıcın degılmış haberınız olsun.. ozelden ısteyene markasını yazabılırım... kesın geçiyor yerlerde kıvranan aglayan ben sımdı gezıp tozuyrm o gun... en sonunda bı çare buldum :)))
merhaba oncelıkle cok gecmıs olsun... yıllardır bu agrıyı ılk gun cekerım ılk gun ızdıham gb ay 30 gun cekıyorsa bana göre 29dur. ne doktorlar kalmadı gttgm ne agrı kesıcı kaldı içmedğim ne ıgne kaldı yaptırmadığım.... çaresını söylüyorum dikkat edin kızlar.... kimyonnn....kimyon....kimyon.....
evet bu mucize bitki...aktardan aldığınız toz (ya da siz evde toz hale getırebılrısınız) adet olmadan 1-2 gun once, cezveye 1 bardak su koyun ve kaynatın kaynayınca ıcıne 3 çay kaşığı kimyon koyun 30 sn felan kaynasın. sonra bardaga süzün ve içine 1 kaşık seker atın ki tadı acı gelmesin,kana hemen karışsın, sıcak sıcak ıcın... bunu adet gununuze kadar ıcın .....agrı baslayacagını hıssettgnzde de ıcın ... adete yaklaşırken her gun 1 tane ıcıorum ben.. adet gunumde agrının cok oldugu zaman 1 tane de agrı kesıcı alın.. ama cok ceşit agrı kesıcı var hepsı adet ıcın degılmış haberınız olsun.. ozelden ısteyene markasını yazabılırım... kesın geçiyor yerlerde kıvranan aglayan ben sımdı gezıp tozuyrm o gun... en sonunda bı çare buldum :)))
çok teşekkür ederim
ayyy ya süpersin canım. bende gezip tozmak istiorumbu önerini deneyecegim mutlaka:97:
---------------------------Kızlar bu sabah 9 ta hastalandım.Ve hemen şiddetli ağrılar yaşıyorum.Şu vakte kadar iki büklüm yatıyordum.Biraz daha iyiyim.1 günüm çok kötü geçiyor.Ağrıdan ağladım bile(((
Üşütmemek için patik bile giydim bu ay.İlaçta kullanmak istemiyorum.Sanki karnımda kazı çalışmaları var gibi.
Sabah eşime kahvaltı bile hazırlayamadım.Allah razı olsun getirdi önüme kadar.
Bugün evim çok dağınık.Hasta olunca bi yere gitmek istemiyorum ara ara ağrılar vuruyor rahat olamıyorum.Her ay bu vakitlerde evde kalıyorum.Üfff yaaa.Önerisi olan varmı ne yiyeyim ne içeyim14:
bütün bunların yanında bide mide bulantısı olur bendeilk gün ne yataktan çıkabilirim ne bir şey yiyebilirim su bile içemem gerekmedikçe konuşmam bile resmen hayatla bağlantım kopuyo hiç sancısı olmayan insanlara öyle imrenirim ki
11 yaşta çok erkenmiş canım ya.Ben 15 yaşında oldum.Karnım şuan şiş.Adet olmadan öncede göğüslerim ağrıyor yüzüstü yatamıyorum.ayy canım 11 yaşımda ilk adet oldum. o zamandan beri her ay ölüyorum sancıdan. küçükken hele düşer kalırdım. bayılmışım kaç kere. büyüdükçe ya direncim arttı ya azaldı bilemiyorum.
evlen geçer dediler. geçmedi. hem evlendikten sonra sancılar 1hafta lönce başlıyor artık. bir şişlik, ödem, mide-bağırsak sorunları, sancı, piskolojik etkileri saymıyorum. oluyorum 1. gün ölüyorum resmen. hafif bi duş işe yarıyor bazen. hiç bir şey ağrıyı sıfırlmadı bende ama azaltabiliyorum. yazın bile terlik giyerim. şu an ayakta patik var. ılık bir duş alırım. yeşilçay içerim. tatlı bolcana. adetim eskiden 7gündü şu an 5gün falan ve miktarı daha az. evliilkten sonra oldu böyle.
daha adetime en az 1 hafta var. şişim. ödem var. sancım var...
üff kadınlık rezillik vallahi.
Minoset plus içiyorum iki üç tane geçiyor. Yoksa o sancılar dayanılmaz. Doktorda iç ağrı kesici dedi zararı yok içmenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?