- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.555
- 133
- Konu Sahibi Bunickcokmuuzunoldune
-
En azından normal oldugunu düşünüp rahatlayacağım :) kimseyede soramıyorum kendimi anormal bulmaya başladımDiyelim ki var, ee?
Allahdan sevişerek bile oluyoruz ama eşim regl olunca yanaşmıyor kendisi için :)Evet normal ben de öyleyim ilişki olmasa da sevişerek orgazm olabiliyorum bu da beni rahatlatıyor yani siz de deneyebilirsiniz ☺
Resmen füze gibi hissediyorum o dönem oh be yalnız değilimBirkaç gün öncesinde durumlar fena
Zaten bazen resmen o şekilde anlıyorum regl olacağımı
Regl zamanı da devam ediyor ama o birkaç gün öncesi.....
Yok yok. Bazen tüm rehberimi aklımdan geçiriyorum, böyle her an birine "uyudun mu" mesajı atabilecek potansiyelde oluyorumResmen füze gibi hissediyorum o dönem oh be yalnız değilim
Benim eşim de regl iken istemiyor ben de keza yani hijyen ve koku açısından pek zevkli gelmiyor ama yüzeysel de olsa eşim sağolsun yokluğunu aratmıyorAllahdan sevişerek bile oluyoruz ama eşim regl olunca yanaşmıyor kendisi için :)
Mart kedisi gibi hissediyorum kendimi, böyle aç kalınca kebap fala halisülasyon görülür ya gece uyanıyorum uyudu mu ki ben daha uyumadım da modundayımBenim eşim de regl iken istemiyor ben de keza yani hijyen ve koku açısından pek zevkli gelmiyor ama yüzeysel de olsa eşim sağolsun yokluğunu aratmıyor
neden yanaşmıyo0 kendisi içinAllahdan sevişerek bile oluyoruz ama eşim regl olunca yanaşmıyor kendisi için :)
E çünkü hijyen değil :) bu sebeple yanaşmıyor neysek regl bittineden yanaşmıyo0 kendisi için
hahaha gözünaydın:))E çünkü hijyen değil :) bu sebeple yanaşmıyor neysek regl bitti
Hayatımmm burcun akrep mi seninBenim her zaman libidom tavan
Adet dönemimde ekstradan bir artış olmuyor sanırım..
Ay burcum akrep, normal de kovaHayatımmm burcun akrep mi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?