Parol kesmiyorBende konuyu takipteyim, mahvoluyorum sancılardan. Ağrı kesici ne zaman içsem birinci günden kesiliyor bitiyor. :/
Majezik+sıcak su torbası. Süper ikili. Hemen değil ama 1.5-2 saate krampları gözle görülür azaltiyorIyi geceler arkadaslar,
Adet sancilarina karsi neler yapiyorsunuz.. Testere disli aslan pencesini kullaniyorum (prolaktin yuksekliginden) adet sancilarini ve kanamalari azalttigini soyluyorlar ama bende ayni asiri sanci ve kanamalar devam ediyo... Bunlara karsi biseyler yapiyormusunuz acaba?
Parol çok zayıf yaParol kesmiyor
Majezik mideye zararlı ben ondan içmiyorum ama benim ağrımı kesti parol ki ölüyordum ağrıdanParol çok zayıf ya2 parol içiyorum bana mısın demiyor, tek Majezik 1-2 saate çözüyor olayı çok şükür ki
Yurtdışında ilaç yok muYalniz ilac haric onereceginiz seyler varmi? Ben yurt disindayim :/
Ohoo Majezik ne ki ben eskiden apranax fort icerdim ağrıyı şıp diye keserdi ama uçuk çıkardı her ay dudağımda. Majezigi mutlaka tok karna iciceksiniz ayda bir sorun olmaz dediler. Sonuçta herkesin ağrısı farklı, kimininkini parol keser, ben bebek tedavi sürecinde parolden başka kullanamıyorum, parçalayıp atasım geliyor kutusunu bu ne ise yaramaz şey diye. Dr 2 icebilirsin dedi ama yok yaramiyo. Halbuki başım ağrısa, ateşim olsa o zaman basarili. Adette sifirMajezik mideye zararlı ben ondan içmiyorum ama benim ağrımı kesti parol ki ölüyordum ağrıdan
Bilemiyorum bende işe yaradı hoş 2 aydır adet oluyorum diyebiliriz bu yaşan sonra adet olmaya başladım ilk ay çok ağrım oldu ölüyordum :/ ben majezik apranax falan içemem hiç midemi ağrıtır fenaOhoo Majezik ne ki ben eskiden apranax fort icerdim ağrıyı şıp diye keserdi ama uçuk çıkardı her ay dudağımda. Majezigi mutlaka tok karna iciceksiniz ayda bir sorun olmaz dediler. Sonuçta herkesin ağrısı farklı, kimininkini parol keser, ben bebek tedavi sürecinde parolden başka kullanamıyorum, parçalayıp atasım geliyor kutusunu bu ne ise yaramaz şey diye. Dr 2 icebilirsin dedi ama yok yaramiyo. Halbuki başım ağrısa, ateşim olsa o zaman basarili. Adette sifir
Kaç yaşındasınız ki? Mideyi ağrıtan ilaçları mide koruyucu ile kullanabilirsiniz aklınızda olsun; gaviscon ve muadili. Yada kefirle içmek de ise yararBilemiyorum bende işe yaradı hoş 2 aydır adet oluyorum diyebiliriz bu yaşan sonra adet olmaya başladım ilk ay çok ağrım oldu ölüyordum :/ ben majezik apranax falan içemem hiç midemi ağrıtır fena
Hakkaten sen adet olmuyorum diyordun bibicim hiçte şikayetçi değildin. Noldu da yeniden adet olmaya başladın ki acabaBilemiyorum bende işe yaradı hoş 2 aydır adet oluyorum diyebiliriz bu yaşan sonra adet olmaya başladım ilk ay çok ağrım oldu ölüyordum :/ ben majezik apranax falan içemem hiç midemi ağrıtır fena
Ya biliyorum mide ilacıda var ama ilaç içmeyi zaten hiç sevmiyorum o yüzden fazladan ilac içmemek için içmiyorum o ilacları 37 yaşındayımKaç yaşındasınız ki? Mideyi ağrıtan ilaçları mide koruyucu ile kullanabilirsiniz aklınızda olsun; gaviscon ve muadili. Yada kefirle içmek de ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?