• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet öncesi akıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim ovulasyon yapıyorum her gün ama bi yerden hamile isen onda çıkar demişlerdi
Ne kadar var adetine canim ? bende yapiyorum ovulasyon adetim haftaya cumartesi ,yumurtlamada 17. De oldu bak ovulasyon testim böyle cikti ama gebelik testinde bisey yok umudum kesiliyor bu ay icinde

Eklentiler

• 20200726_131901.webp
    20200726_131901.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 122
Ben geçen hcg yaptığımda ovulasyon da yaptım merak ettim nasıl çıkacak diye iki çizgi de koyu çıktı.
Adetine ne kadar varken ovulasyona basladin canim hepsi koyuydu ? Hamilesin herhalde allahim sag saglim kucagina almayi nasip insallah, 6 günüm var adete testim negatif

Adetine ne kadar varken ovulasyona basladin canim hepsi koyuydu ? Hamilesin herhalde allahim sag saglim kucagina almayi nasip insallah, 6 günüm var adete testim negatif
Ben geçen ay kimyasal geçirdiğim için inanın bu ay adetime kaç gün vardı bilmiyorum ama 5 gün falan vardı sanırım. Bu ay da kimyasal olacak galiba kanamam var. Yarın belli olacak. Ama hcg 88 şu an

Back