Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler arkadaslar,
Adet sancilarina karsi neler yapiyorsunuz.. Testere disli aslan pencesini kullaniyorum (prolaktin yuksekliginden) adet sancilarini ve kanamalari azalttigini soyluyorlar ama bende ayni asiri sanci ve kanamalar devam ediyo... Bunlara karsi biseyler yapiyormusunuz acaba?
Valla bilmiyorum canım 37 yaşından sonra ergenliğe girdim galiba tekrarHakkaten sen adet olmuyorum diyordun bibicim hiçte şikayetçi değildin. Noldu da yeniden adet olmaya başladın ki acaba
Ilac var fakat ben kullanmak istemiyorum yutamiyorum acikcasi ve alismak istemiyorum hastanede calisip eve gelince annemin gunde kullandigi 30 hap varken haliyle ilaclara karsi bi nefret var :))Yurtdışında ilaç yok mu
İyidir iyidir biz kan ağlarken senin rahat rahat yorumlar yapman hoş değildiValla bilmiyorum canım 37 yaşından sonra ergenliğe girdim galiba tekrarne güzel.olmuyordum menepoz beklerken regli geldi
![]()
İyidir iyidir biz kan ağlarken senin rahat rahat yorumlar yapman hoş değildi![]()
![]()
Igecmis olsun :) ben bitkisel cozum ariyorum acikcasi :/Ben senelerce çektim agrilari sancilari , uzun zamandir rahatim cekmiyorum. Bir ilac kullaniyorum agriyi kesiyor. Normalde gunde 6 tane agri kesici kullandigmi bilirim ama bu ilaci 3 gunde 2 kez kullaniyorum. Bitkisell ne varsa denedim olmadi o yuzden bitkisel yerine kimyasal takiliyorum.
Ne ilaclar , ne bitkiler , ne sicak su torbalari kullandim da gecmedi.
Anladım canımIlac var fakat ben kullanmak istemiyorum yutamiyorum acikcasi ve alismak istemiyorum hastanede calisip eve gelince annemin gunde kullandigi 30 hap varken haliyle ilaclara karsi bi nefret var :))
Aynı yastaymisiz. Pcos mu var sizde? Tabi mümkün olduğunca ilaçsız geçirmek önemli zaten. Ama geçmiyorsa da duvarları tirmalmanin manası yok. O ağrıyı çeken bilir. Kendi karnıma tırnak gecirmisligim çokturYa biliyorum mide ilacıda var ama ilaç içmeyi zaten hiç sevmiyorum o yüzden fazladan ilac içmemek için içmiyorum o ilacları 37 yaşındayım
Tesekkur ederim yardimin icin yarin alip deneyim gercekten cok zor bi agrilar tekrar tesekkurler :)Anladım canım
Ben bi ara nar çiçeği ćayî (hibiskus) icıyordum canım gerçekten faydasınİda gördüm tavsiye ederim sizede
Çokça şey var diyelim kendimi bildim bileli hiç doğru düzgün regli olmamışımdır kist ameliyatıda oldum birtek d.kontrol ilacıyla oluyordum onuda bırakmıştım işte öyle ayda yılda bir bazen olurdu leke leke bu son 2 aydır fena yoğun şekilde oluyor bende eşimde şaşkınızAynı yastaymisiz. Pcos mu var sizde? Tabi mümkün olduğunca ilaçsız geçirmek önemli zaten. Ama geçmiyorsa da duvarları tirmalmanin manası yok. O ağrıyı çeken bilir. Kendi karnıma tırnak gecirmisligim çoktur
Dimi ben de bitkisel geçirmeye çalışanları hiç anlamam. İlaç almıyım zararlı diye dusunebiliyosan, o kafadaysan zaten bana göre seninki adet ağrısı değil sinek ısırığı filandir en fazla. Bana o an, fare zehri ağrını geçirir deseler, çabuk verin içiyim derim.Ben senelerce çektim agrilari sancilari , uzun zamandir rahatim cekmiyorum. Bir ilac kullaniyorum agriyi kesiyor. Normalde gunde 6 tane agri kesici kullandigmi bilirim ama bu ilaci 3 gunde 2 kez kullaniyorum. Bitkisell ne varsa denedim olmadi o yuzden bitkisel yerine kimyasal takiliyorum.
Ne ilaclar , ne bitkiler , ne sicak su torbalari kullandim da gecmedi.
Geçmiş olsun sizinki hayırlı olmuş ne güzel bol bol gelsin oyleyse hiç ellemeyinÇokça şey var diyelim kendimi bildim bileli hiç doğru düzgün regli olmamışımdır kist ameliyatıda oldum birtek d.kontrol ilacıyla oluyordum onuda bırakmıştım işte öyle ayda yılda bir bazen olurdu leke leke bu son 2 aydır fena yoğun şekilde oluyor bende eşimde şaşkınız![]()
Benim için işkence oluyorGeçmiş olsun sizinki hayırlı olmuş ne güzel bol bol gelsin oyleyse hiç ellemeyin![]()
Bendede oluyoHerkeste mi öyle merak ediyorum ağrı geldi mi soğuk soğuk terler atıyorum belim bacaklarım falan ağırıyor![]()
Parol kesiyormuş ağrıyı nasılsa, zamanla düzene girer. Benim hayatim boyunca düzenli olurdu ve hep asiri agrirdi. ne zaman ki bebek istedik olmadı Dr ları gezmeye başladık bozuldu düzeni. Ağrısı ise daha da arttı malesefBenim için işkence oluyoralışmışım olmamaya
![]()
O bel ve bacak ağrısı en illeti. Ay benimki yakın zaten gelmeden stresi bastı vallaHerkeste mi öyle merak ediyorum ağrı geldi mi soğuk soğuk terler atıyorum belim bacaklarım falan ağırıyor![]()
Dimi ben de bitkisel geçirmeye çalışanları hiç anlamam. İlaç almıyım zararlı diye dusunebiliyosan, o kafadaysan zaten bana göre seninki adet ağrısı değil sinek ısırığı filandir en fazla. Bana o an, fare zehri ağrını geçirir deseler, çabuk verin içiyim derim.