Adet öncesi belirtiler

Kizlar beklemek zormus gercekten. Benim midem yaniyor buaralar acaba dedim. Hayirlsi olsun.. Olmazsa bir kac ay sonraya ertelicem zaten ama mide yanmasinin sebebi dusunduruyor. Gecmezse doktora gitmem gerekecek yine :/
Mide ise gastirit olmasın dikkat et
Acı yada asitli birşey yeme iki gün. Eğer düzelirse miden gastirittir

Mide ise gastirit olmasın dikkat et
Acı yada asitli birşey yeme iki gün. Eğer düzelirse miden gastirittir
Ben de ondan korkuyorum... stressli zamanlar gecirdim kac aydir hastaliklar ameliyatlar ailede ben de mamoya falan girdim. Baya korknustum. Gecmezse gidecem stresten mi oldu diye

Yaaa nasıl oluyor ki
Başka var mı belirti :)
“İnşallah hamileyizdir hepimiz :)

Inşallah
inşallah canım ya. Artık umudum kalmadı. Bacaklar da sızıntı var adet olaCazll il

Inşallah canım. AMA bacaklarim DA Sızıntı basladi adet olscsgjm

Umut olmadan olur mu. Sükür bugüne yarina da umut her zaman. Saglik olsun gerisi olur zamani gelince

Yaaa nasıl oluyor ki
Başka var mı belirti :)
“İnşallah hamileyizdir hepimiz :)

inşallah canım hayırlısıyla
benim takvime göre yumurtlamam dündü akıntı beklediğim gibi ama ne olur bilinmez beklemedeyim
o hissiyatı yaşayarsam yine umutlanıcam :)

Idrara camadir suyu katiyorlar cok cabuk bembeyaz köpürünce gebesin. ( ama ne kadar dogru onu bilmiyorum) cikan gaz da tehlikeliymis. Solumamak lazim. Ben yaptim biraz önce köpürdü ay temizlik yapmam lazim resmen oyalaniyorum
Bende mi yapsam acaba kopurunce pozitif mi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…