Adet öncesi göğüs agrim yok hamile olabilirmiyim

Evet yorgunluk çok zor yıpratıyor.iyi düşünmeniz lazım.ben hep büyüdükleri zamanı hayal ederim.kalabalik aile olucaz her birinin farklı ailesi olucak. Bayramlar güzel özel günler falan hep öyle şeyler düşünürüm.tbi bu devirde evlat yetistirmek de çok sor hele kiz çocuğu.

Aynen canım gerçekten öyle şimdiden hiçbişey beğenmiyolar

Bende öyle düşünmüştüm acaba adetim mı gecikcek diye. Ama dediginiz gibi günü biliyorum yumurtlamayi gordum.insallah hamileyizdir bu ağrı olmaması bize işarettir umarım:)

Kızlar 2 gün var adete nöbetçi eczaneden test aldım yaptım negatif. Göğüslerim bugün az bisey elleyince acıyor.kasigimda arada batma var akıntım var . Sanırım adet olucam . Göğüslere pek takılmamak lazimmis demekki

Merhaba durumunuz nedir başladı mı göğüs ağrınız ya da adetiniz bende hala göğüs ağrısı yok adetim 1 gün geçti
Benimde adete 2 gün kala başladı hafif oldu bu ay ve adet oldum malesef bir gün gecikmeyle. Göğüsler ağrımazsa yada ağrı azalırsa adete yakın kesin adet olunuyor malesef bunu anladım kesinlikle bir kaç kere oldu

Benim göğüslerim aşırı hassaslaşırdı o ay tık yoktu hamiley mişim
Benimde göğüs ağrım hiç yok çok şaşkınım normalde adet oncesi dokuanmazdim sende karım ağrısı varmıydi peki göğüs ağrısı yokmus buenim gibi ama karın ağrısı varmıydi bende ara ara var oldum olucam gibi

Arada olmuştu ağrı hafif hafif

Arada olmuştu ağrı hafif hafif
Bendede var hayırlısını nasip etsin İnsALLAH rabbim hayırlısı ile banada verir evlat rabbim herkesin kucağını doldursun insALLAH yarın adet olmam gerek günüm yani bakalım olmasam umut edicem hep silik çıktı testler kimi testlere güvenmeyin dio nasip sabırla Allah'tan gelen herşeyi belirliyip gorucez insALLAH

Amin Allah gönlünüze göre versin

Benim ne zaman gögusum ağrımasa veya ağrısı azalsa adet oluyorum . Geçen ay bende umitlenip yazmıştım buraya malesef adet olmuştum.

Olabilirsin canım.. Adet günün geçmesini beklemek en sağlıklsı sonra test yaparsın inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…