Adet öncesi pede bulaşmayan akıntı kahverengi siyahımsı akıntım olur benimde 2 3 gün sürer sonra adet olurum galiba rahim duvarındaki kalan kan geliyor seninde adet olursun beta 3 çıkmış ondan diyorumMerhaba kızlar. Biz geçen ay yumurtlama gününü ovulasyona göre takip edip tam günlerinde birliktelik yaşadık. Bat 2 kasimdi. Herzaman günü gününe düzenli gelir. Döngüm 27 gun
Bu ay 2 kasımda adet olmadım sadece çamur gibi peçeteye akıntı geldi tüm gün. 3 kasımda yine pedimde doğru düzgün adet kanaması yoktu
Leke şeklinde açık kırmızı ve yine çamur rengi lekeler vardı. Ama idrara çıkınca kan geliyor peçeteye oldukça sulu ve açık kırmızı şeklinde. Fakat pedimde hicbisey yok. Normalde idrara çıkmayan ben saat başı da idrara çıkmaya başladım. Kasik ağrım çok fazla. Normalde adet ağrım olmaz. Ama bu ay anormal adet ağrım. Bu yaşadığım şey regl mi değil mi anlamadım. Her ihtimale karşı beta baktırdım dün. Beta 3 çıktı. Ama adet oluyor gibiyim. Pedime gelmesede tuvalete girdiğimde geliyor. Böyle bisey yaşayan oldu mu nedir bu hicbisey anlamadım. Hamilelik belirtileri de var kasik ağrısı bel ağrısı bacağa vuran bir sancı. göğüslerde asiri hassasiyet. Ve çok şık idrara çıkma. Ama iki gün sonra tekrar beta baktırmaya gerek varmi. Çünkü regl oluyorum sadece sokulemedi gibi sanki. Beta 3 zaten negatif tir biliyorum. Ama yine de 3 beni dusunduruyorEki Görüntüle 3498621
Teşekkür ederim cevabınız için.yarin tekrar vericem yinede. Dediğiniz gbi içim rahat etsin. Bana da kimyasal gbi geldi. İnş kimyasaldir. Kimyasalsa en azından hamile kalabiliyorum diye teselli edicem kendimi çünküÇok arada bir değer. Ben daha çok kimyasala benzettim. İçin rahat etsin diyorsan iki gün sonra tekrar verebilirsin kan
Benim normalde adet bitiminde olurdu kahverengi akıntı. Bakalım hayırlısı artıkAdet öncesi pede bulaşmayan akıntı kahverengi siyahımsı akıntım olur benimde 2 3 gün sürer sonra adet olurum galiba rahim duvarındaki kalan kan geliyor seninde adet olursun beta 3 çıkmış ondan diyorum
İnşallah hayırlısı olur bazen kimyasal olması bile sevindirir insanı en azından oluyor diyeG
Teşekkür ederim cevabınız için.yarin tekrar vericem yinede. Dediğiniz gbi içim rahat etsin. Bana da kimyasal gbi geldi. İnş kimyasaldir. Kimyasalsa en azından hamile kalabiliyorum diye teselli edicem kendimi çünkü
Ay inşallahİnşallah hayırlısı olur bazen kimyasal olması bile sevindirir insanı en azından oluyor diyeayrıca kimyasalın arkası gebelik derler inşallah seninde öyle olur
Amin inşallahAy inşallahteşekkür ederim. İsteyen herkese nasip etsin Allah inşallah
Ben bugün de hcg baktırdım düşmesini beklerken 4 lere çıkmış çok sasirdimAmin inşallah
Benimde 6 gun gecti beta 3 cikti tekrar vereyimm mi bilmiyorum adette olmadim dahaMerhaba kızlar. Biz geçen ay yumurtlama gününü ovulasyona göre takip edip tam günlerinde birliktelik yaşadık. Bat 2 kasimdi. Herzaman günü gününe düzenli gelir. Döngüm 27 gun
Bu ay 2 kasımda adet olmadım sadece çamur gibi peçeteye akıntı geldi tüm gün. 3 kasımda yine pedimde doğru düzgün adet kanaması yoktu
Leke şeklinde açık kırmızı ve yine çamur rengi lekeler vardı. Ama idrara çıkınca kan geliyor peçeteye oldukça sulu ve açık kırmızı şeklinde. Fakat pedimde hicbisey yok. Normalde idrara çıkmayan ben saat başı da idrara çıkmaya başladım. Kasik ağrım çok fazla. Normalde adet ağrım olmaz. Ama bu ay anormal adet ağrım. Bu yaşadığım şey regl mi değil mi anlamadım. Her ihtimale karşı beta baktırdım dün. Beta 3 çıktı. Ama adet oluyor gibiyim. Pedime gelmesede tuvalete girdiğimde geliyor. Böyle bisey yaşayan oldu mu nedir bu hicbisey anlamadım. Hamilelik belirtileri de var kasik ağrısı bel ağrısı bacağa vuran bir sancı. göğüslerde asiri hassasiyet. Ve çok şık idrara çıkma. Ama iki gün sonra tekrar beta baktırmaya gerek varmi. Çünkü regl oluyorum sadece sokulemedi gibi sanki. Beta 3 zaten negatif tir biliyorum. Ama yine de 3 beni dusunduruyorEki Görüntüle 3498621
2 gün sonra tekrar verin bence.ya da dayanabilirsebiz 10 gün sonra verirseniz daha stressiz olur sizin için. Ben dayanamıyorumBenimde 6 gun gecti beta 3 cikti tekrar vereyimm mi bilmiyorum adette olmadim daha
Hic demeyin stresi vala surekli 3 ustunde acaba yukselen oldumu diye araştıriyorum hormonda beta hcg salgilanmasa 0 cikmasi lazim degilmiydi diyorum neden 3 diyorum gec dollenme olabilir mi diyorum pcoluyda olunca hersey dusunduruyo2 gün sonra tekrar verin bence.ya da dayanabilirsebiz 10 gün sonra verirseniz daha stressiz olur sizin için. Ben dayanamıyorum
Tekrar dan verdinizmi kan acaba ne oldu sonuçBen bugün de hcg baktırdım düşmesini beklerken 4 lere çıkmış çok sasirdimEki Görüntüle 3499576
Aynı soruları bende soruyorum kendimeHic demeyin stresi vala surekli 3 ustunde acaba yukselen oldumu diye araştıriyorum hormonda beta hcg salgilanmasa 0 cikmasi lazim degilmiydi diyorum neden 3 diyorum gec dollenme olabilir mi diyorum pcoluyda olunca hersey dusunduruyo
Kani nerde veriyorsunuz acaba doktor bana duphaston verdi ona kullaniyorum su an bende kan vermek istedim sonra kendimi umutlandirmak istemiyorum ilac bitsin belli olur dedim sizinle ayni olunca sonuclar haber eder misin rica etsem kan sonucunuz ciktiginda bende merak ettimAynı soruları bende soruyorum kendime
Önce 3 sonra 4 buçuk oldu. Bi yükseliş var sonuçta. Bugün tekrar kan tahlili yaptırıcam merak ediyorum cunku. Umudum tabiki gebeliğe dönmesi ama bu sonuçlar da kimyasali düşündürüyor tabi. Umarım bu akşam da yükseliş görürüm çok umudum olmasa da
Tabi akşam yazarim. Ozel hastanede veriyorum kaniKani nerde veriyorsunuz acaba doktor bana duphaston verdi ona kullaniyorum su an bende kan vermek istedim sonra kendimi umutlandirmak istemiyorum ilac bitsin belli olur dedim sizinle ayni olunca sonuclar haber eder misin rica etsem kan sonucunuz ciktiginda bende merak ettim
Bugünkü sonucum da 4.20 cikti. Artış yok. Ufak bı düşüş var. 4.40lardaan 4.20 ye düşmüş yani. Sanırım kimyasal. Ama neden hızla düşmüyor. 3 4 gündür dortlerde geziyor beta. Hiç anlamadim. Bi de regl de oldum. Ne saçma. Delirecem artikKani nerde veriyorsunuz acaba doktor bana duphaston verdi ona kullaniyorum su an bende kan vermek istedim sonra kendimi umutlandirmak istemiyorum ilac bitsin belli olur dedim sizinle ayni olunca sonuclar haber eder misin rica etsem kan sonucunuz ciktiginda bende merak ettim
Sizi cok iyi anliyorum ama Hayırlısı olsun hic uzulmeyin hormonlardan da olabilirmiş dediler bu duruma kadin doguma gidin adette olmuşken bir görünün benceBugünkü sonucum da 4.20 cikti. Artış yok. Ufak bı düşüş var. 4.40lardaan 4.20 ye düşmüş yani. Sanırım kimyasal. Ama neden hızla düşmüyor. 3 4 gündür dortlerde geziyor beta. Hiç anlamadim. Bi de regl de oldum. Ne saçma. Delirecem artik
Sonucunuz ne çıktıBenimde öyle adet oldum ama belirtilerim geçmedi test yaptım çift çizgi çıktı ilk defa böyle bişey yaşadım inşallah güzelliklerle sonuçlanır