- 14 Mart 2025
- 431
- 58
- 13
- 25
- Konu Sahibi ozlemcikkk
Son ilişkim altı Nisan’da zaten onda 14 gün say yirmisine denk geliyor yani adet olacağım güne denk geliyor eğer o şekilde hesaplanıyorsaAynen öyle, bazen geç döllenme olabiliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son ilişkim altı Nisan’da zaten onda 14 gün say yirmisine denk geliyor yani adet olacağım güne denk geliyor eğer o şekilde hesaplanıyorsaAynen öyle, bazen geç döllenme olabiliyor
Geçmiş olsunBen de şu an gebelik düşünüyorum normalde benim vücudum İlk ay gebe kalmaz da 2. ayı gebe kalır, çünkü 4 gebeliğimde de öyle oldu ilk çalışmamızda olmadı ikinci çalışmamızda oldu yani ilk ay olmuyor 2.ay oluyor. Ben de şu an çok ağır bir grip atlatıyorum sanırım covit'in farklı bir varyantı. Şu an kan testi versem bile çıkmaz ama mecbur olarak ilaç kullanıyorum yoksa hiç nefes alamam![]()
Teşekkürler canım, ben de gebelik istiyorum ama bir türlü olmuyor sürekli düşük yapıyorumGeçmiş olsunNapalım antibiyotik kullanmayınca bende iyileşemiyorum
Son ilişkin 6 Nisan'da ise hayli hayli çıkar senin yerinde olsam şimdi yine yaparım testiSon ilişkim altı Nisan’da zaten onda 14 gün say yirmisine denk geliyor yani adet olacağım güne denk geliyor eğer o şekilde hesaplanıyorsa
Testler hazırSon ilişkin 6 Nisan'da ise hayli hayli çıkar senin yerinde olsam şimdi yine yaparım testi![]()
Şimdi gene test yaptım sabah zaten iki tane yapmıştım negatif çıktı yine kasıklarım da çok ağrı var adet olacak gibi ve şişkinliğim varSon ilişkin 6 Nisan'da ise hayli hayli çıkar senin yerinde olsam şimdi yine yaparım testi![]()
Testlerin fotoğrafını atar mısınŞimdi gene test yaptım sabah zaten iki tane yapmıştım negatif çıktı yine kasıklarım da çok ağrı var adet olacak gibi ve şişkinliğim var
Testlerin fotoğrafını atar mısı
laboquick markaTestlerin fotoğrafını atar mısın
Testlerin fotoğrafını atar mısın
Birliktelik üstünden en az 14 15 gün geçmesi lazım idrarda çıkması için canım yanı daha erkenYa normalde yumurtlama 7.08 9 Nisan gösteriyordu ama benim akıntım bir Nisan’da başladı ve altı Nisan’a kadar sürdü ve ben o günleri değerlendirdim sadece
HayırPeki dışarıdan çizgi falan belli mi çıplak gözle
Bu normal kaset testi mi yoksa erken gebelik testi mi
Ben de onu sordum aslında bu yirmisine denk geliyor yani benim adet olacağım güne denk geliyor 14. gün ama teste çıkar diyorlar zaten varsa adet olacağım gün çıkacak bu durumda 20 Nisan’da yani ama işte ben de merak ediyorum yani dört gün kaldı ve silik dahi yokBirliktelik üstünden en az 14 15 gün geçmesi lazım idrarda çıkması için canım yanı daha erken
Normal kaset test kasıklarımda ağrı varBu normal kaset testi mi yoksa erken gebelik testi mi
Kaset testte zaten şu an çıkma ihtimali düşük, çünkü onların hassasiyeti 25 ml hassasiyetinde erken gebelik testlerinde ise hassasiyet 10, erken gebelik testi yapsan belki çıkar olmaz mıNormal kaset test kasıklarımda ağrı var
Gününde yaparsan net sonuç alırsın canım benimde 1 Nisandı son tarih bugün tam 15.gun adet günüm dün test yaptım pozitif çıktı acaba bozukmu dedim dağıldı çünki esşime awox aldırdım negatif çıktı yine bebe time yaptım pozitif bu sabah kan vermeye gittim tekrar aynı testten yaptım yine pozitif ama Awox negatif verdi yarın kesin sonucu ögrenirimBen de onu sordum aslında bu yirmisine denk geliyor yani benim adet olacağım güne denk geliyor 14. gün ama teste çıkar diyorlar zaten varsa adet olacağım gün çıkacak bu durumda 20 Nisan’da yani ama işte ben de merak ediyorum yani dört gün kaldı ve silik dahi yok
Sabah yaptım negatifKaset testte zaten şu an çıkma ihtimali düşük, çünkü onların hassasiyeti 25 ml hassasiyetinde erken gebelik testlerinde ise hassasiyet 10, erken gebelik testi yapsan belki çıkar olmaz mı