kımseee yok mu
kuşuum burdayım yeni gördüm yazdıgını bebişimiz geliomu bu sefer kızzdılanım.. ordamısın kuzu?????
kuşuum burdayım yeni gördüm yazdıgını bebişimiz geliomu bu sefer kızzdılanım.. ordamısın kuzu?????
kuşuum burdayım yeni gördüm yazdıgını bebişimiz geliomu bu sefer kızz
oy kıyamam aglama neden aglıosun geçen benimde öyle oldu adetım antalyada basladı 2 gun onceden kahverengi pembe akıntı gelmeye baslamıstı benım smearımda var yaptırdım hastanede kaldı erındıgımden almadım sonucu bıde doktora kıl olmuştumahh be kuzumm nerde??? delırtecek benı bu kahverengıler.. ne bu sımdı allah askına yaa.. nasıl gergınım anlatamam.. mutfaga gıdıp aglayıp aglayıp gelıom sınırden... :2:
oy kıyamam aglama neden aglıosun geçen benimde öyle oldu adetım antalyada basladı 2 gun onceden kahverengi pembe akıntı gelmeye baslamıstı benım smearımda var yaptırdım hastanede kaldı erındıgımden almadım sonucu bıde doktora kıl olmuştumneden ki acaba bu ya of :26:
canım ya gerilmeee belki havalardndır bı oyle bı boyle vucudumuzda şaşırmıştır neye ugradıgını olamazmı :26:gecen ay gecıkmem olmustu.. ama normal sartlarda 3 gun sonra adet olmam gerekıo.. takmıcam dıom ama olmuoo vucudum dalga gecıo benımle resmen yaa.. cocuk mocuk umurumda dııll sadece adam akıllı adet oldun bıtsın..
ya en azından rahatsın sen bende cok tedirginim smearımı almadım o cok takılıo aklıma akıntım vardı nidazol mu ne oyle bı fıtıl vermıstı smearın varmı dedi yok dedım yaptılar bıde muaynede benı muayne eden bayan doktor hanım cok fazla ''bişey bişey'' var dedi ama ıste o kısımda ne dedi aklıma gelmıo bi türlü ya of bende gtcem dktra çok rahatsızım bu durumdan ve derdımı anlatamıorum tam olarak devlettekılere ya ınsanı terslıolar ozele mı gıdıp muayne olsam daha mı ıyı olur onlara pek guvenemıorum ya ofoylemıdır dıosun... bakıyorum canım netten.. erken gebelık habercısı olabılır dıoo.. yara olabılır yazıoo ( ama doktorlar 2 defa baktı cok temız dedıler) enfeksıyon olabılır yazıoo kultur testım yapıldı bı b*k yok...
ne oldugunu soylemedıkı hayvan kadın ılacları nasıl kullanuıcamı bıle azından zor aldım akıntı ıcın gitmistim akıntı ve kasıntım vardı nıdazol hap ve fitil bıde apranax verdi ama haplar cok cok agır geldı bıraktım ya of :18: nasıl sıgortalıya bakıomu özel yanı sıgortalılar faydalanıomu benım bildigim gene ucret odenıo sıgortanın hıc bı + sı olmuo dıe bılıodum özeldesorma canım yaa.... ben devlete hıc gıtmıorum ozel hastanelere gıdıorum zaten sıgortamız oldugu ıcın faydalanabılıyor ınsan.. devletten ıyıdır canım... sana doktor ne var demıstı ya da sen nıcın gıtmıstınnn?????
ne oldugunu soylemedıkı hayvan kadın ılacları nasıl kullanuıcamı bıle azından zor aldım akıntı ıcın gitmistim akıntı ve kasıntım vardı nıdazol hap ve fitil bıde apranax verdi ama haplar cok cok agır geldı bıraktım ya of :18: nasıl sıgortalıya bakıomu özel yanı sıgortalılar faydalanıomu benım bildigim gene ucret odenıo sıgortanın hıc bı + sı olmuo dıe bılıodum özelde
bende kist varken sürekli özele gidiyodum ordan bılıorum dunyanın parasını bayılıoduk ya çok sasırdım su anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?