Kızlar özet geçmeye çalışacağım ama yine de uzun olacak.
2011 de evlendim 2012 de ilk hamileligim 8-10 hafta arası kalp atışı duyulamadigi için kürtajla alındı sonra rahim filmi ve genetik test yapıldı temiz çıktı bi sonraki ay yine hamile kaldım ve yine aynı şekilde kürtaj olmak zorunda kaldım bunun üzerine 3 yıl bi çok doktora gittim genetik testleri daha kapsamlı şekilde tekrarlattım hiçbir problem bulunamadı ve tekrar hamile kaldım bu kez kimyasalDı.
1 buçuk yıldır hamile kalmaya çabalıyorum bu arada deneysel tedavi olan lenfosit aşısı yaptırdım ki onun da süresi 6 aydı ve doldu ben halen hamile kalamadım, 2 ay önce doktor normal denemem konusunda ısrar etmesine rağmen klomen ve çatlatma iğnesi ile aşılama yaptirdim tutmadı aşılamadan beri 3 kez adet gördüm 4-6 gün erken geldi ve bu ay en ilginci 13 gün önce hafif leke (yumurtlama lekesi diye düşünüyorum ) 3 gündürde wcde ara ara kırmızıya dönen leke var ben adet olduğumu düşündüm ama ped bile takmama gerek kalmadı şimdide kesildi.
2 kez evde test yaptım negatif bugün de hem hormon hem hcg testi yaptırdım sonuçlar yarın çıkacak ,bana ne olduğu hakkında fikri olan var mı?
Ha bi de aşılamadan sonra kist oluşmuştu soğan kürü yapıp kontrole gittim kist gitmişti.