Ben de suan oyle bir his yok:)umarim isteyen herkes yasar. O hissi biliyorum ama ben de gec baslamisti.
tabi illa herkes hissedicek diye birşey yok
inşallah canım hayırlısıyla bebişler gelsin inşallah
inşallah canım ya. Artık umudum kalmadı. Bacaklar da sızıntı var adet olaCazll il
Inşallah canım. AMA bacaklarim DA Sızıntı basladi adet olscsgjm
Mide ise gastirit olmasın dikkat etKizlar beklemek zormus gercekten. Benim midem yaniyor buaralar acaba dedim. Hayirlsi olsun.. Olmazsa bir kac ay sonraya ertelicem zaten ama mide yanmasinin sebebi dusunduruyor. Gecmezse doktora gitmem gerekecek yine :/
Canım belirtilerin neler senin?Benim bata dört gün var bilmiyorum acaba hamile miyimy
Ben de ondan korkuyorum...Mide ise gastirit olmasın dikkat et
Acı yada asitli birşey yeme iki gün. Eğer düzelirse miden gastirittir
Yaaa nasıl oluyor kiben birşey keşfettim ve hiç yanılmadım
iki tane düşüğüm var bir de kızım var şimdi bat bekliyorum o kasıktaki hissiyatı dinliyorum
kasık ağrısı oluyor adet öncesi de gebeysenizde
ama bence aralarında fark var
adetin getirdiği ağrı gerçekten ağrı gibi oluyor ya da ufak kasılmalar
ama gebeliktense gerçekten içinde sanki bir kuş varmış gibi kanat çırpıyor gibi ve o kanatlandıkça pıt pıt ediyo gibi ve sonra hafif yanmaya dönüyor zamanla
tam anlatabildimmi bilmiyorum ama üç gebeliğimde de hissettim evet bu adet değil dedim ve gerçekten hamileydim
Tühhh ya geçmiş olsun.Ben de ondan korkuyorum...stressli zamanlar gecirdim kac aydir hastaliklar ameliyatlar ailede ben de mamoya falan girdim. Baya korknustum. Gecmezse gidecem stresten mi oldu diye
Inşallah
inşallah canım ya. Artık umudum kalmadı. Bacaklar da sızıntı var adet olaCazll il
Inşallah canım. AMA bacaklarim DA Sızıntı basladi adet olscsgjm
Ne kadar güzel söylemişsin.Umut olmadan olur mu. Sükür bugüne yarina da umut her zaman. Saglik olsun gerisi olur zamani gelince
Tühhh ya geçmiş olsun.
O çok kötü ama gaçmşyecek die de birşey yok
Yediklerine dikkat et yeter
Portakal bile yeme
:)Ne kadar güzel söylemişsin.
Her günümüze şükürler olsun
Kalbimize bu umudu veren Rabbime de şükürler olsun :)
Yaaa nasıl oluyor ki
Başka var mı belirti :)
“İnşallah hamileyizdir hepimiz :)
Bü ay için umudum yok. Yani artık beklemiyor um. Olursa da büyük süpriz olur inşallahUmut olmadan olur mu. Sükür bugüne yarina da umut her zaman. Saglik olsun gerisi olur zamani gelince
Bü ay için umudum yok. Yani artık beklemiyor um. Olursa da büyük süpriz olur inşallah
O nasıl oluyor kiKizlar camasir suyu testune inaniyor musunuz?
Idrara camadir suyu katiyorlar cok cabuk bembeyaz köpürünce gebesin. ( ama ne kadar dogru onu bilmiyorum) cikan gaz da tehlikeliymis. Solumamak lazim. Ben yaptim biraz önce köpürdüO nasıl oluyor ki
Bende mi yapsam acaba kopurunce pozitif mi oluyorIdrara camadir suyu katiyorlar cok cabuk bembeyaz köpürünce gebesin. ( ama ne kadar dogru onu bilmiyorum) cikan gaz da tehlikeliymis. Solumamak lazim. Ben yaptim biraz önce köpürdüay temizlik yapmam lazim resmen oyalaniyorum
ÖyleymisBende mi yapsam acaba kopurunce pozitif mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?