Adet öncesi negatif sonrası pozitif gören arkadaşlar var mı

Ben de şu an gebelik düşünüyorum normalde benim vücudum İlk ay gebe kalmaz da 2. ayı gebe kalır, çünkü 4 gebeliğimde de öyle oldu ilk çalışmamızda olmadı ikinci çalışmamızda oldu yani ilk ay olmuyor 2.ay oluyor. Ben de şu an çok ağır bir grip atlatıyorum sanırım covit'in farklı bir varyantı. Şu an kan testi versem bile çıkmaz ama mecbur olarak ilaç kullanıyorum yoksa hiç nefes alamam 😓
Geçmiş olsun ❤️‍🩹 Napalım antibiyotik kullanmayınca bende iyileşemiyorum

Eklentiler

• 1000007855.webp
    1000007855.webp
    19 KB · Görüntüleme: 108
Ya normalde yumurtlama 7.08 9 Nisan gösteriyordu ama benim akıntım bir Nisan’da başladı ve altı Nisan’a kadar sürdü ve ben o günleri değerlendirdim sadece
Birliktelik üstünden en az 14 15 gün geçmesi lazım idrarda çıkması için canım yanı daha erken

Birliktelik üstünden en az 14 15 gün geçmesi lazım idrarda çıkması için canım yanı daha erken
Ben de onu sordum aslında bu yirmisine denk geliyor yani benim adet olacağım güne denk geliyor 14. gün ama teste çıkar diyorlar zaten varsa adet olacağım gün çıkacak bu durumda 20 Nisan’da yani ama işte ben de merak ediyorum yani dört gün kaldı ve silik dahi yok

Ben de onu sordum aslında bu yirmisine denk geliyor yani benim adet olacağım güne denk geliyor 14. gün ama teste çıkar diyorlar zaten varsa adet olacağım gün çıkacak bu durumda 20 Nisan’da yani ama işte ben de merak ediyorum yani dört gün kaldı ve silik dahi yok
Gününde yaparsan net sonuç alırsın canım benimde 1 Nisandı son tarih bugün tam 15.gun adet günüm dün test yaptım pozitif çıktı acaba bozukmu dedim dağıldı çünki esşime awox aldırdım negatif çıktı yine bebe time yaptım pozitif bu sabah kan vermeye gittim tekrar aynı testten yaptım yine pozitif ama Awox negatif verdi yarın kesin sonucu ögrenirim

Hatta sizlere de atayım yorumlayın ilk 3 ünü dün en sonuncusunu bugün yaptım

Eklentiler

• IMG_0552.webp
    IMG_0552.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_0601.webp
    IMG_0601.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_0555.webp
    IMG_0555.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 85
Back