Mesajini yeni gordum tatlim ben de bi alayim bakalim baska caresi yokovulasyon testi kullan ben yakaladım dün le bugün kop koyu oldu bundan öte sevincim vajinusmus tum yeni yendim allahtan yumurtlama gününe halletmis oldum bu ay bakalım hamilelik olucak mı sende al kullan öneririm gitti gidiyor dan aldım laboquick ovulasyon testi
ben bu ay yakaladım adet günüme bi hafta var bakalim hamile miyimMesajini yeni gordum tatlim ben de bi alayim bakalim baska caresi yok
Ben burdymArkadaslar mrb yarci olur musunz uzun suredir kimse yok gibi ama
Mrb arkadaslar ben ayin 21inde beta testi yaptrdim 8.16 ckmisti umutlandm ayni gun adetim basladi ve pihtili geldi baya cok oldu sadece geceleri geliodu gunduz bisey yok 5 gun surdu bu bittikten 5 gun sonrada test yaptim bugun silikti cizgi 10 gun once simdi daha koyu belirgin kanda vardim bugun 69 cktiBen burdym
Beta yukselmiss. Zaten silik cigi cikiyo ilkten canim. Hamilesin tebrikler..Mrb arkadaslar ben ayin 21inde beta testi yaptrdim 8.16 ckmisti umutlandm ayni gun adetim basladi ve pihtili geldi baya cok oldu sadece geceleri geliodu gunduz bisey yok 5 gun surdu bu bittikten 5 gun sonrada test yaptim bugun silikti cizgi 10 gun once simdi daha koyu belirgin kanda vardim bugun 69 ckti
Evet yukseldi canmda gun aşırı 2 kati oluo ya benm hasaplamama gore 250lerde olmasi gerekiodu 8.16 dan 10 gun sonrasi ama 69 ckti ama pihtili kanamam oldu baya koyu 5 gun oldu biteli bugun beta 69 dusurmus olsam 5 gunde 0 olmaz miydi yada daha az bide dis gebelik mi die dusundum korkuorumBeta yukselmiss. Zaten silik cigi cikiyo ilkten canim. Hamilesin tebrikler..
Pihtilımi oluodu canm hamileligin basindan beri gecmis olsun Allah sabr versin ins. Allah bi daha nasip eder varsada bebegin Allah bagislasinBende erken doğum yaptım 5 aylık bebeği kaybettim ama sık sık kanamam oluyordu adet kanaması gibi
Bende erken doğum yaptım 5 aylık bebeği kaybettim ama sık sık kanamam oluyordu adet kanaması gibi
Pihtilımi oluodu canm hamileligin basindan beri gecmis olsun Allah sabr versin ins. Allah bi daha nasip eder varsada bebegin Allah bagislasin
amin canım çok sağol şuan bebeğim yok 6 ay olucak bu aydan sonra düşünüyoruz tekrar artıkPihtilımi oluodu canm hamileligin basindan beri gecmis olsun Allah sabr versin ins. Allah bi daha nasip eder varsada bebegin Allah bagislasin
Kanamam normal kanamaydı pıhtılaşma da vardı adet kanamasının aynısıydı
Benim oldu az da olsa ihtimal varGeçmiş olsun canım Allah rahmet eylesin.Rabbim sagliks sabır versin ben yoktur diye tahmin ediyorum ama olma durumu varmi acaba
Tatlim gebelik testi alip yapsan a . cikar gun icerisinde alip yapiver bence. Hamilesin.Kizlar kimse var mi yazilanlari okudum bende bisey sormak istiyorum adetime bir hafat kala mide bulantisi kusma ateslenme kasiklarda ve belimde siddetli agri vardi ama tam gununde adet oldum gecen ay ilk kahverengi leke geldi birkac saat sonra pembe leke daha sonra toplamda 4 gun suren normal adet oldum sonrasinda belirtilerim gecti simdi tekrar adetime 1 hafta var ama herhangi bir belirtim yok burda yazilanlari okuyunca keske bir surpriz olsada banada hamileyken adet gormussun deseler
Dunden beri sadece iliski sirasinda yumurtladigim kasigim agriyor bide cok usuyorum 2 gundur ellerim buz gibi baskada bisey yokAyy bilmemki tabiki kesin bisey diyemem sadece kendi yasadigim tecrubeye dayanarak yorumladim canim insallah hamilesi dir . benimde leke gelmisti lekeden sonra pembe akinti. 2 gun geldi pembe akinti dahada gelmedi . bi kac gun sonra test yapmistim eczaneden alip. Hic migden bulanmiycak biseyden bulandiysa dusu durur bu olay bence . bende asla otobuste migdem bulanmaz ama bir bulaniyodu bindigimde anlatilmaz ..meger hamileymisim.kasiklarin agriyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?