adet sancilari

Masal58

Aynaya bakan yüzünü, Kalbe bakan özünü görür
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
575
397
53
Iyi geceler arkadaslar,
Adet sancilarina karsi neler yapiyorsunuz.. Testere disli aslan pencesini kullaniyorum (prolaktin yuksekliginden) adet sancilarini ve kanamalari azalttigini soyluyorlar ama bende ayni asiri sanci ve kanamalar devam ediyo... Bunlara karsi biseyler yapiyormusunuz acaba?

Şimdi değil ama önceden soğan kaynatıp suyunu içerdim çok hafifletirdi.
Şimdi o kadar fazla olmuyor.

Bende konuyu takipteyim, mahvoluyorum sancılardan. Ağrı kesici ne zaman içsem birinci günden kesiliyor bitiyor. :/

Papatya çayı iyi gelebilir mi sakinleştirici özelliği var ya. Benim adet sancısı olmuyor o yüzden çok bilgim yok

Sicak suyu denedim agriyi hafifletti ama kanamayi cogaltti parasetamol ilaclar adet doneminde kullanmamasini soylemislerdi birde demir eksikligim oldugundan asiri halsizligim var oglen işte gozlerim karardi valla... Onerileriniz icin tesekkurler arkadaslar

Majezik+sıcak su torbası. Süper ikili. Hemen değil ama 1.5-2 saate krampları gözle görülür azaltiyor

Apranax tan başka birşey gecirmiyor benim ağrımı
Biraz ağır bi ilaç ama yapacak biseyim yok

Yalniz ilac haric onereceginiz seyler varmi? Ben yurt disindayim :/

Majezik mideye zararlı ben ondan içmiyorum ama benim ağrımı kesti parol ki ölüyordum ağrıdan
Ohoo Majezik ne ki ben eskiden apranax fort icerdim ağrıyı şıp diye keserdi ama uçuk çıkardı her ay dudağımda. Majezigi mutlaka tok karna iciceksiniz ayda bir sorun olmaz dediler. Sonuçta herkesin ağrısı farklı, kimininkini parol keser, ben bebek tedavi sürecinde parolden başka kullanamıyorum, parçalayıp atasım geliyor kutusunu bu ne ise yaramaz şey diye. Dr 2 icebilirsin dedi ama yok yaramiyo. Halbuki başım ağrısa, ateşim olsa o zaman basarili. Adette sifir

Papatya çayı
Melisa çayı
Gül çayı
Soğan suyu
Ayaklar adet olmadan sıcak tutulmaya başlanacak. Daha doğrusu hiç üşğtmeyeceksinşz
Belinizi üşütmeyin
Sıcak suyla destek olun

Bilemiyorum bende işe yaradı hoş 2 aydır adet oluyorum diyebiliriz bu yaşan sonra adet olmaya başladım ilk ay çok ağrım oldu ölüyordum :/ ben majezik apranax falan içemem hiç midemi ağrıtır fena

Bilemiyorum bende işe yaradı hoş 2 aydır adet oluyorum diyebiliriz bu yaşan sonra adet olmaya başladım ilk ay çok ağrım oldu ölüyordum :/ ben majezik apranax falan içemem hiç midemi ağrıtır fena
Kaç yaşındasınız ki? Mideyi ağrıtan ilaçları mide koruyucu ile kullanabilirsiniz aklınızda olsun; gaviscon ve muadili. Yada kefirle içmek de ise yarar

Hakkaten sen adet olmuyorum diyordun bibicim hiçte şikayetçi değildin. Noldu da yeniden adet olmaya başladın ki acaba

Kaç yaşındasınız ki? Mideyi ağrıtan ilaçları mide koruyucu ile kullanabilirsiniz aklınızda olsun; gaviscon ve muadili. Yada kefirle içmek de ise yarar
Ya biliyorum mide ilacıda var ama ilaç içmeyi zaten hiç sevmiyorum o yüzden fazladan ilac içmemek için içmiyorum o ilacları 37 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…