Alakasi yok annemin gunde 30 hap kullanmalarini hergün görüp arti hastanede calisinca ilaclara karsi asiri nefretim var ustelik annemin hastaliklari genetik türden Allahim kimseye gostermesin. Bu yuzden en ufak bi ilaca tahammulum yok Allahin yarattigi nimetlerden faydalanmak kimyasaldan daha iyidir benceDimi ben de bitkisel geçirmeye çalışanları hiç anlamam. İlaç almıyım zararlı diye dusunebiliyosan, o kafadaysan zaten bana göre seninki adet ağrısı değil sinek ısırığı filandir en fazla. Bana o an, fare zehri ağrını geçirir deseler, çabuk verin içiyim derim.
O bel ve bacak ağrısı en illeti. Ay benimki yakın zaten gelmeden stresi bastı valla
Resmen ruh ikimizi bulmuş gibiyimBir ara cok iyi hatirliyorum hiç unutmam yerlerde surunerek halama gidip beni vurun dedim :))))
Gençken cok daha fazlaydi evlenince gunde 6-7 agri kesiciyle anca dayanabilecek seviyedeydim hic geçtigini hatirlamam hep var olan bir sanci , 3 gun evden çikamama aglama krizleri falan olurdu... o kadar dehşet bir agri ki ölsem iyidir diyorsun...
Ama o agri kesiciyi aldigimda tamamiyle agriyi kesiyor adet degilmişim gibi oluyorum nasil mucizevi bir ilac geliyor bana anlatamam :))))
Bana da cok onerdiler sancim cok oluyo benim yataga dusuyorum diyorum ayy canim ben sana hemen soyleyim rezene cayi iç hemen geciriyor diyor. Heyyy allaaaahimm rezeneyi içimde yetiştirsem o agrimi geçirmicek
. :)
Birde şey diyen var üşütürsen sancin olur. Ya ben 7-24 yaz kiş corapsiz gezmeyen artik ayak parmaklarimi hatirlamayan bir insanim ne üşütmesi diyemiyorum ya la :))) velhasil yaşayan bilir yaşayaaannn :)
Herkeste mi öyle merak ediyorum ağrı geldi mi soğuk soğuk terler atıyorum belim bacaklarım falan ağırıyor
Geçiyor ama delip de geçiyor. Kalbini ortadan bölüp de geçiyorGelecek ve geçecek öyle düşünün
Bende ;(Şuan tam olarak öyleyim
Resmen ruh ikimizi bulmuş gibiyimben bi defasında sıcak su torbası bulamayınca masa lambasını karnıma basmıştım, coss diye yandı tabi farkına bile varmamisim. Aylarca yanık izleriye gezdim.
Allah yardımcınız olsun çok zor çok. Hastalık ağrı çekmek. Allah şifasız ilacsiz dert vermesin diyelimAlakasi yok annemin gunde 30 hap kullanmalarini hergün görüp arti hastanede calisinca ilaclara karsi asiri nefretim var ustelik annemin hastaliklari genetik türden Allahim kimseye gostermesin. Bu yuzden en ufak bi ilaca tahammulum yok Allahin yarattigi nimetlerden faydalanmak kimyasaldan daha iyidir bence
Sıcak tutun kendinizi hemen geçer umarım.Şuan tam olarak öyleyim
Amiiiiin kardesimAllah yardımcınız olsun çok zor çok. Hastalık ağrı çekmek. Allah şifasız ilacsiz dert vermesin diyelim
Geçen ay 2.kez polip aldırdım bilmiyorum belki onla alakası var. Ben de çok Dr a gittim ya, normal diyip yolladılar senelerce. Oysa hiç de normal değil bana kalırsa. Çok ağrım olduğu bir gün eczaneye dalıp içerdeki herkesi iterek eczacı adama "bana adet sancısı için en etkili ilacı verin" diye bagirmistim. Nasıl yaptım hala bilmiyorum. Apranax fort ile tanışmam o güne dayanır. Etkili ama zararlı bir ilaç fazla kullanmadim o yüzden. Bana da üşütme ıslak mayoyla sakın oturma dedikleri için 40 derece güneşte bile denizden çıkıp mayo değişmeye koşan bir tipim. Hayattan sogutuyorlar insanı yaHahah :))) bende sicak su torbasiyla kendimi yaktigim , gunlerce o yaniklara ragmen yine sicak su torbasi koydugm gunleri iyi bilirimmm :)))))
Defalarca kez gittigim halde doktora agri kesici yazip yolladi hepsinden davaciyim :))))
Peki nedir bu?Arkadaşlar yeni bir urun keşfettim . Kesinlikle çok faydalı adet ağrılarına çok iyi geliyor ve tamamen dogal ürünler barındırıyor . Sicak su gibi patlama riski de yok veya kimyasal ilaçlar kullanmaya da gerek kalmıyor, kesinlikle tavsiye ederim , bel bölgenize veya kasıklarınıza koymanız yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?