Gebeliğe Hazırlık Adet öncesi akıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bu çok fazla oluyor, basamıyorum bile. Doktora gittiğimde bir sorun olmadığını söylemişti. Göğüs damarları belirginleşir diyorlar ama bilemiyorum.
Şu an sadece göğüslerim taş gibi. Arada da yine bacağıma doğru ağrı oluyo. Tekrar kimyasala dönerse bu sefer ruhen çökecek gibiyim. Yavaştan başladı hatta. Ne zormuş. Allah daha kötüsüyle sınamasın.

Ben artık adetim geçmeden test yapmayı bıraktım bu sebepten. Ama insan sürekli kendini dinliyor. Anlıyorum sizi de. Benim de 6 gün var hem çok korkuyorum hem de merak ediyorum.

Yok ben de bacak ağrısı sadece hamile kaldığım zamanlarda oldu. 3 aydır oluyo yani. Normalde olmadığı için önemsemedim

Ben bayramdan önce doktora gitmeyi düşünüyorum bir şey öğrenirsem söylerim belki de o bacak ağrıması olduğunda ben de kimyasal geçiriyordum.

Benim adetim gecikti evet suan iki gün ama böyle çıkması hamilelik olmadığını gösteriyor demi

Ovulasyon ya ondan önemsemedim adet olmam gerekiyor ama ovulasyonda tek çizgi hiç görmedim hep çift çizgi şaşırdım demek hep öyle oluyo

Teşekkür ederim ovulasyon yapıyorum her gün ama bi yerden hamile isen onda çıkar demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…