• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet sancilari

Sıcak su torbası+ arveles veya dolorex

Iyi geceler arkadaslar,
Adet sancilarina karsi neler yapiyorsunuz.. Testere disli aslan pencesini kullaniyorum (prolaktin yuksekliginden) adet sancilarini ve kanamalari azalttigini soyluyorlar ama bende ayni asiri sanci ve kanamalar devam ediyo... Bunlara karsi biseyler yapiyormusunuz acaba?

Ben senelerce çektim agrilari sancilari , uzun zamandir rahatim cekmiyorum. Bir ilac kullaniyorum agriyi kesiyor. Normalde gunde 6 tane agri kesici kullandigmi bilirim ama bu ilaci 3 gunde 2 kez kullaniyorum. Bitkisell ne varsa denedim olmadi o yuzden bitkisel yerine kimyasal takiliyorum.

Ne ilaclar , ne bitkiler , ne sicak su torbalari kullandim da gecmedi.

Yurtdışında ilaç yok mu
Ilac var fakat ben kullanmak istemiyorum yutamiyorum acikcasi ve alismak istemiyorum hastanede calisip eve gelince annemin gunde kullandigi 30 hap varken haliyle ilaclara karsi bi nefret var :))

Ben senelerce çektim agrilari sancilari , uzun zamandir rahatim cekmiyorum. Bir ilac kullaniyorum agriyi kesiyor. Normalde gunde 6 tane agri kesici kullandigmi bilirim ama bu ilaci 3 gunde 2 kez kullaniyorum. Bitkisell ne varsa denedim olmadi o yuzden bitkisel yerine kimyasal takiliyorum.

Igecmis olsun :) ben bitkisel cozum ariyorum acikcasi :/

Ilac var fakat ben kullanmak istemiyorum yutamiyorum acikcasi ve alismak istemiyorum hastanede calisip eve gelince annemin gunde kullandigi 30 hap varken haliyle ilaclara karsi bi nefret var :))
Anladım canım

Ben bi ara nar çiçeği ćayî (hibiskus) icıyordum canım gerçekten faydasınİda gördüm tavsiye ederim sizede

Ya biliyorum mide ilacıda var ama ilaç içmeyi zaten hiç sevmiyorum o yüzden fazladan ilac içmemek için içmiyorum o ilacları 37 yaşındayım
Aynı yastaymisiz. Pcos mu var sizde? Tabi mümkün olduğunca ilaçsız geçirmek önemli zaten. Ama geçmiyorsa da duvarları tirmalmanin manası yok. O ağrıyı çeken bilir. Kendi karnıma tırnak gecirmisligim çoktur

Anladım canım

Ben bi ara nar çiçeği ćayî (hibiskus) icıyordum canım gerçekten faydasınİda gördüm tavsiye ederim sizede
Tesekkur ederim yardimin icin yarin alip deneyim gercekten cok zor bi agrilar tekrar tesekkurler :)

Aynı yastaymisiz. Pcos mu var sizde? Tabi mümkün olduğunca ilaçsız geçirmek önemli zaten. Ama geçmiyorsa da duvarları tirmalmanin manası yok. O ağrıyı çeken bilir. Kendi karnıma tırnak gecirmisligim çoktur
Çokça şey var diyelim kendimi bildim bileli hiç doğru düzgün regli olmamışımdır kist ameliyatıda oldum birtek d.kontrol ilacıyla oluyordum onuda bırakmıştım işte öyle ayda yılda bir bazen olurdu leke leke bu son 2 aydır fena yoğun şekilde oluyor bende eşimde şaşkınız :27:

Dimi ben de bitkisel geçirmeye çalışanları hiç anlamam. İlaç almıyım zararlı diye dusunebiliyosan, o kafadaysan zaten bana göre seninki adet ağrısı değil sinek ısırığı filandir en fazla. Bana o an, fare zehri ağrını geçirir deseler, çabuk verin içiyim derim.

Çokça şey var diyelim kendimi bildim bileli hiç doğru düzgün regli olmamışımdır kist ameliyatıda oldum birtek d.kontrol ilacıyla oluyordum onuda bırakmıştım işte öyle ayda yılda bir bazen olurdu leke leke bu son 2 aydır fena yoğun şekilde oluyor bende eşimde şaşkınız :KK53:
Geçmiş olsun sizinki hayırlı olmuş ne güzel bol bol gelsin oyleyse hiç ellemeyin :-)

Benim için işkence oluyor :110: alışmışım olmamaya :hasta:
Parol kesiyormuş ağrıyı nasılsa, zamanla düzene girer. Benim hayatim boyunca düzenli olurdu ve hep asiri agrirdi. ne zaman ki bebek istedik olmadı Dr ları gezmeye başladık bozuldu düzeni. Ağrısı ise daha da arttı malesef

Dimi ben de bitkisel geçirmeye çalışanları hiç anlamam. İlaç almıyım zararlı diye dusunebiliyosan, o kafadaysan zaten bana göre seninki adet ağrısı değil sinek ısırığı filandir en fazla. Bana o an, fare zehri ağrını geçirir deseler, çabuk verin içiyim derim.

Bir ara cok iyi hatirliyorum hiç unutmam yerlerde surunerek halama gidip beni vurun dedim :))))
Gençken cok daha fazlaydi evlenince gunde 6-7 agri kesiciyle anca dayanabilecek seviyedeydim hic geçtigini hatirlamam hep var olan bir sanci , 3 gun evden çikamama aglama krizleri falan olurdu... o kadar dehşet bir agri ki ölsem iyidir diyorsun...

Ama o agri kesiciyi aldigimda tamamiyle agriyi kesiyor adet degilmişim gibi oluyorum nasil mucizevi bir ilac geliyor bana anlatamam :))))

Bana da cok onerdiler sancim cok oluyo benim yataga dusuyorum diyorum ayy canim ben sana hemen soyleyim rezene cayi iç hemen geciriyor diyor. Heyyy allaaaahimm rezeneyi içimde yetiştirsem o agrimi geçirmicek
. :)

Birde şey diyen var üşütürsen sancin olur. Ya ben 7-24 yaz kiş corapsiz gezmeyen artik ayak parmaklarimi hatirlamayan bir insanim ne üşütmesi diyemiyorum ya la :))) velhasil yaşayan bilir yaşayaaannn :)

Back