• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olupta hamile olunur mu?

ovulasyon testi kullan ben yakaladım dün le bugün kop koyu oldu bundan öte sevincim vajinusmus tum yeni yendim allahtan yumurtlama gününe halletmis oldum bu ay bakalım hamilelik olucak mı sende al kullan öneririm gitti gidiyor dan aldım laboquick ovulasyon testi
Mesajini yeni gordum tatlim ben de bi alayim bakalim baska caresi yok :(

Mrb arkadaslar ben ayin 21inde beta testi yaptrdim 8.16 ckmisti umutlandm ayni gun adetim basladi ve pihtili geldi baya cok oldu sadece geceleri geliodu gunduz bisey yok 5 gun surdu bu bittikten 5 gun sonrada test yaptim bugun silikti cizgi 10 gun once simdi daha koyu belirgin kanda vardim bugun 69 ckti

Mrb arkadaslar ben ayin 21inde beta testi yaptrdim 8.16 ckmisti umutlandm ayni gun adetim basladi ve pihtili geldi baya cok oldu sadece geceleri geliodu gunduz bisey yok 5 gun surdu bu bittikten 5 gun sonrada test yaptim bugun silikti cizgi 10 gun once simdi daha koyu belirgin kanda vardim bugun 69 ckti
Beta yukselmiss. Zaten silik cigi cikiyo ilkten canim. Hamilesin tebrikler..

Beta yukselmiss. Zaten silik cigi cikiyo ilkten canim. Hamilesin tebrikler..
Evet yukseldi canmda gun aşırı 2 kati oluo ya benm hasaplamama gore 250lerde olmasi gerekiodu 8.16 dan 10 gun sonrasi ama 69 ckti ama pihtili kanamam oldu baya koyu 5 gun oldu biteli bugun beta 69 dusurmus olsam 5 gunde 0 olmaz miydi yada daha az bide dis gebelik mi die dusundum korkuorum

Merhaba arkadaşlar bende kendi durumumu anlatmak istiyorum.26 eylül enson adet tarihim 13 ekimde iğne vuruldum catlatma.aksilik oldu 16sinda ilişki oldu.25 inde test yaptim evde silik cikti.adet gunumde yani 26 ekimde biraz lekelenmem oldu kan testi yaptırdım ogun 35 cikti.2 gün sonra 100 2 gün sonra 155 tekrar 2 gün sonra yani dün 255 di.ama buarada kanamam 7 gundur baya var küçük küçük pihtili.progestan içiyorum ve yatiyorum sürekli.yarın tekrar kontrol var.inşallah yükselmiştir hayirlisiyla degerim

Merhaba arkadaşlar burada olan varmı yardımcı olabilecek uzun zamandır kime yok gibi,1 hafta önce 11 aralıkta ilişki oldu adetim hep geç olurdum 2 gun sonra adet oldum Çok sancılı bir şekilde Hala devam ediyor yalnız çok fazla mide bulantısı halsizlik yemeklerden tiksinme var Ben yoktur diye düşünüyorum çünkü Hamile kalinmadigi zaman vücuttan Adet ile atıyormuş ama olma durumu varmi buyun 1 hafta oldu

Pihtilımi oluodu canm hamileligin basindan beri gecmis olsun Allah sabr versin ins. Allah bi daha nasip eder varsada bebegin Allah bagislasin
Pihtilımi oluodu canm hamileligin basindan beri gecmis olsun Allah sabr versin ins. Allah bi daha nasip eder varsada bebegin Allah bagislasin
amin canım çok sağol şuan bebeğim yok 6 ay olucak bu aydan sonra düşünüyoruz tekrar artık
Kanamam normal kanamaydı pıhtılaşma da vardı adet kanamasının aynısıydı

Kizlar kimse var mi yazilanlari okudum bende bisey sormak istiyorum adetime bir hafat kala mide bulantisi kusma ateslenme kasiklarda ve belimde siddetli agri vardi ama tam gununde adet oldum gecen ay ilk kahverengi leke geldi birkac saat sonra pembe leke daha sonra toplamda 4 gun suren normal adet oldum sonrasinda belirtilerim gecti simdi tekrar adetime 1 hafta var ama herhangi bir belirtim yok burda yazilanlari okuyunca keske bir surpriz olsada banada hamileyken adet gormussun deseler

Kizlar kimse var mi yazilanlari okudum bende bisey sormak istiyorum adetime bir hafat kala mide bulantisi kusma ateslenme kasiklarda ve belimde siddetli agri vardi ama tam gununde adet oldum gecen ay ilk kahverengi leke geldi birkac saat sonra pembe leke daha sonra toplamda 4 gun suren normal adet oldum sonrasinda belirtilerim gecti simdi tekrar adetime 1 hafta var ama herhangi bir belirtim yok burda yazilanlari okuyunca keske bir surpriz olsada banada hamileyken adet gormussun deseler
Tatlim gebelik testi alip yapsan a . cikar gun icerisinde alip yapiver bence. Hamilesin.

Oyle mi dersiniz suan adetime 6 gun var ve hic bir belirti yok ama gecen ay esim dislerini firceloyordu macundan midem bulaniyordu uskufra yapıyordum bir hafta boyleydim sonra iste 4 gun suren adetim oldu ama ilk defa once kahve leke geldi

Ayy bilmemki tabiki kesin bisey diyemem sadece kendi yasadigim tecrubeye dayanarak yorumladim canim insallah hamilesi dir . benimde leke gelmisti lekeden sonra pembe akinti. 2 gun geldi pembe akinti dahada gelmedi . bi kac gun sonra test yapmistim eczaneden alip. Hic migden bulanmiycak biseyden bulandiysa dusu durur bu olay bence . bende asla otobuste migdem bulanmaz ama bir bulaniyodu bindigimde anlatilmaz ..meger hamileymisim.kasiklarin agriyomu?

Gecen ay oyleydi her seyden midem bulaniyordu ama test yapmam gerek kalmadan tam gununde adet oldum simdi bir hafta var tekrar adet olmama herhangi bir belirti yok belkide psikolojikti ama cok gercekciydi ins bu ay hamileyimdir tsk ederim cvbin icin

Ayy bilmemki tabiki kesin bisey diyemem sadece kendi yasadigim tecrubeye dayanarak yorumladim canim insallah hamilesi dir . benimde leke gelmisti lekeden sonra pembe akinti. 2 gun geldi pembe akinti dahada gelmedi . bi kac gun sonra test yapmistim eczaneden alip. Hic migden bulanmiycak biseyden bulandiysa dusu durur bu olay bence . bende asla otobuste migdem bulanmaz ama bir bulaniyodu bindigimde anlatilmaz ..meger hamileymisim.kasiklarin agriyomu?
Dunden beri sadece iliski sirasinda yumurtladigim kasigim agriyor bide cok usuyorum 2 gundur ellerim buz gibi baskada bisey yok

Back