adet öncesi kahverengi akıntı?? YARDIM LUTFEN...

nlcn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
704
1
116
Hatay
bılıyorum bu konu hakkında bı cok topık acılımıs ama ıcım bı turlu rahatlamıyor... 4 aylık evlıyım.. adetıme 5-6 gun var.. kahverengı akıntılarım var bugunden berı.. dun esımle bırlıkte olduktan sonra gelmeye basladı desem yerıdır.. 2 haftadır goguslerım ınanılmaz agrıyor ve sısler.. cok fazla uyuyorum.. gecelerı yatarken sırılsıklam oluyorum terlemekten....cok fazla ıdrara cıkıyorum... bana ne oluo??? hamılemıyım acaba?? gecen ayda kahverengı akıntılarım vardı doktora gıttım rahım temız yumurtalıklarda bı sorun yok yara yok v.s yok dedı.. ee o zaman ne var?????

canım üzülme bi dur. Sen en güzeli doktorunu değiştir başka bir doktora git. Önemli birşey değildir belki de dediğin gibi hamilesindir. Geçen ay erken olduğu için anlaşılmamıştır falan. Ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım yani bunu bir uzmana danışman gerekiyor. Bütün bunların cevabını doktor verir sana ancak biz yanlış yönlendirmekten başka birşey yapamayız. Çok geçmiş olsun. Lütfen doktordan sonra da bize yaz habersiz bırakma..

tsk ederım canım.. gecen ay ıkı kere kan testı yaptım 2 farklı doktorda ıkısınde de negatıf cıktı.. ayrıca akıntı ıcın kultur testı yapıldı temız cıktı.. hormon tahlılı yapıldı temız cıktı.. alltan rahıme bakıldı ondada bı sorun yok.. bu ay da yumurtlama zamanımda doktorum tekrar cagırdı baktı hersey cok yolunda dedı.. smear testı yapmak ıstedım ben doktorum daha erken dedı (henuz yenı evlıyım dıye) ama ıstersen yapalım dedı.. yaptık ve onun sonucunu 3 gun sonra alcam.. hersey bu kadar yolundayken 2 ddoktorda aynı seyleri soylerken.. offf...

kuşuum burdayım yeni gördüm yazdıgını bebişimiz geliomu bu sefer kızz

ahh be kuzumm nerde??? delırtecek benı bu kahverengıler.. ne bu sımdı allah askına yaa.. nasıl gergınım anlatamam.. mutfaga gıdıp aglayıp aglayıp gelıom sınırden... :2:

ahh be kuzumm nerde??? delırtecek benı bu kahverengıler.. ne bu sımdı allah askına yaa.. nasıl gergınım anlatamam.. mutfaga gıdıp aglayıp aglayıp gelıom sınırden... :2:
oy kıyamam aglama neden aglıosun geçen benimde öyle oldu adetım antalyada basladı 2 gun onceden kahverengi pembe akıntı gelmeye baslamıstı benım smearımda var yaptırdım hastanede kaldı erındıgımden almadım sonucu bıde doktora kıl olmuştum neden ki acaba bu ya of :26:

gecen ay gecıkmem olmustu.. ama normal sartlarda 3 gun sonra adet olmam gerekıo.. takmıcam dıom ama olmuoo vucudum dalga gecıo benımle resmen yaa.. cocuk mocuk umurumda dııll sadece adam akıllı adet oldun bıtsın..

gecen ay gecıkmem olmustu.. ama normal sartlarda 3 gun sonra adet olmam gerekıo.. takmıcam dıom ama olmuoo vucudum dalga gecıo benımle resmen yaa.. cocuk mocuk umurumda dııll sadece adam akıllı adet oldun bıtsın..
canım ya gerilmeee belki havalardndır bı oyle bı boyle vucudumuzda şaşırmıştır neye ugradıgını olamazmı :26:

oylemıdır dıosun... bakıyorum canım netten.. erken gebelık habercısı olabılır dıoo.. yara olabılır yazıoo ( ama doktorlar 2 defa baktı cok temız dedıler) enfeksıyon olabılır yazıoo kultur testım yapıldı bı b*k yok...

ya en azından rahatsın sen bende cok tedirginim smearımı almadım o cok takılıo aklıma akıntım vardı nidazol mu ne oyle bı fıtıl vermıstı smearın varmı dedi yok dedım yaptılar bıde muaynede benı muayne eden bayan doktor hanım cok fazla ''bişey bişey'' var dedi ama ıste o kısımda ne dedi aklıma gelmıo bi türlü ya of bende gtcem dktra çok rahatsızım bu durumdan ve derdımı anlatamıorum tam olarak devlettekılere ya ınsanı terslıolar ozele mı gıdıp muayne olsam daha mı ıyı olur onlara pek guvenemıorum ya of ne cok derdı var bız kadınların ya

sorma canım yaa.... ben devlete hıc gıtmıorum ozel hastanelere gıdıorum zaten sıgortamız oldugu ıcın faydalanabılıyor ınsan.. devletten ıyıdır canım... sana doktor ne var demıstı ya da sen nıcın gıtmıstınnn?????

ne oldugunu soylemedıkı hayvan kadın ılacları nasıl kullanuıcamı bıle azından zor aldım akıntı ıcın gitmistim akıntı ve kasıntım vardı nıdazol hap ve fitil bıde apranax verdi ama haplar cok cok agır geldı bıraktım ya of :18: nasıl sıgortalıya bakıomu özel yanı sıgortalılar faydalanıomu benım bildigim gene ucret odenıo sıgortanın hıc bı + sı olmuo dıe bılıodum özelde

canım tabıkı oduosun bellı bı mıktar.. mesela ben burda gıttıgım hastanede 25 tl oduyorum ıskenderunda 30 tl alıyorlar.. ama sıgortalı olmayan bırı ıcın bu rakam 60-70 oluo... ama canım doktor senı karsına alıoo adam akıllı anlatıoo.. rahat 15 20 dk ıcerde kaldıgımı aklıma ne soru takılırsa takılsın sordugumu bılıyorum ve doktorların ıkısıde cok sekerdıı...

bende kist varken sürekli özele gidiyodum ordan bılıorum dunyanın parasını bayılıoduk ya çok sasırdım su anda

25 tl mıııııııııııııııııııııııııı şakamı yapıosun niloşum ya ben annemin 200 tl odedıgını bılıorum ya her muaynede acaba hastaneden mı kaynaklanıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…