Evet bende sssırdım normalde adet öncesi akıntım olmazdı acaba dedim bende farklı bisey ama kaç gündür karnım agrıyor adet olacak gbi ama olamıyorum. Bir gün kaldı bakalım.Kimyasal gebelik test yapmadığınız taktirde asla farkına varmayacağınız bir gebelik. Gerçek döllenme olmuyor fakat beta salgılaması oluyor. İdrar testinde çıkıyor hatta kan testinde dahi çıkıyor. Fakat ilk 10 gün içinde kendiliğinden adet ile gidiyor. Dünya genelinde %80 kadın bunu yaşar hemde bir kaç defa yaşar fakat test yapmadıkları için farketmez zaten doktorlar gebelikten ve düştükten saymaz onu. Kimyasal gebelik sonrası hatta hamile kalmak daha kolay olur çünkü rahim daha iyi temizlenir. Akıntınız nasıl yapışkan onu anlamadım. Genelde yumurtlama dönemi olur öyle bir akıntı ama reglinize de az kalmış
bu konuda yanlış düşünüyorsun. kimyasal gebelik sağlıksız embriyonun tutunamamasıyla oluşuyor. ya da altında bir dolu neden olabiliyor. doktorlarım hep doçent ti. hepsi de demek ki hamile kalabiliyorsun bu iyi bişey dediler. doğanın beğenmediği ürünü vücuttan atıp yenisi için hazırlık yapması gibi bişey anladın mı? kimyasal gebelik denmesinde ki sebep ise biokimyasal ortamda gebelik belirlendiği halde devam etmemesi. aslında ne dendiğinin önemi yok. Allah sağlıklı hamilelikler yaşatsın.Kimyasal gebeliği çok defa yaşamış olabilirsin. O pek gebelikten sayılmıyor. Yumurtlama sıkıntısı olan çok kişide onu yaşıyor. Kimyasal gebeliği gebelikten dahi sayma derim. Çünkü 10 gün içinde normal kanama ile gidiyor.
Bir sürü doktor dinledim bu konuda kimyasal gebeliği hamilelikten saymıyorlar bile. Düştükten ten saymıyorlar hiçbir müdahalede bulunmuyorlarmış. Benimde 2 tane kimyasal var sadece tesadüfen öğrendim onları ben. Hiç gebelikten saymadım da. Bu bir ümitmidir bilemem tabi ben uzman doktorlardan bildiğimi söylüyorum sadece. 2 defa yaşadım oysaki. Ama sanırım 3 ve üzeri geçirince genetik teste başvuruyorlarmışbu konuda yanlış düşünüyorsun. kimyasal gebelik sağlıksız embriyonun tutunamamasıyla oluşuyor. ya da altında bir dolu neden olabiliyor. doktorlarım hep doçent ti. hepsi de demek ki hamile kalabiliyorsun bu iyi bişey dediler. doğanın beğenmediği ürünü vücuttan atıp yenisi için hazırlık yapması gibi bişey anladın mı? kimyasal gebelik denmesinde ki sebep ise biokimyasal ortamda gebelik belirlendiği halde devam etmemesi. aslında ne dendiğinin önemi yok. Allah sağlıklı hamilelikler yaşatsın.
Adetim geçince evet ama daha bir gün varncsmtn ne zamn test yapmayı düşünüyorsun? adetin gelmezse mi? çok heyecanlıyım ben de bu arada
Sen neden heyecanlısın kaçırdım:)ncsmtn ne zamn test yapmayı düşünüyorsun? adetin gelmezse mi? çok heyecanlıyım ben de bu arada
Benim de bat seninle aynı bekliyorum ben de ondanSen neden heyecanlısın kaçırdım:)
Kan az geldiyse belki lekelenmezdirBenim de bat seninle aynı bekliyorum ben de ondanbenim bugün testim pozitif çıktı ama kimyasal heralde yine çünkü kan geldi az önce
Kupkuruyum derkenGöğüs hassasiyeti ve bel ağrısı var bende. Geçen ay adet öncesi akıntı vardı kupkuruyum bu ay
Aaaa ama kanama devam ettimi eğer kesilirse korkma üstüne görme veya yerleşme olabilir insallah devam etmezBenim de bat seninle aynı bekliyorum ben de ondanbenim bugün testim pozitif çıktı ama kimyasal heralde yine çünkü kan geldi az önce
Kanama az ama devam ediyo sonuc 88 cikti ama bence yine kimyasal bi sorun var arastirilmasi lazimAaaa ama kanama devam ettimi eğer kesilirse korkma üstüne görme veya yerleşme olabilir insallah devam etmez
Az ama sanmiyorum yaa umitli degilim saglikli olsa bunca agri olmazdiKan az geldiyse belki lekelenmezdir
Canım o belli olmaz yerleşme olurken bazen çok sancı oluyormus sen git bi doktora istersen yaAz ama sanmiyorum yaa umitli degilim saglikli olsa bunca agri olmazdi
3.kimyasal ise evet araştırılması gerekir. Ama bekle derim biraz daha belki değer düşmek yerine yükselirKanama az ama devam ediyo sonuc 88 cikti ama bence yine kimyasal bi sorun var arastirilmasi lazim
Bende bacağa vuran bir kasık ağrısı vardı muazzam. Benim de ilk belirtim buydu. Hakkımızda hayırlısı bakalım. Göğüs ağrısı da mı olmadı sizde?
Az ama sanmiyorum yaa umitli degilim saglikli olsa bunca agri olmazdi
Şimdi doktordan geldim 88 çıktı hcg ama geçen aydan kalma dış gebelik de olabilir, sağ tarafta kist var ondan da olabilir, yeni gebelik de olabilir o düşük bir ihtimal. Yine kimyasal da olabilir. 2 gün sonra bakılıp o zaman belli olacak ne olduğuCanım o belli olmaz yerleşme olurken bazen çok sancı oluyormus sen git bi doktora istersen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?