Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım prediktor diye bi marka pahali 14 tl filandi sanirim . bide 5 tl likler var bebe time diye. 5 tl gibi bi ucret .Ben hic almadimda markasi soyleyebilir misin cok tsk ederim
Canım adetin 5 gün geciktiyse göğüslerinde ağrı ve mide bulantın varsa hamile olabilirsin bende Yen'i Doğum yaptım ve hamilelik belirtilerim böyleydi 4 gün gecikti göğüslerim çok ağrıyordu . Bence bir doktora gitmelisinMrb bende yeni uye oldum yorumlarinizi cok begendim benimde size bi sorum olcakti. Her ayin 1 de adet olurdm fakat bu ay 5 gun gecikti aslinda hic bukadar agrim olmazdi adetlenmeden oncede goguslerim agriyodu migde bulantilarim aksam cogaliyo karnimda bi agri var hic boyle olmazdi sizce ne olabilir hamilemiyim dir simdiden yorumlariniz icin tskrler :)
Sende peki adet gordunmu hmileyken
İnşallahhh bende merak ettim şimdiCok tskederim ben bugun dr gidicem baklim neymis insAllah hamileyim dir Allah isteyen herkeze nasip ettsin
13 gün geçmiş üzgünüm ama hamile olsan testte çıkarMerhaba arkadaşlar bn yeni katıldım aranıza adetim 13 gün geçti ve ve 1 hafta önceden pembemsi leke geldi bir hafta sonrada kahve rengi leke geldi erdisi günde kanamam oldu adet oldum sanırım ama adet sancısı çekmiyorum test yaptm tek çizgi çıktı çok merak ediyorum hamilemiyim bana yardımcı olabirmisiniz teşékürler.
Canım çok az peçeteye silince falan geliyorsa olabilir ben şuan yine hamileyim ve benim bu gebeliğimdede ilk bi hafta yani beş haftalıkken bi hafta sürekli kahverengi lekem geldi eğer öyleyse bi test yapMerhaba bende bişey sorcam ben 28 günde bir adet oluyorum ama son zamanlarda 2-3 gün ileri atıyodu. Bu ay 4 gün öncee başladı adetim ilk iki gün kahvr leke sonra kırmızı geldi ama çok aşırıda değil bugün 5. Gün kahve geliyo ama iki gündür kasık ve şiddetli bel ağrım var. Üstüne görmüş olabilir miyim acaba
Kaşık v bel ağrısı gebeliktede adet dönemindede aynı oluyorCanım çok az peçeteye silince falan geliyorsa olabilir ben şuan yine hamileyim ve benim bu gebeliğimdede ilk bi hafta yani beş haftalıkken bi hafta sürekli kahverengi lekem geldi eğer öyleyse bi test yap