- 17 Temmuz 2022
- 173
- 194
- 23
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar. Psikiyatri ilacı kullanıyorum 3 yıllık evliyim ve ilaç kullandığım için bebek çalışması yapmıyorduk(1 yıl önce boş gebelik yaşadım) adetime sekiz gün kala birleşme oldu. Adetim 2 gün gecikti hamile olabilir miyim.
İnşallah öyledir. Hamileyimdir diye ilaçları içmiyorum. Boş gebelikten sonra psikolojim çok bozulmuştu onun için tedavi başlamıştık. Ama şimdi de olsun istiyorum:)Yumurtlama döneminiz adetinize 8 gün kala oluyorsa neden olmasın?
İnşallah öyledir. Hamileyimdir diye ilaçları içmiyorum. Boş gebelikten sonra psikolojim çok bozulmuştu onun için tedavi başlamıştık. Ama şimdi de olsun istiyorum:)
Amin inşallahHakkınızda hayırlısı olsun
Perşembe günü kan vericemİlişkinin üstünden 10 gün falan geçmiş bence bir iki gün daha bekleyin adet olmazsanız gidip kan verin
Eger adetlerinizde duzensizlik varsa olabilir. Ama duzenli bir adet dongunuz varsa adetten 2 haft
Adetlerim düzensiz polikistik overim
o zaman olabilir de olmayabilir de. Bence bir 4 gun sonra bekleyin eger adet olmazsa oyle kan verinAdetlerim düzensiz polikistik overim var
İnşallah teşekkür ederimNe yazık ki değilsiniz gibi duruyo sıkmayın canınızı inşallah bir dahaki ay mutlu haberi alırız hepimiz