Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin cnmKızlar adetime 4 gün var sol kasığımda sızlar gibi Bi ağrı var dayanamadım test yaptım hayalet Bi 2. Çizgi var bakar mısınız gebelik var mı sizce Eki Görüntüle 2692465 ☹Eki Görüntüle 2692465
Evet var kan verip kesinlestirinAdet olacakmış gibi hissediyorum inşallah olmam![]()
Evet var kan verip kesinlestirin![]()
Siz bilirsiniz tabiBat geçmeden gitmeyeyim diyorum![]()
İnşallah bekleyen herkeseSiz bilirsiniz tabiAllah kucağınıza almayida nasip etsin inşallah
Belirti var mıydı canımKızlar adetime 4 gün var sol kasığımda sızlar gibi Bi ağrı var dayanamadım test yaptım hayalet Bi 2. Çizgi var bakar mısınız gebelik var mı sizce Eki Görüntüle 2692465 ☹Eki Görüntüle 2692465
Aynen canımbencede adetini bekle
hayırlı olsun![]()
Şuanki belirtilerim : göğüs hassasiyeti boynuma kadar damarlarım belliBelirti var mıydı canım
4 gün kala test yapmaya karar verdiğim gün çıktın karşımaKızlar adetime 4 gün var sol kasığımda sızlar gibi Bi ağrı var dayanamadım test yaptım hayalet Bi 2. Çizgi var bakar mısınız gebelik var mı sizce Eki Görüntüle 2692465 ☹Eki Görüntüle 2692465
Gerçekten mi4 gün kala test yapmaya karar verdiğim gün çıktın karşımahayırlı olsun
Ya ben 2.yi yapmadım çıkmazsa üzülürüm diye bekliyorum bakalım inşallah bize de nasip olurBenim testim de böylee 2.kez yaptım yine silik çıktı![]()
Bir sürü şey olmuşŞuanki belirtilerim : göğüs hassasiyeti boynuma kadar damarlarım bellimide yanması ve bulantısı, sürekli açlık, ateş basması. Sol kasık ağrısı. Gece idrara çıkma bunlar var şimdilik bide kasık bölgesinde hassasiyet
Böyle hissetmen normal. Gebelik belirtisi olarak da görülür bu. Hemen kan verebilirsin. Var inşallahAdet olacakmış gibi hissediyorum inşallah olmam![]()
Pazarı bekliyorum bendeGerçekten miinsan sabredemiyor dayanamadım