İnşallah3.kimyasal ise evet araştırılması gerekir. Ama bekle derim biraz daha belki değer düşmek yerine yükselir
Şu an sadece göğüslerim taş gibi. Arada da yine bacağıma doğru ağrı oluyo. Tekrar kimyasala dönerse bu sefer ruhen çökecek gibiyim. Yavaştan başladı hatta. Ne zormuş. Allah daha kötüsüyle sınamasın.Ben de bu çok fazla oluyor, basamıyorum bile. Doktora gittiğimde bir sorun olmadığını söylemişti. Göğüs damarları belirginleşir diyorlar ama bilemiyorum.
Şu an sadece göğüslerim taş gibi. Arada da yine bacağıma doğru ağrı oluyo. Tekrar kimyasala dönerse bu sefer ruhen çökecek gibiyim. Yavaştan başladı hatta. Ne zormuş. Allah daha kötüsüyle sınamasın.
Hayırlısı olsunBen artık adetim geçmeden test yapmayı bıraktım bu sebepten. Ama insan sürekli kendini dinliyor. Anlıyorum sizi de. Benim de 6 gün var hem çok korkuyorum hem de merak ediyorum.
Hayırlısı olsun
Yok ben de bacak ağrısı sadece hamile kaldığım zamanlarda oldu. 3 aydır oluyo yani. Normalde olmadığı için önemsemedimSize de siz bu bacaklarda çekilme gibi ağrıdan dolayı hiç gittiniz mi peki bu arada doktora.
Yok ben de bacak ağrısı sadece hamile kaldığım zamanlarda oldu. 3 aydır oluyo yani. Normalde olmadığı için önemsemedim
Olabilir hayırlısı olsun sizin de haberlerinizi bekliyorumBen bayramdan önce doktora gitmeyi düşünüyorum bir şey öğrenirsem söylerim belki de o bacak ağrıması olduğunda ben de kimyasal geçiriyordum.
Bu ortadaki cizgiiiiii ne kuzular
test daha kurumadigi için sanırımBu ortadaki cizgiiiiii ne kuzular(
ilk böyle çıkıyo sonra kayboluyor canım. Adetin gecikti de mi seninBu ortadaki cizgiiiiii ne kuzular(
eğer ortadaki çizgi silinmediyse hala tekrar bi test yapın bozuk olabilir.Benim adetim gecikti evet suan iki gün ama böyle çıkması hamilelik olmadığını gösteriyor demi
bu yaptığınız hcg testi değil mi?Ovulasyon ya ondan önemsemedim adet olmam gerekiyor ama ovulasyonda tek çizgi hiç görmedim hep çift çizgi şaşırdım demek hep öyle oluyo
Anladım ben hcg sanmıştımHayır ovulasyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?